Şimdi Ara

ECA Şofben FL Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
15.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar eca şofbenim FL hatası vermeye başladı suyu bir ısıtıp bir sogutuyor nasıl çözebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

ECA Şofben FL Hatası Çözümü

Eğer ECA şofbeniniz bir "FL" hatası gösteriyorsa, bu genellikle bir su akış sorununu işaret eder. Bu sorun, tıkanmış bir filtre, arızalı bir akış sensörü veya düşük su basıncı gibi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.

ECA şofbeninizdeki FL hatasını gidermek için şu adımları izleyebilirsin:

• Su Filtresini Kontrol Et: Şofbeninizin su giriş vanasındaki su filtresini kontrol et. Filtre kirli veya tıkalıysa, su akışını engelleyerek FL hatasına neden olabilir. Filtreyi temizle veya gerekirse değiştir.
    • Akış Sensörünü Kontrol Et: Akış sensörü, şofbeninizin su akışını algılar. Arızalı bir akış sensörü, yanlışlıkla FL hatasına neden olabilir. Akış sensörünü kontrol et ve gerekirse değiştir.
    • Su Basıncını Kontrol Et: Düşük su basıncı da FL hatasına neden olabilir. Su basıncını kontrol etmek için bir basınç göstergesi kullan. Basınç 1,5 bar'ın altındaysa, su kaynağındaki bir sorunu tespit et ve gider.

Bu adımları uyguladıktan sonra sorun devam ederse, bir servis teknisyenine danışman. Daha karmaşık bir sorun olabilir ve profesyonel onarım gerektirebilir.

Önemli Not: Elektrikli cihazlar üzerinde çalışmadan önce daima elektrik bağlantısını kes.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • güncel

• Şofbenin kirli gazı atamadığı için boğuluyor. Şofbenin baca borusunun toplam 4 metre olması gerekiyor. Ayrıca her bir dirsek 1 metre sayılıyor. Yani 2 dirsek varsa baca borusunun 2 metre olması lazım. Ben de aynı sıkıntı oldu. Servis böyle söyledi ve yapamadılar, şofbeni balkona al dediler ama balkonda da donma riski var. Ancak dirseklerin içindeki iç dirseklerin döküm olduğunu ve dar olduğunu farkettim. Çıkma parça satan kombiciden aldığım içi sac olan geniş dirseklerle değiştirdim. Erkek dişi problemini de dıştan attığım kelepçelerle çözdüm. baca 4 metre ve 2 dirsekli olduğu halde fl hatası ve boğulma olayı çözüldü.

• Çok teşekkür ederim hocam aynen öyle kirli gaz atılmadığı için yapıyormuş balkonu kapattırmıştım şofbende içeride ondan olmuş boruları kontrol edip hava almasını sağladım düzeldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.