Şimdi Ara

Komando :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burdaki arkadaşları bi ailem olarak gördüğüm için paylaşmak istedim.

Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulu / Statü: Yedek Subay

8 ay VG sonrasında nasıl olucak çok merak ediyorum. Anlatanlar pek iç açıcı değil.

• Hayırlı teskereler dostum, sağ salim git gel.
  • O kadar VG kasarsan olacağı bu tabi.
  • Hayırlı teskereler. Yeni başlayıp saçma sapan soru soranlara yaptığın espirileri özleyeceğiz.
  • Saolun gidecez görecez bakalım
  • Kazasız belasız gidip gelirsin umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

Burdaki arkadaşları bi ailem olarak gördüğüm için paylaşmak istedim.

Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulu / Statü: Yedek Subay

8 ay VG sonrasında nasıl olucak çok merak ediyorum. Anlatanlar pek iç açıcı değil.

Çok geçmiş olsun, postalları 1-2 numara büyük al.

Hayırlısıyla git, gel.

Banyoya tek gitme , 2 kişi hi gitme

Senin şansına ben ... :)
  • Hayirli teskereler

• Hayırlı teskereler dostum,kazasız,belasız gidip gelirsin inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Bu video olmadan olmuyor

Saolun cümleten. Çoğu kimse gözümü korkutmaya çalışıyor ama şuan için bi sıkıntı yok. Oraya gidince ne olacak bakalım.

• Acemilikten sonra ankara/kastamonu gibi yerlere gidersen rahatsın , tabi unutma büyük illerde genellikle büyük yıldızlar bol olur o yüzden diğer yerlere göre biraz daha sıkıdır. Ama şunu da unutma gideceğin yer dağ komando okulu ve yedek subay olarak, hani anlatırlar ya yok helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirir herkes :D :D sen onun biraz daha içinde olursun o kadar :))

belki biraz da cankurtaran / paraşütle atlama / dağın bir ucundan bir ucuna sırat köprüsü üzerinden geçme / dışarda yatma / 3 gün geri dönmeme gibi fantezilerde olabilir , gidince göreceksin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 26 Ekim 2013; 9:36:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

Acemilikten sonra ankara/kastamonu gibi yerlere gidersen rahatsın , tabi unutma büyük illerde genellikle büyük yıldızlar bol olur o yüzden diğer yerlere göre biraz daha sıkıdır. Ama şunu da unutma gideceğin yer dağ komando okulu ve yedek subay olarak, hani anlatırlar ya yok helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirir herkes :D :D sen onun biraz daha içinde olursun o kadar :))

belki biraz da cankurtaran / paraşütle atlama / dağın bir ucundan bir ucuna sırat köprüsü üzerinden geçme / dışarda yatma / 3 gün geri dönmeme gibi fantezilerde olabilir , gidince göreceksin :D

Oh sabah sabah ne güzel şeyler onlar Kaldı 15 günüm zaten. Ama garip bi şekilde istiyorum bian önce gitmek

• quote:

quote:

Acemilikten sonra ankara/kastamonu gibi yerlere gidersen rahatsın , tabi unutma büyük illerde genellikle büyük yıldızlar bol olur o yüzden diğer yerlere göre biraz daha sıkıdır. Ama şunu da unutma gideceğin yer dağ komando okulu ve yedek subay olarak, hani anlatırlar ya yok helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirir herkes :D :D sen onun biraz daha içinde olursun o kadar :))

Oh sabah sabah ne güzel şeyler onlar Kaldı 15 günüm zaten. Ama garip bi şekilde istiyorum bian önce gitmek

Bizim arkadaş yaptı oradan biliyorum, adam neşeli kalıplı kilolu adamdı, bir geri döndü afrikalı çocuklar gibi 0 bedeni bırak - beden , ara ara resimlerini paylaşıyordu dağdan dağa iple geiyorsun, dağlarda yaşıyorsun ve yüzündeki o masum tebessüm gitmişti yerine kamyon gibi surat gelmişti :D

ama sana sağlayacıyı olanakları düşün, analitik zeka , güç , vücut , çeviklik.

• quote:

quote:

quote:

Bizim arkadaş yaptı oradan biliyorum, adam neşeli kalıplı kilolu adamdı, bir geri döndü afrikalı çocuklar gibi 0 bedeni bırak - beden , ara ara resimlerini paylaşıyordu dağdan dağa iple geiyorsun, dağlarda yaşıyorsun ve yüzündeki o masum tebessüm gitmişti yerine kamyon gibi surat gelmişti :D

ama sana sağlayacıyı olanakları düşün, analitik zeka , güç , vücut , çeviklik.

O zaman ben ayvayı yedim 8 aylık vg çöpe gidecek Yemek düzgün değil mi ki yahu. 50 kg giden adam 60 kg olup geliyor askerde normalde

• Teknik_Psikopat kullanıcısına yanıt
    Belli mi olur elenir / başka yere gidersin :)) iyi besliyor askeriye de dağ daki adam napsın :))
  • quote:

Belli mi olur elenir / başka yere gidersin :)) iyi besliyor askeriye de dağ daki adam napsın :))

Elenmek istemiyorum açıkcası Bakalım kısmetimizde neler var
  • kazasiz belasiz gider gelirsin insallah.

bu yedek subaylik olayi nedir istekle mi seciliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

kazasiz belasiz gider gelirsin insallah.

Lisans mezunuysan direk yedek subaysın.(asteğmen)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

kazasiz belasiz gider gelirsin insallah.

Evlilik gibi bişey. Sen isteyeceksin askeriye isteyecek sonunda mutlu son

Ama görücü usulüde olabiliyor. Sen istemiyorsun askeriye istiyor yedek subay oluyorsun. Yani ihtiyaca göre alıyorlar

Ben istemiştim tuttu.

İsmimin etkisi oldu sanırım. Mustafa Kemal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknik_Psikopat -- 26 Ekim 2013; 11:31:58 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.