Şimdi Ara

Kompressor Motora LPG takılır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar başlıkta dediğim gibi kompressor motora lpg takılır mı nasıl randıman verir ? tam emin değilim fakat takılyormuş diye duydum galiba..
    Kompressor'ün bildiğimiz turbo motorlardan farkı nedir yani vw'nin TSI motorlarına takılmazken kompressore niye takılabiliyor ?
    saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobbdeep -- 16 Ocak 2012; 16:42:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mobbdeep

Arkdaşlar başlıkta dediğim gibi kompressor motora lpg takılır mı nasıl randıman verir ? tam emin değilim fakat takılyormuş diye duydum galiba..
    Kompressor'ün bildiğimiz turbo motorlardan farkı nedir yani vw'nin TSI motorlarına takılmazken kompressore niye takılabiliyor ?
    saygılar.

kompressor bir araca lpg takılabilir.

turbo:gücünü havadan alır yani oksijenden

komprassör ise gücünü v kayışının dönme hızından alır.

yani birinde hava ön planda diğerinde dönme hızı
  • ben de bu konuyu merak ediyordum. mesela w210-w211-w202-w203 kasalarda 200 kompressor motorlarda uygulanmış lpg bolca gördüm-duydum. peki w204lerdeki 200 kompressorlerde bir farklılık mı var da uygulanamıyor yoksa henüz uygulamış sahipler mi yok da hiç rastlamadım ben.bu konuda bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MecEngineer -- 17 Ocak 2012; 17:13:00 >
  • 2008 E200 kompressor`e LPG taktirmis benle yari yariya ucret odeyen birisini gormustum istasyonda. Gidip konusmadim ama takildigi dogrudur.
  • 2011 CGI motorlar hariç E-C-E55 amg K- her modelden binlercesi mevcut,

www.prinslpg.com.tr
  • Oto fuarında yeni C180 kompresöre takmışlar sergiliyorlardı..

LPGden çok batarya yada elektrikli bir çalışma yapılırsa ben düşünürüm..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dizel megane mı, lpg'li polo mu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.