Şimdi Ara

Kombi dolabı önerisi? Ahşap, pvc?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
9.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kombiyi balkona taktırdım, tesisatla ilgili sorunlar olmuştu ama sanırım problem olmayacak ve şimdi kombiyi muhafaza altına alacak kombi dolabı arıyorum. Tokatta kombiye uygun kombi dolabı bulamadım.

Kombi dolabı olarak internetten bildiğim OYK plastik var, kombikap (tekdal) var. Ahşap yaptırsak sorun olurmu?

Birde benim merak ettiğim kombi altı boruları ve tesisat ile birlikte yüksekliği 1.60 geliyor eni 60 cm geliyor iç derinliği ise yaklaşık 40 cm oluyor. Kombi dolaplarının boy dolabı hariç en yükseği 1.30 cm geliyor. Daha yükseği yok.

Kombi dolabısadece kombiyi kapatıyor anladığım kadarı ile, altındaki borular için ne yapılabilir açıkta kalıyor? Ayrıca satış yapan bildiğiniz bir yer varsa tavsiyenizi bekliyorum. (sanırım demonte geliyor sonradan birleştiriliyor bu dolaplar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 19 Ekim 2013; 17:08:55 >

• Arkadaşlar lütfen yardım. Pvc dolap için penciler 800 tl civarı fiyat çıkarıyorlar. Ben ahşap ama içten elyaf izolasyon yapmak şartıyla bir dolap yaptırmayı düşünüyorum. Kombinin olduğu kısımda ahşabın iç yüzüne elyaf döşeyeceğim hiç boşluk kalmayacak şekilde. Kapak çevresinde fitil ve kilitli kapak olacak. Balkonun dışa bakan kısmında kalan dolabın yüzüne. oto boyası olacak. İzocam ile dolap içinde kalan borulara yalıtım yapacağım. Dolabın çerçevesinin duvara gelen kısımlarına silikon çekeceğim. Ne dersiniz yeterli olurmu. 250 tl civarına çıkıyor böyle olusa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 19 Ekim 2013; 17:03:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidden

Arkadaşlar lütfen yardım. Pvc dolap için penciler 800 tl civarı fiyat çıkarıyorlar. Ben ahşap ama içten elyaf izolasyon yapmak şartıyla bir dolap yaptırmayı düşünüyorum. Kombinin olduğu kısımda ahşabın iç yüzüne elyaf döşeyeceğim hiç boşluk kalmayacak şekilde. Kapak çevresinde fitil ve kilitli kapak olacak. Balkonun dışa bakan kısmında kalan dolabın yüzüne. oto boyası olacak. İzocam ile dolap içinde kalan borulara yalıtım yapacağım. Dolabın çerçevesinin duvara gelen kısımlarına silikon çekeceğim. Ne dersiniz yeterli olurmu. 250 tl civarına çıkıyor böyle olusa.

size yanlış bilgi vermek istemem ahşap dolap hiç yaptırmadım
    pvc çift camdan özel yapılmış dolaplar yağmur suyunu dolabın içine kaçırmadığı için ayrıca dışardan toz sokmadığı için öncelikle önerdiğimiz dolap çeşididir.anlattığınız şekilde yaptırmak istediğiniz ahşap dolap aynı işlevi görecekse yaptırmaya değer.ayrıca penciler çok yüksek fiyat çekmişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

quote:

Orijinalden alıntı: hidden

Arkadaşlar lütfen yardım. Pvc dolap için penciler 800 tl civarı fiyat çıkarıyorlar. Ben ahşap ama içten elyaf izolasyon yapmak şartıyla bir dolap yaptırmayı düşünüyorum. Kombinin olduğu kısımda ahşabın iç yüzüne elyaf döşeyeceğim hiç boşluk kalmayacak şekilde. Kapak çevresinde fitil ve kilitli kapak olacak. Balkonun dışa bakan kısmında kalan dolabın yüzüne. oto boyası olacak. İzocam ile dolap içinde kalan borulara yalıtım yapacağım. Dolabın çerçevesinin duvara gelen kısımlarına silikon çekeceğim. Ne dersiniz yeterli olurmu. 250 tl civarına çıkıyor böyle olusa.

size yanlış bilgi vermek istemem ahşap dolap hiç yaptırmadım
    pvc çift camdan özel yapılmış dolaplar yağmur suyunu dolabın içine kaçırmadığı için ayrıca dışardan toz sokmadığı için öncelikle önerdiğimiz dolap çeşididir.anlattığınız şekilde yaptırmak istediğiniz ahşap dolap aynı işlevi görecekse yaptırmaya değer.ayrıca penciler çok yüksek fiyat çekmişler.

Cevabınız için teşekkürler ustam. Maalesef işi ranta döktüler. Mecbursunuz diyerek yaklaşıyorlar meseleye. Her neyse Ben ahşap dolabı yapacak ustayla bu konuyu bir görüşeyim en iyisi. İçten güzel izolasyon falan yapabilirsek böyle bir dolap yaptırırım. Kombinin yoğuşma yaptıkça attığı tahliye borusu bu dolap içinde kalmalıymış çünkü kışın donar diyorlar donmaması içinde boy dolap yaptırmak gerekiyormuş.

Ayrıca ahşap dolabı sunta malzemeden yapıyorlar. Dıştan içe ; sunta levha 2 cm sanırım, elyaf veya ince strafor levha, bir kat daha ince sunta malzeme düşünüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 19 Ekim 2013; 19:11:03 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    80m2 ev için kombi önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.