|
malum devir ekonomi devri. 2mt3 az yaktırmak tüm davam. kombiye ve peteklere 6 senede 2-3 kez bakım yapıldı. bi kez motorlu yapıldı, 2. sini ben su bastım. filtre temizliği de aynı dönemlerde yapıldı. çok kirli su çıktı diyemem. filtrelerde hafif çamur vardı ama öyle abartı bi şey yoktu. bu sene ne nedir ne değildir diye araştırıp ve 1 bakımlık para harcayıp genleşme tankına hava basma dahil tüm bakımlarını kendim yapacağım inş. bayaa bi araştırdım. alt katta pek oturulmadığı için alt kattaki balkona cam balkon yaptırmadık. üst katta oturuluyor. evin mutfak bölümü pimapen, diğer tarafı çift camlı cam balkon. çift camlı cam balkon soğuğu kesmede çok iyi. alta da yaptırırsak ilerde çift camlı yaptırırım. neyse kombi de alt balkonda old. için ve kombi olan yerde cam balkon en azından önerildiği için vs tabi benim haberim yok. bu sene artık üst kattaki radyatör arkalarına pproterm 1 cm beyaz köpüğü çift kat alüminyum folyo ile sarıp petek arkalarına yerleştirmek dahil pek çok iyilştirme yaptım. kombi dolabı ve altındaki kollektörler aşağıda. 2cm izocam foamboard kullanıldı. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu da üst kattaki oturulan odadaki kollektörler. sormak istediğim üst katta böyle olması normal mi? alt katta 6 petek var(1 havlupan dahil) üst katta 4 petek (1 havlupan dahil). üst kata çıkan borulardan biri ortak sanırım bi oda ile. içini güzelce kapladıktan sonra kapağı açık kullanıyoruz. petek gibi sıcaklık oluyor. hangi vananın nereye gittiğini de yazacağım bakımdan önce. ![]() ![]() bana en mantıklı petek temizliği yöntemi bu şekilde geldi. kendi imkanlarımızla petekleri temizledik petek sularını değiştirdik https://www.youtube.com/watch?v=wh3BDZxdRi0 |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt