Şimdi Ara

Komedi Dükkanı -Tolga Çevik- (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.348
Cevap
2
Favori
54.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Nesine gülüyorsanız bu kadar cidden anlamadım. Adam hep aynı triplerle, hep bi şaşırmışlık , şapşallık ifadesiyle komiklik yapmaya çalışıyor. Bir kaç bölüm güzeldi ama sıktı artık..
    Mobile: LG G2 16GB | Gear: Kral Puncher Breaker W 58cm yivli namlu 330CC hava haznesi Hawke Eclipse 30 SF 6-24X50 Mil-Dot Drager 6LT 300BAR PC:Intel Core i5 6400 Skylake * MSI B150M Pro * Kingston HyperX Fury DDR4 2133Mhz 16GB * Kinston HyperX Fury 120GB SSD * Sapphire RX470 OC Nitro 8GB GDDR5 256bit*Dark N10 ATX*Aerocool 600W 80 Bronze*Asus VP228HOto:Ford Focus 1.6 GHIA HB
  • dün acayip yorgundum,uzanıyodum bi yandan tv açıktı,şöyle bi baktım tolga çevik yaşlı bi adamı canlandırıyodu,biraz hatırlıyorum baya eğlenceliydi

O bölüm yeni bölüm müydü ? eğer yeni bölümse tekrarı mutlaka verilir değil mi ?

eğer yeni bölüm değilse hangisiydi acaba ?

(içinde eczacı falan gibi laflar geçiyodu)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

dün acayip yorgundum,uzanıyodum bi yandan tv açıktı,şöyle bi baktım tolga çevik yaşlı bi adamı canlandırıyodu,biraz hatırlıyorum baya eğlenceliydi

Yeni bölüm, dün oynandı.

Birkaç mesaj önce de yazmıştım, tekrarı yarın 23:00'te.

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

dün acayip yorgundum,uzanıyodum bi yandan tv açıktı,şöyle bi baktım tolga çevik yaşlı bi adamı canlandırıyodu,biraz hatırlıyorum baya eğlenceliydi

Yeni bölüm, dün oynandı.

Birkaç mesaj önce de yazmıştım, tekrarı yarın 23:00'te.

sağolasın hocam

Camın arkasından duyamıyorum el işareti ile anlatması gerek gibi bi espri vardı baya iyi ince bi espriydi önceden yazılsa çıkmaz öyle bişey

• quote:

Orijinalden alıntı: strafor

Nesine gülüyorsanız bu kadar cidden anlamadım. Adam hep aynı triplerle, hep bi şaşırmışlık , şapşallık ifadesiyle komiklik yapmaya çalışıyor. Bir kaç bölüm güzeldi ama sıktı artık..

Gülüyoruz.
    Sıkıntılarımız çok ki.. sadece 1 saat gülüyoruz..
    Gerçek hayatta o kadar zor gülüyoruz ki..

..
    Neyse , dediklerinde sende haklısın.
    AMD Athlon 64 X2 4600+ AM2(2400mhz-default)- ABIT FATAL1TY AN9 32X-200Gb.Seagate 7200*10 16Mb cache-Samsung Sata2 200gb 16mb cache-XFX 7600GT Extreme Edition(680/1880)-2*1 GB.CORSAIR Value Select DDR2 667-Thermaltake Mambo VNS2000-ENERMAX EG365AX-VD 350W PSU-BENQ 1650DVDRW-52X32X52 ASUS CDRW-AZTECH DSL 305EU
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

quote:

Orijinalden alıntı: strafor

Nesine gülüyorsanız bu kadar cidden anlamadım. Adam hep aynı triplerle, hep bi şaşırmışlık , şapşallık ifadesiyle komiklik yapmaya çalışıyor. Bir kaç bölüm güzeldi ama sıktı artık..

Gülüyoruz.
    Sıkıntılarımız çok ki.. sadece 1 saat gülüyoruz..
    Gerçek hayatta o kadar zor gülüyoruz ki..

..
    Neyse , dediklerinde sende haklısın.

bende böyle düşünüyorum ama arada seyredince iyi oluyo düzenli olarak takip etmiyorum,o zaman sıkabilir

• Terapi bölümü hakikaten süpermiş. Şimdi izleyip tamamladım.

Bu arada çok belden aşağısı var diyen arkadaşlar sosyal hayatlarında çok mu düzgün konuşuyorlar , hiç mi argo kelimeler kullanmıyorlar veya ima etmiyorlar. Yapmayın lütfen eleştirmek için eleştirmeyin!

Orijinalden alıntı: type-r

Terapi bölümü hakikaten süpermiş. Şimdi izleyip tamamladım.

Bu arada çok belden aşağısı var diyen arkadaşlar sosyal hayatlarında çok mu düzgün konuşuyorlar , hiç mi argo kelimeler kullanmıyorlar veya ima etmiyorlar. Yapmayın lütfen eleştirmek için eleştirmeyin!

Bu bölümde çok yok ama TRT zamanına göre şu an daha fazla

Eleştiri yapanlardan biri de benim.
    Kendi adıma konuşursam, evet gayet düzgün konuşuyorum sosyal hayatımda.
    Zaten bu eleştiriyi yapanlar belaltı yapmasından rahatsız değil, sadece biraz aşırıya kaçmasından rahatsız.

Ayrıca belaltı espriler insanı daha çok güldürüyor; ama bu programı çocuklar da izliyor bunu unutmamak lazım.

Samimiyetimle söylüyorum sokakta gördüğüm 6-7 yaşındaki çocuklar bile "Konuşma lan , sanane sana mı sorucam öküz" tarzında birbirine hitap ediyor. Yani iş işten çoktan geçmiş.

Evet ama sizce bu ortamda hangi çocuk normal davranıyor/konuşuyor.

Samimiyetimle söylüyorum sokakta gördüğüm 6-7 yaşındaki çocuklar bile "Konuşma lan , sanane sana mı sorucam öküz" tarzında birbirine hitap ediyor. Yani iş işten çoktan geçmiş.

Daha beter küfür edenleri var bizim burada. Ben yanlarından geçerken utanıyorum onlar bağıra bağıra söylemekten utanmıyorlar. Açıkçası Tolga Çevik istediği kadar bel altı olmadan güldürsün iş işten geçti artık.
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

quote:

Eleştiri yapanlardan biri de benim.
    Kendi adıma konuşursam, evet gayet düzgün konuşuyorum sosyal hayatımda.
    Zaten bu eleştiriyi yapanlar belaltı yapmasından rahatsız değil, sadece biraz aşırıya kaçmasından rahatsız.

Ayrıca belaltı espriler insanı daha çok güldürüyor; ama bu programı çocuklar da izliyor bunu unutmamak lazım.

Katılıyorum..

• Terapi bölümü çok iyiydi.

Arada Hakan Yılmaz gelse güzel olur aslında.Hakan Yılmaz'ın olduğu bölümler güzel oluyordu baya

Orijinalden alıntı: TuruncuSite

Terapi bölümü çok iyiydi.

Arada Hakan Yılmaz gelse güzel olur aslında.Hakan Yılmaz'ın olduğu bölümler güzel oluyordu baya

Keşke.. Bence bir yardımcı görevinde onunla birlikte o sahnede olucak olan bir komedyen sınıfında biri daha lazım Tolgaya. Ağır gelir oldu artık bu yük ona taşıyor taşıyor ama her bölüm aynı düzeyde taşıyamıyor. Umarım biri daha katılır gruba.

• quote:

Evet ama sizce bu ortamda hangi çocuk normal davranıyor/konuşuyor.

Haklılık payın var evet; ama yine de bu konuya özen gösteren aileler yok değil.

Ölmüş adama istediğin kadar ev ve araba al, sonuçta ölmüş. :)
    Bu da biraz o hesap.
  • Artık ünlü konuk almıyorlar mı ?
    Hakan Yılmaz ya da Salih Kalyon'un olduğu bölümler çok komikti.
  • Dünkü bölüm müthişti yav yardırdı resmen, esprileri peşpeşe patlatınca gülmekten yüz kaslarım yoruldu Espriler dalga dalga geliyor, peşpeşe patlatıyor sonra size nefes almanız için süre tanıyor daha sonra yine peş peşe.

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

Yeni bölümde minik'in hali beni bitirdi

Orijinalden alıntı: Kartal Göz
    Dünkü bölüm müthişti yav yardırdı resmen, esprileri peşpeşe patlatınca gülmekten yüz kaslarım yoruldu Espriler dalga dalga geliyor, peşpeşe patlatıyor sonra size nefes almanız için süre tanıyor daha sonra yine peş peşe.

Aynen ya terapi bölümünde gülmekten ağzıma ağrı girdi
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.