Şimdi Ara

KOMPLE CHECK-UP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ciddi bir sağlık problemim yok çok şükür. Fakat ileride oluşması muhtemel sorunlar için şimdiden önlemimi almak, check-up yaptırmak istiyorum. Bu işlem gerçekten yararlı bir işlem midir, yoksa boşa verilen bir para mıdır? Check-up a dan z ye herşeyi kapsar mı? Yoksa belli başlı testler mi? Ben komple olsun istiyorum. Maliyeti hakkında da bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 20 Temmuz 2007; 14:24:43 >

• check up'ların da çeşitleri var.özet veya full olanlar var. hastanesine göre değişiyor fiyatlar. ortalama 800 ytl.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

check up'ların da çeşitleri var.özet veya full olanlar var. hastanesine göre değişiyor fiyatlar. ortalama 800 ytl.

Teşekkürler. Rafa kaldırmak gerekecek bu projeyi...
  • ya ben de düşünüyodum ama baya tuzluymus
  • özel sigorta varsa check-up ı ücretsizde yaptırabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

özel sigorta varsa check-up ı ücretsizde yaptırabilirsiniz

olsaydı çoktan sömürmüştüm zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

quote:

sömürdüğün zaman bir sonraki yıl acısı çıkıyor, hiç bir indirim yapmıyorlar. şahsımca test edilmiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

quote:

sömürdüğün zaman bir sonraki yıl acısı çıkıyor, hiç bir indirim yapmıyorlar. şahsımca test edilmiştir.

.TaneR., imzana şu geçen gün itiraf ettiğin, küçükken yaptığın şeyi eklesene. Süper olur! Aklıma geldikçe gülüyorum ve çekinmeden cesurca itiraf ettiğin için seni kutluyorum.

• Genetik mirasını yani aile büyüklerinde olan ve gelecektede sonde görülme olasılığı çok yüksek hastalıkları tespit etmek için yapılan bir test var.En azından Onu yaptırmakta fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.