Şimdi Ara

Kolumun son hali, 2 Yıl düzenli spor S.S. li (Edit 29 aralik 2014 SS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 4 yıl önce ciddi bir ameliyat oldum ve hiç bir şekilde yük kaldırmamam söylendi. 2 yıl sonra kaslarım zayıflamaya başladı ve güçsüzleştiğimi farkettim, herşey ağır geliyor, sağ kolum özellikle çok zayıfti, sağlam kilo almıştim. Bu böyle gitmez diyerek yapmamam gerektiği ve doktorun yasaklamasına rağmen spora başladım. Önceleri 2kg ile başladım, zamanla 10kg daha sonrada 38kg dumble kaldirmaya başladim, fıtık ameliyati olmuş birisi olarak geçen sene barfikse basladim ve 11×4 erli sete kadar çıktim. Son 1 senedir: genelde dumble (TEK PARCA)aklıma geldikçe barfiks ve bükbük ile kendimi yormadan(kasmadan) ancak disiplinli ve düzenli olarak çalışıyorum. Aklıma gelirse arada mekik cekiyorum. Sonuç olarak manyak gibi spor yapmıyorum hatta çoguna gore az günde yarım saat bazen 1 saat ayırıyorum ancak disiplinden hic kopmadım. şu anda 1 damacana suyu boğazindan kavrayıp havaya kaldırabiliyor ve taşıyabiliyorum. Doktora gittim ve durumumun çok çok iyi olduğunu söyledi.
    Bu gün kolumun resmini cektim. Eğer ben durumumu abartmıyor olduğuma kanaat getirirsem before yide paylaşacagim. Olumlu tepkiler alırsam arkadaşlara yardımcı olabilirim. Geçirdiğim ameliyat boyun fıtığı ameliyatı arkadaşlar. Direk el, kol sinirlerini etkileyen bir rahatsızlık sonucu yapılıyor(disk patlaması, disk yapısının bozulması, boyun omurgası rahatsızlıkları)
    işte resim

Edit Before için bir resim bulabildim.

EDIT
    arkadaslar alttaki resmi 1-2 gun once cektim, dozaji artirarak calismaya devam ediyorum hacime daha fazla agirlik vermeye basladim. karnitin haric kullandigim takviye yok
    yeterli hit oldugu surece duzenli ss eklemeyi dusunuyorum.
    Yaşım 36 beyler.
    Edit : 28 aralikta cektigim resim asagida,gelismeye devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 29 Aralık 2014; 10:11:27 >

• helal olsun
  • Helal olsun before yolla hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıla göre az şişmiş gibi geldi ama tabi ameliyata bağlıda olabilir mesela normalde sağlıklı bir vücut 10 KG ile başlayıp ağırlığını arttırarak devam ettirebilir ama siz bu ağırlıgın 3te birini kaldırmışsınız ona rağmen konuşursak gelişme gayet güzel azmin zaferi diyelim ne diyelim
  • Spigen Slim Armor View Kılıf
  • Bravo gerçekten helal olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Besyo'da salon var bende ikinci dönem başlamayı düşünüyorum biraz yaz geldi spor salonları dolmaya başladı gibi olacak ama ancak fırsat bulabildik. İyi duruyor.
  • 2 yıla göre az fakat bahsettiğin sıkıntıları göze alırsak iyi azmetmişsin hocam, millet sağlıklı vücutla spor yapmazken sen engelleri yıkmışsın. Before at bi de ona göre değerlendirelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

Takip. Before bekleniyor.

ne before u olm. adam son halini koymuş ya. okumadın mı. 2 yıllık çalışmanın emeği diye.
  • 8 ayda bunun iki katını yaptım ibretlik bir başarı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

8 ayda bunun iki katını yaptım ibretlik bir başarı mı ?

kolundan ameliyat olmuş okumadınmı konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

2 yıla göre az şişmiş gibi geldi ama tabi ameliyata bağlıda olabilir mesela normalde sağlıklı bir vücut 10 KG ile başlayıp ağırlığını arttırarak devam ettirebilir ama siz bu ağırlıgın 3te birini kaldırmışsınız ona rağmen konuşursak gelişme gayet güzel azmin zaferi diyelim ne diyelim

Ameliyat olduğumda kollarım zaten fıtıktan dolayı aşırı güçsüzleşmişti. 2kg çok komik bir ağırlık geçmişe bakıyorumda.
    Hiç spor salonuna gitmedim, ayarlayamam kendime zarar veririm diye. Takviye besin almadım, beslenme düzenimi değiştirmedim ve 25 gün dukan diyeti yapmıştım sadece.
    Kuvvet olarak yaşıma göre hatta benden daha gençlere göre kat kat iyi durumdayım, kasları çizme olayına gireli 3 ay oldu. Ondan önce sadece güç yüklemesi yapıyordum. Özellikle bu son ay da kanat ve kollara çizmek için yüklenmeye başladım.
    Ameliyattan sonra 2-3 doktor 10kg den fazla ağırlık taşımayacaksın şeklinde rapor vermişlerdi 79kg civarındayım kendimi barfiks demirinde 15 den daha fazla kaldırabiliyorum.
    Before için güzel bir resim bulayım paylaşıp editleyeceğim.

• iyiymiş ama yinede büyük risk almışsınız. neyseki atlatmışsınız geçmiş olsun ve bravo diyeylim.
    aklıma direkt peaceful warrior filmi geldi, izleyin derim
  • Öncelikle azminizden dolayı tebrik ederim fakat insanlar daha fazlasını 5-6 ayda yapıyor herhalde sizinkisi ameliyattan dolayı öyle ama gerçekten tebrik ettim
  • quote:

Fıtık ameliyatı oldum şu anda vucudumda(omurgamda) cage (kafes) var.
    Çevrende fıtık ameliyatı olan varsa şöyle 5-10 yıl geçmiş hallerini bir sor. Konuyu açtım çünki çok arkadaşım fıtık yüzünden dağılmış vaziyetteler. Bazen çabalamak gerekiyor.Şu anda her spor dalını yapabiliyorum çok şükür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

quote:

Fıtık ameliyatı oldum şu anda vucudumda(omurgamda) cage (kafes) var.
    Çevrende fıtık ameliyatı olan varsa şöyle 5-10 yıl geçmiş hallerini bir sor. Konuyu açtım çünki çok arkadaşım fıtık yüzünden dağılmış vaziyetteler. Bazen çabalamak gerekiyor.Şu anda her spor dalını yapabiliyorum çok şükür...

Rahatsızlığınızı okumamışım pardon
  • helal abicim tebrik ederim
  • @Aesthetic. @LifeSuxTR @Scritous

Before ekledim arkadaşlar.
  • Tebrik ediyorum azminizden oturu.. Allah saglik sihhat versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.