Şimdi Ara

Komiserim dedi 850 kontör yükletti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ERZURUM (İHA) - Erzurum'da telefon açtığı kişiye kendisini başkomiser olarak tanıtan bir şahıs, telefonuna 850 kontör yükletti.

Edinilen bilgilere göre, Yunus Emre Mahallesi'nde oturan G.Y.'yi cep telefonundan arayan bir kişi, kendini başkomiser olarak tanıttı. Telefon konuşmasında G.Y.'ye, "Ben başkomiserim. Senin telefonundan müdürümüzün eşi rahatsız edilmiş. Ama senin olmadığını biliyoruz. Hemen yakın bir yerden telefon kontörü al. Şifresini bana söyle" demesi üzerine büfeden 850 kontör alan G.Y., şifreyi şahsa iletti. Şifreyi yazdıktan sonra telefonuna 850 kontör yükleyen şahıs, G.Y.'ye daha sonra "Orada bekle ekip göndereceğim. Kontörün parasını sana verecek" diyerek telefonu kapattı. G.Y., bir süre bekledikten sonra şahsı aradı. Şahsın "seni dolandırdım" diyerek telefonu kapaması üzerine dolandırıldığını anlayan G.Y., durumu polise bildirerek şikayetçi oldu.

Hurriyet

• Böyle olaya inanan zihniyeti tahmin edemiyorum.
  • bunu yapan mal buna inanan ondanda malne kekler varmış dünyada hem hayvan niye 850 kontör almış 100 kontör alsaymışya en azından 15 ytl si yanardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scott. -- 15 Eylül 2007; 22:48:09 >
  • bir kaç ay önce forumdan birinin başına gelmişti anlatmıştı ama o yememiş.akıllı insan başka oluyor
  • seni dolandırdım demese t rafiğe takıldı sanacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

bir kaç ay önce forumdan birinin başına gelmişti anlatmıştı ama o yememiş.akıllı insan başka oluyor

+1
  • valla polisleri sevmediğimden gerçekte olsa bile günahımı vermem tabi benim için geçerli ama böyle basit numaralara inananlar var çok merak ediyorum dolandırılanı ben sadece türk filmlerinde bu tarz tokatlama teknikleri olduğunu sanırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beni de aradı öyle bi salak.Dedi telefonun kullanılıo felan diye saçmaladı.Telsiz sesi felan veriyo arada.Dedim kullanıo demek bı sn doncem ben sana dedım.Bilgi servisinden faturayı kontrol ettım.Bi acaiplik yoktu.Geri aradım dedim "Sen kimsin bana şaka yapıosun?".Yemedim ama o kadar salak numarayı dolandırıcılık için kullanacaklarını düşünmediğim için şaka zannettim.Zaten sonradan küfretmeye başladı bende yüzüne kapattım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Illu~

quote:

bir kaç ay önce forumdan birinin başına gelmişti anlatmıştı ama o yememiş.akıllı insan başka oluyor

+1

ama onunki baya uğraştırmış aralarında yaklaşık 10dk telefon görüşmesi geçmiştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: snsnc

quote:

Orjinalden alıntı: Illu~

quote:

+1

ama onunki baya uğraştırmış aralarında yaklaşık 10dk telefon görüşmesi geçmiştir

o şahıs bendim.........

tel açıkken karakola gittim... nöbetçi polis e durumu ilettim... al konuş dedim... sonrası malum ne konuşçam ya dedi tel.i kapattı.

• pardon :pm atamadıgım için buraya yazıyom
    @ERDM imzandaki türk bayragının linkini bana pm olarak atabilirmisin acaba _?
  • buna inanmılar ya ne diyim
  • :D:D:D
  • hayır niye 850?
  • quote:

Orjinalden alıntı: EliNTeR

hayır niye 850?

şık bir numara tabi.

ben olsam 888 kontor isterdim.
  • gecen hafta yakından tanıdıgım bi müdürün basına geldi 1800 YTL uctu gitti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.