Şimdi Ara

WILO POMPA KADEMESİ AYARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
23.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ,20 000 kcal lik Ariston Class kombi ve 8 metre petek boyu olan dairemde mobil sistem yok.2 metre petek kullanılmamasına rağmen son odalardaki peteklerin altları kombi 57 derecede yanmasına rağmen reglaj ayarı yaptığım halde bariz fark var.Kombinin içini açtığımda su pompasının üzerindeki etikette I 77 WATT,II 56 WATT yazıyor.Servise sorduğumda kademe ayarı olmadığını söylediler.Resimde görülen su pompasının kademe ayarı var mı acaba?Varsa bunu nasıl yapabiliriz?
     WILO POMPA KADEMESİ AYARI







  • kimberyalı K kullanıcısına yanıt
    Kademe ayarı gözükmüyor, belki üstte vardır bizim göremediğimiz.
  • üstte tornavida işareti ile gösterilen 1 ve 2 nolu yönergeler nasıl söküleceğini gösteriyor sanırım.Orada olabilir mi ki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kimberyalı

    üstte tornavida işareti ile gösterilen 1 ve 2 nolu yönergeler nasıl söküleceğini gösteriyor sanırım.Orada olabilir mi ki?

    Zannetmiyorum resimdeki gibi açıkta anahtar olması gerekiyor.

     WILO POMPA KADEMESİ AYARI




  • Başka WILO'cular yok mu forumda ?
  • Clas da Ariston'un hemen tüm ürünlerinde olduğu gibi modülasyonlu pompaya sahip; yani hız kademe ayarını kendisi ısıtma ihtiyacına göre yapıyor. Kademeli pompa belki yazılım/kart değişikliği ile uygulanabilir,servise veya merkez teknik bölüme sormak lazım. Ama önce yaptığınız reglajın yeterli olmaması ihtimalini değerlendirin. Bunun için 1-2 saatliğine sorunlu petek hariç tüm peteklerinizi (reglajı alttan yaptıysanız üstten kapatın ki ayarlar bozulmasın) tam kapatıp sorunlu petekte ısınma düzeyine bakın. Isınma düzeldiyse, diğer peteklerin reglaj açıklığını biraz daha azaltıp (yarım tur yerine çeyrek, 1 tur yerine 3/4 veya yarım...gibi) tekrar kontrol edin; önceki duruma göre bir miktar iyileşme olacaktır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.