Şimdi Ara

Kombi çalışırken şofben kullanılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kombi çalışırken şofbeni açıp duş alsak kombiye zararı olur mu ? daha dün açıldı kombi bilgimiz yok yeniyiz o yüzden sormak istedim.
    kombiyi kuran adam ben bilmem ellemem tesisatçı çağırın o bakcak dedi şaşkınız duş alamıyoruz ? :)

ekleme: kombi yoğuşmalı banyo mutfak vs bütün çeşmelere sıcak su veriyor fakat henüz kaldıramadık şofbeni.yarın şofbenin firmasını çağırcam ama duşa girmemiz gerekiyor çekiniyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimscare -- 22 Ekim 2013; 15:53:00 >

• ibrahimscare kullanıcısına yanıt
    Yetkili servis gelip kombiyi işletmeye aldıysa, kombi hem kalorifer hem de kullanım suyu ısıtması yapmaya hazır demektir. Mutfak ve banyo musluğunu açınca sıcak su gelmesi lazım. Ama şofben sıcak/soğuk bağlantıları iptal edilmediyse işlemler eksik kalmış demektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: memint

Yetkili servis gelip kombiyi işletmeye aldıysa, kombi hem kalorifer hem de kullanım suyu ısıtması yapmaya hazır demektir. Mutfak ve banyo musluğunu açınca sıcak su gelmesi lazım. Ama şofben sıcak/soğuk bağlantıları iptal edilmediyse işlemler eksik kalmış demektir...

işte hocam benimde sıkıntım burada şofben halen takılı şuan sıcak suyu açıp şofbeni devreye sokarak, veya sokmadan sıcak su kullansam sıkıntı olurmu ?
    saat sekizde işe gidicem duş almam lazım giremiyorum tereddütlüyüm.sıcak suyu mutfak ve banyo musluğundan kombi üzerinden açıyoruz ama duştakine şofben bağlı olduğundan çekiniyoruz şöyle söylersem daha iyi anlarsınız galiba beni.
    Duşa sıcak su doğrudan şofbenden geliyorsa sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

Duşa sıcak su doğrudan şofbenden geliyorsa sıkıntı olmaz.

duşa kombidende sıcak su gidiyor, neyse bugünlük duş almıcaz artık yarın söktürücem şofbeni.
    yani kombiden gelen sıcak su şofbenden geçip sonra dışarı atılıyor.burada şofbeni kullanmaktan bahsetmiyorum şofben pompalama yapınca kombinin basınç değerleri bozulur pompaya zarar verebilir kombinin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimscare -- 22 Ekim 2013; 17:15:39 >
    Pompa sadece kalorifer sisteminde devreye giriyor suyu devirdaim etmesi için dolayısıyla zarar görmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

Pompa sadece kalorifer sisteminde devreye giriyor suyu devirdaim etmesi için dolayısıyla zarar görmez.

sağolun hocam bilgilendirmeniz için, ustalar ilgisiz olunca böyle oluyor işte..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektrik Sobası mı ? Klima mı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.