Şimdi Ara

KOMAGENE ÇİĞKÖFTE İNDİRİM KUPONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.537
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Normalde 25 tl olan Komagene çiğköftenin 1 kilogramı gazetelerdeki kuponu kesip getirene 19.90 tl.

Kampanya ay sonuna kadar geçerli. Bir gazetede yan yana 2 adet fırsat kuponu var. 2 kere alınabilir.

Diğer gazetelerde fırsat kuponıu var mı bilemiyorum..
     KOMAGENE ÇİĞKÖFTE İNDİRİM KUPONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 17 Şubat 2014; 15:18:32 >

• bu fotonun çıktısını alıp götürsek olur mu ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alijchan

bu fotonun çıktısını alıp götürsek olur mu ki?

Bu sıcak fırsatlar forumuna bayılıyorum yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abicim kafa ne kadar hızlı çalışıyor senin...tam bir sıcakfırsatçısın

Bence bir dene olursa buraya yaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 17 Şubat 2014; 15:16:34 >
  • Matbaada tanıdığı olan varsa bassınlar gazete kağıdına da arkadaş 50 kuruş için...
  • Çok ciddi bir indirim değil. Zaten aynı firma her ayın 15'i %50 bedava veriyor. Yani 20₺'ye 30₺'lik çiğköfte alınabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç sıcak fırsat gibime gelmiyor (komageneye çok yakın olanlar hariç)
    Nedenine gelince komagenenin yeri biraz uzaksa git gazete al sonra git yürü kofteyi al geri dön mevzusu olunca bizim insanımız tembellik yapar gidip almaz.
    almayınca da yemek sepetinden sipariş verir ben niye onların ayağına gidecem onlar gelsin bana diye iç geçirir.

ayrıca tamfırsatçılar ise hiç sıcak fırsat değil bize göre der. yemeksepetinden 15 liraya 5 tl iade olan denizbank kampanyasından yararlanır. gazete kupurune tırtt der

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alijchan -- 17 Şubat 2014; 15:22:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burger King indirim kuponu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onun çıktısıyla uğraşana kadar marketten bi adet bugün gazetesi alırsın gidersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: alijchan

bu fotonun çıktısını alıp götürsek olur mu ki?

işte gerçek bi sıcak fırsatçı
  • 1kg zaten 20lira diye biliyorum.bunun neresi fırsat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ayın 15inde 600 gr + 300 gr 15 TLydi yemeksepetinde. Fastpay ile 10 tl yapar gazete masrafı da yok Gerçi ben Adıyaman'dan vazgeçmem

• kgsi 20 lira olur mu yav, etsiz çiğköfte bu , nedir bu kadar malzemesi pahalı olan
  • en ucuz mezar nerede hacılar
  • 3 kilosu nar ekşiyle beraber 27 liraydı yanlış hatırlamıyorsam toptan satış yapan sanalpazar ilanı olan bir arkadaş vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superBULUT

3 kilosu nar ekşiyle beraber 27 liraydı yanlış hatırlamıyorsam toptan satış yapan sanalpazar ilanı olan bir arkadaş vardı.

Tabiki ona köfte denirse....
  • bende sanalpazardan 25.90 tl lik 3 kg lk o paketlerden miss çiğköfte alıyorum bu sıralar ama komageneyi tutmuyor. kamegenin çigköftelerinin özelliği içinde ceviz olması bence diğer markalara göre daha güzel. normalde kg satış fiyatı 25 tl ama ayın 15 lerinde 20 tl ye 1200 gr alınabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanmbe -- 17 Şubat 2014; 16:12:46 >
  • Allah'ın ince bulgurunun kilosu ne ara bu kadar arttı diyorum. Millet o kadar prim verdi ki şimdi başımıza çıkacak çiğköfteciler..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C£nq

Allah'ın ince bulgurunun kilosu ne ara bu kadar arttı diyorum. Millet o kadar prim verdi ki şimdi başımıza çıkacak çiğköfteciler..

Cidden 30 lira nedir ya abarttıkça abartıyorlar..
  • Komagene cidden iyi
    hatta 2 tane güzel anım var (2yıl 2 aylık ilişkimin ay dönümü ayın 15i bir gün denk geldik kendi aramızda konuşuyoruz vs. adamlar dedi %50 fazla veriyoruz hadi size gülerek sonra hesabı verdikten sonra zaten kampanya olduğunu söylediler.

bir keresinde gittim millet sıraya dizilmiş (sanki bedava çiğ köfte dağıtıyorlar) 3er 5er kilo alıyorlar vs.

Bu arada markalar arasında Çiğköftem 1, komagene 2. sırada bunuda belirtmekte fayda var.

Önerilir.
  • Sadece adı çiğköfte

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.