Şimdi Ara

Kombiden vızırtı sesi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kombimizin markası vaillant. 1 haftadır ses gelmeye başladı. Kombiye reset attığım zaman yada sıcak su açıldığı zaman bu ses kesiliyor. Haznedeki hava basıncını ölçtüm 1.6 mbar. Ayrıca sıcak su borusu girişindeki filtreyi söküp temizledim. bu sesin sebebi ne olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: semihus

Kombimizin markası vaillant. 1 haftadır ses gelmeye başladı. Kombiye reset attığım zaman yada sıcak su açıldığı zaman bu ses kesiliyor. Haznedeki hava basıncını ölçtüm 1.6 mbar. Ayrıca sıcak su borusu girişindeki filtreyi söküp temizledim. bu sesin sebebi ne olabilir?

Arızalar bölümüne yazarsanız kombi ustaları daha çabuk yardımcı olur.

Link: http://forum.donanimhaber.com/m_56978922/tm.htm
  • quote:

Kombimizin markası vaillant. 1 haftadır ses gelmeye başladı. Kombiye reset attığım zaman yada sıcak su açıldığı zaman bu ses kesiliyor. Haznedeki hava basıncını ölçtüm 1.6 mbar. Ayrıca sıcak su borusu girişindeki filtreyi söküp temizledim. bu sesin sebebi ne olabilir?

Kaç radyatör çalıştırıyorsunuz?
    Örneğin benim kombim DD Nitron ve en az 3 tane radyatör açmazsam devirdaim pompasından sizinkine benzer ses geliyor...
    Devirdaim pompasının devrini düşürerek yada açmadığınız radyatör varsa onları da açarak deneyin derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan0029

quote:

Kaç radyatör çalıştırıyorsunuz?
    Örneğin benim kombim DD Nitron ve en az 3 tane radyatör açmazsam devirdaim pompasından sizinkine benzer ses geliyor...
    Devirdaim pompasının devrini düşürerek yada açmadığınız radyatör varsa onları da açarak deneyin derim...

5 radyatör var ikisi kısıktı. Kapalı hiç yok. En büyük radyatör salonda bu yüzden salondakini açtım. Bu şekilde 2-3 aydır ses çıkmıyordu ama büyük ihtimal arıza uyarısı. Teşekkürler. İnşallah işe yarar.

Denedim işe yaradı teşekkürler. Biraz hava bastım genleşme haznesine buna ek olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 24 Şubat 2013; 14:17:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavandan çıt çıt ses geliyor
    8 yıl önce açıldı
    RADYATÖRDEN SES GELİYOR
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.