Şimdi Ara

Kolumdaki dövmeyi kapatmak için yöntem? [Capsli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit: Çözümü masrafsız ve %100 etkili diyebileceğim TCA denen kimyasalda buldum. ilk uygulamada dövmem bir hayli soluklaştı 3 or 4. uygulamadan sonra tamamen kaybolacaktır. konu kilit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturtan boğa -- 4 Ağustos 2016; 13:33:51 >

• deriyi bıçakla elma kabuğu soyar gibi soy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 30 Aralık 2015; 18:39:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk once ejderha sandim sonra gul oldugunu farkettim.
    Niye gul yaptirdiniz ki ?

• Alçıya al kolunu yazın. Kolumu kırdım dersin kış gelince çıkarır atarsın. Bu bir sene uzatır sildirmek için dusunecegin zamanı

Sıcak fırsatlarda hissetmeni sağladım, 1 yıl kurtaracak kod verdim değerimi bil

• Fus Ro Dah kullanıcısına yanıt
    bunu alttaki başka bir dövmeyi kapattırmak için yaptırtmıştım 15 sene oluyor cahillik işte. Zaten dövmenin şeklinin önemi yok güzel bir ejderha dövmesi olsa gene aynı sorun olur.
  • Pokèmon mu o?

• lazerle sıldırecegıne sımdı ıcıne sınen bır model bulup cover up yaptır bence kolunu
    lazerle kapattırsan bıle ız kalacak cunku o bolgede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nasıl bir zevkin varmış arkadaş
    hem büyük yaptırmışsın hem de o kadar keko bir dövme ki anlatamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: çokonat

Resimdede görüldüğü üzere sağ kolumun iç kısmında kocaman renkli bir dövme var. Ergen dönemlerde bir anlık gazla yaptırdığım bu dövmedem son 3-4 yıldır acayip derecede rahatsızlık duymaktayım. Kışın hiçbir sorun olmamakla beraber, yaz aylarında uzun kollu giymenin mümkün olmadığı zamanlarda en büyük sorunum bu dövme olmakta. İster istemez bakışlar oluyor ve bende çoğunlukla bu bakışları fark ediyor rahatsız oluyorum. Lazerle dövme sildirme işlemine başvurdum ama bunun için en az ayda bir kez 7 seans gelmem söylendi. Hem çok uzun iş hemde seansı 300 tl. yani artık o kadar rahatsızlık veriyorki zımpara yaparak, jiletle deriyi keserek, hatta kezzapla deriyi yakarak silmeyi düşündüm. bilen biri varmı yazın özellikle bu dövmeyi kapatabileceğim yani kamüfle edebileceğim bir yöntem. hadi silmek olmadı kamuflaj oldu oda olumlu.

yeni dövme yaptır düzelir

• Benim sol bileğimde 2 cm kadar küçük bir yazı var dert ediyorum. Senin sorunun çok büyük bea. Turistlik yerlerde falan rahat gezilir kimse aldırış etmez ama normal yerlerde ben şahsen bu dövmeyle kısa kollu giyerek çıkamam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basketbolcuların kullandığı sleeve' ler var. Araştır derim
  • işini bilen birisi ejderha ya dönüştürebilir o dövmeyi.
  • Dövmenin şekline takılanlar olmuş gökhan özoğuz'un boynunda bile kocaman gül dövmesi var. Bence dövmen güzel ama yeri kötü kolun üst kısmında yanda olsaymış yazın sorun olmazdı.

http://www.akampus.com/assets/uploads/dovmeleri-en-az-kendileri-kadar-unlu-ve-goz-kamastirici-olan-14-yildiz/gokhan.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dinidar -- 30 Aralık 2015; 22:14:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cikletten çıkmış gibi o ne öyle ya? 20 tl'ye mi yaptırmıştın
  • quote:

Orijinalden alıntı: çokonat

bunu alttaki başka bir dövmeyi kapattırmak için yaptırtmıştım 15 sene oluyor cahillik işte. Zaten dövmenin şeklinin önemi yok güzel bir ejderha dövmesi olsa gene aynı sorun olur.

bunun üstüne de ten rengi dövme yaptır
  • Çok güçlü kozmetik ürünleri,fondotenler var.Sürekli kullanabilirim dersen onlara bak derim.

• zımpara ile kazıyabilirsin

not: canın yanar, derin de tahriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zımpara mımpara yapma sonra dövmeyi değil kolu almak zorunda kalmasınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ''Battery

Cikletten çıkmış gibi o ne öyle ya? 20 tl'ye mi yaptırmıştın

Sıkı pazarlık yaparsan 20 tl'ye bunu yaptırtırsın.

Hangi cikletmiş o bilseydim ciklet alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturtan boğa -- 31 Aralık 2015; 13:38:35 >

• üstünü kapatırsında onun içinde kola baya büyük dövme lazım olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.