Şimdi Ara

Kıl Dönmesi Ameliyat Fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
17.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.

    Bir süredir kuyruk sokumumda bir şişlik vardı ve zaman zaman ağrı yapıp kendiliğinden geçiyordu. Bir kaç kere kara merhem sürüp geçirdim. Fakat kıl dönmesi olabileceğini duydum ve Pazartesi günü Bahçelievler MedicalPark hastanesinin aciline gittim. Doktor baktığı gibi kıl dönmesi olduğunu söyledi ve bir ağrı kesici ile antibiyotik verdi ve Çarşamba günü muayeneye gel dedi. Tabi çağrı merkezlerinin kalitesizliğinden dolayı ben ne doktora ulaşabildim ne de randevu alabildim. Anlayacağınız Çarşamba gününü geçirdik. İlaçları düzenli olarak kullanıyorum. Bugün 2-3 saat önce biraz akıntı hissettim ve yara yeri kontrol ettiğimde sanki deri incelmiş ve soyuluyormuş gibi elime geldi akıntı başlamıştı. Direk hastaneyi aradım ama yine ulaşamadım. Biraz rehavete kapıldım hemen Bahçelievler Medicana Hastanesi'ni aradım sağolsunlar hemen telefon açıldı ve saniyesinde genel cerrahla görüşmeye başladım. Doktora olayı anlattığımda gel bir bakalım dedi. Şimdi hastaneden geliyorum. Bana farklı bir antibiyotik daha verdi. Akıntı azmış yavaş yavaş başlıyormuş 5 gün sonra apseye bakmak için kontrole çağırdı. Sağolsun çok da güzel anlattı ameliyatı.

    Hastalıklı bölgeyi kesip alacaklarını ve açık yarayı bir ucundan diğer ucuna dikerek kapatacaklarını söylediler. Çok hassasiyet gerektiren bir ameliyatmış. Sabah 8de gelirsin tetkiklerin yapılır 10 gibi ameliyata alırız sonrasında istirahat edersin diğer gün sabah hastaneden çıkışını yaparız dedi.

    Bu ameliyatı mecbur olucaz artık kaçışı yok ama asıl konuya gelince fiyatı beni şaşırttı. Doktor ameliyat için 2000 TL fiyat söyledi. Sigortayı sorduğumda ise normal fiyatı 2500 TL sigorta ile 2000 liraya düşüyor. Dahada sanmıyorum fiyatın düşeceğini dedi.

    Uzun lafın kısası böyle bir tedavinin en iyi yöntem olduğunu araştırmalarımla öğrendim. Ne kadar doğru olduğunu merak ediyorum. En iyi ve en kesin yöntem hangisiyse onu kullanıcam çünkü benim için büyük eziyet. Bu insanın psikolojisini de çok kötü etkiliyor farkına varamadan.

    İkinci sorum ise 2000 lira bu ameliyat için normal bir fiyat mı ?

    ( Devlet hastanesini gerek hijyeni, gerek kalabalıklığı, gerekse ilgisizliklerinden dolayı düşünmüyorum )

    Bilgisi veya tecrübesi olanlarla fikir alışverişi yapmak istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jokErt -- 10 Aralık 2014; 20:38:05 >







  • başka yöntemleri araştırdınızmı? 2000 çok geldi bana

    Nihat Bengisuyu araştır 1-2 güne hayatına devam ediyorsun yaptığı operasyonla
  • Dün Op. Dr. Orçun Oral Şentürk'e Fenol yöntemiyle ameliyat oldum başlangıç aşamasında 3 yerdeydi..Kafana takılan herhangibir soru olursa hepsini yanıtlayabilirim.Fenol yöntemi için 450 tl ödedim ve bir sonraki seanslarda gereken fenol yöntemi için ücret alınmıyor..
  • Kaç tane doktorla görüştüysem hepsi bu bahsettiğim yöntemin en güvenilir ve tekrarla oranı en az olduğunu söyledi. Ve kesinlikle alternatif tıpa yönelmememi söylediler. Tekrar nüksetme durumu hayli fazlaymış. Ve ameliyatta çok fazla titiz olunması gerekliymiş iyice temizlenmeliymiş.

    O yüzden çok kararsızım ne yapacağımı bende bilemiyorum.
  • eğer başlangıç aşamasındaysa evre 1 - evre 2 durumundaysa kıl dönmesi , fenol tedavisi ile açık ameliyatların tekrarlama oranı aynı..
    yani başlangıç aşamasındaysa olmamak için pek bir sebep kalmıyor bende bu yüzden oldum..düz mantık düşünürsen orada kıl bırakmadıgın , uzun süre oturmadıgın ve hergün suyla temizlediğin sürece tekrarlamada olmuycaktır..
    içeride kıl kalma olayını bende doktorla konuştum kesinlikle kıl bırakılmıyor dendi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jokErt

    Kaç tane doktorla görüştüysem hepsi bu bahsettiğim yöntemin en güvenilir ve tekrarla oranı en az olduğunu söyledi. Ve kesinlikle alternatif tıpa yönelmememi söylediler. Tekrar nüksetme durumu hayli fazlaymış. Ve ameliyatta çok fazla titiz olunması gerekliymiş iyice temizlenmeliymiş.

    O yüzden çok kararsızım ne yapacağımı bende bilemiyorum.

    Alternatif Tıp değilki o :)

    Kendileri yıllardır kesip biçiyor tekrar ediyor:)
  • ameliyat ücreti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.