Şimdi Ara

komşu açtı müziğin sesini deli etti beni yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafayı sıyıracağım yan komşu bu saatte müziği açmış ortalığı gümbürdetiyor.

Polise anonim şikayet mi yapsam acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isaac Mendez -- 21 Ekim 2008; 2:33:22 >

• ortama ayak uydur
  • Kapıyı çal takıl iki üç birayla, müzik metal ise tabi, yoksa polise şikayet et
  • tabiki polise ara gelsinler sen bulaşm bu saatte müziğin sesini açan adam normal değildir alkollü olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur45

ortama ayak uydur

Zidane tarzı birşeyler yapsam mı yoksa?

/>
  • Metal ise ayak uydur yoksa şikayet et işte bu kadar basit!
  • büyük ihtimalle alkollüdürler. hiç bulaşma derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Isaac Mendez

quote:

Orjinalden alıntı: onur45

ortama ayak uydur

Zidane tarzı birşeyler yapsam mı yoksa?

/>

olur ama tek kişise

• Neyse artık.Ses iyice rahatsız edici düzeye ulaşırsa 17W subwoofer var dayarım duvara .
  • ya hocam valla burda da var öle apartmanda yaşamasını bilmeyen hayvanlar

karşındaki insan değilse uğraşmak zor valla
  • yumruğumuz böyle günler için var.. sıkıştın mı bas yumruğu
  • walla ben en son prefabriklerde kalırken müzik sesinden yan komşumun gırtlağını kestiler. sonra elemanın gırtlağını kesenler(karşı komşum olurlar) de kurşunlandı abartmıyom çok pislik bi yerdi ama emanetle uyuyoduk yastık altında

• quote:

Orjinalden alıntı: BaDRuLe

walla ben en son prefabriklerde kalırken müzik sesinden yan komşumun gırtlağını kestiler. sonra elemanın gırtlağını kesenler(karşı komşum olurlar) de kurşunlandı abartmıyom çok pislik bi yerdi ama emanetle uyuyoduk yastık altında

• Yahu o değilde ben müzik dinliyordum şuan da dinliyorum kaç aydır yan daire boştu üst daire de kuzen kalıyor oda boştur alt kat tükkan istediğim herzaman müziği açıyorum..Okuyunca yazıları kendimden utanır oldum yahuu

dalgınlıktır oalbilir yahuuu
  • açıcak tabi sana mı soracak napıcağını, yiyosa polisi ara, polis gittikten sonra şişlesin senide gör
  • quote:

Orjinalden alıntı: westblood

açıcak tabi sana mı soracak napıcağını, yiyosa polisi ara, polis gittikten sonra şişlesin senide gör

yazmış olmak içinmi yazdın? gecenin 2 sinden bahsediyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zuisudra

yumruğumuz böyle günler için var.. sıkıştın mı bas yumruğu

AHAHAHAHHAHAHAHH BAS YUMRUGU
  • quote:

Orjinalden alıntı: westblood

açıcak tabi sana mı soracak napıcağını, yiyosa polisi ara, polis gittikten sonra şişlesin senide gör

zuahahahahah
  • İlk önce parana kıyıp 4x2500w jbl bass woofer 2 tane de 5000 jbl bass amfi alıyosun (jbl ilk aklıma geldi ondan).

Sora büyüükçe kabim yaptırıp sisteme mid takımlarını ekliyorsun 1000w kadar. Tabi amfisini de alıyosun. Veeee pc ye bağlayıp bekliyorsun.

Komşu müziği açtığında full volume veriyosun bass test şarkılarını. O da tıpış tıpış kapatıyor müziği camlar kırılınca. Tabi o odada sen bulunma.

Benim elektro gitar amfimi açıyorum böyle bir durumda. 30w olmasına rağmen baya yıkıyo ortalığı. Cadde dinler yani o derece. Kolaygelsin....
  • Tek çözüm; "Yumruğunla Öldür"
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.