Şimdi Ara

Kolumdaki kırmızı noktalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben beyaz tenliyim. Kolumda kırmızı, küçük küçük birsürü nokta var ve bu beni rahatsız ediyor. Pürüzsüz olmasını istiyorum. Nasıl giderebilirim o noktaları?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynisi bendede var sanki kan toplanmis gibi duruyo.baya kucuk noktalar seklinde dikkatli bakildiginda fark ediliyo sadece.doktora gitmeyi dusundum sonra vazgectim niyeyse.bilgisi olan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehersahin

aynisi bendede var sanki kan toplanmis gibi duruyo.baya kucuk noktalar seklinde dikkatli bakildiginda fark ediliyo sadece.doktora gitmeyi dusundum sonra vazgectim niyeyse.bilgisi olan ?

aynısı bendede var beyaz tenliyim, çok dikkatli bakınca belli oluyor ama çok sık var minik kan toplamış gibi, zamanında ayak üstü bi doktora sormuştum bişi yok demişti bu kadar kişide varsa bencede bi problem yok gibi, gözükürseniz doktora bende haberdar olmak isterim
  • cildiye doktoruna gidin bendede kasık bölgesinde vardı.eğer alerjiden değilse bir krem veya losyon verecek düzenli kullanımda etkisini görürsünüz.
  • Kardeşim bu genetik annemde dayılarımda falan var . Bende daha da fazla var sırtımda kollarımda falan pütür pütür böyle kırmızı değil mi ? Doktora gittim sordum genetik olduğunu söyledi. İlaç bile vermedi Sıkma canını ama beni de rahatsız etmiyor değil kısa kollu t-shirt gömlek giyerken bir tereddütüm olmuyor değil :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.