Şimdi Ara

Koluma hint kınasıyla dövme yaptım kolumun şaftı kaydı ! (SS'li ibretlik) SONUÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
39.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam koluma kına + alman taşıyla oksijenli suyla dövme yaptım kendim ve sonra yıkadım.Sabah kalktığımda acayip kabarmıştı.öğlene doğru ise şişkinlikler belirmeye başladı.akşam üstü ise irin dolu şeyler geldi.bölge sıcak dokununca acıyor.irin sızıntısı var.ne bu lann

Koluma hint kınasıyla dövme yaptım kolumun şaftı kaydı ! (SS'li ibretlik) SONUÇ

21 mayıs 2012 editi: beyler bölgede kıl felan çıkmıyor artık.sağda var solda yok mal gibi bişey oldu
    arada bir şişiyor sivri sinek ısırmış gibi 15dk deli gibi kaşınıyor sonra iniyor haftada 3-4 kez oluyor bu
    D harfinin başı çok az belli oluyor iz kaldı kızarıklık şeklinde dikkatli bakmak lazım ama
    deri çok yumuşadı pamuk gibi oldu sadece o bölge sağ kol öyle değil

bu kadar yeterli sanırım ibret olsun lan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 21 Mayıs 2012; 19:22:34 >

• git doktora la kolun düşecek
  • Hint kinasi alerji yapar.
  • iltihaplanmış gibi duruyor acile gitte sana antibiyotik falan yazsınlar
  • büyük ihtimal alerji yapmış... bana hiç yapmamıştı.. ama hep diyorlar be kardeş. kınayı ilk önce çok küçük bir yere süreceksin ve 1 2 gün bekleyeceksin. bir nevi alerji testi yapıyorsun kendine. baktın birşey olmadı yap gitsin.. bir an önce çıkarmaya bak... kalırsa Allah korusun daha kötü olabilir...
  • Em orayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hahaha yazık lan, doktora gitsene bi de konu açıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha çok sigarayla yapmışın gibi duruyor.
  • eczaneye gidiyorum beyler.başına gelmiş olan varsa bilgilendirirse sevinirim 10-15dk ya gelirim
  • ilk başta ki g mi ö mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

büyük ihtimal alerji yapmış... bana hiç yapmamıştı.. ama hep diyorlar be kardeş. kınayı ilk önce çok küçük bir yere süreceksin ve 1 2 gün bekleyeceksin. bir nevi alerji testi yapıyorsun kendine. baktın birşey olmadı yap gitsin.. bir an önce çıkarmaya bak... kalırsa Allah korusun daha kötü olabilir...

4-5 kere yapmışlığım var oralara bişey olmamıştı dostum ondan yaptım tekrar.
    saçma sapan cevap verenlerin ......... ciddi konu lan.

o zaman geçmiş olsun dostum.. önceden yapmadı şimdi yaptı. acaba farklı kına mı kullandın. ya da alman taşı mı yaptı acaba. neyse inşaallah geçer bir an önce

• bunun için forumdan medet umuyorsan cevabım : yoğurt sür geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: sage29

ilk başta ki g mi ö mü?

tamamını çekmemiş galiba gözde ya da özden yazmış olabilir
  • Benim Basıma Geldi Hint Kınasıyla Yapmistim.6-7 Gune Gecti Ama.Yaraların İzi Kaldı Ayagımda.Ama Kollarda Bise Kalmadı.

Not:Afedersin.Resmi Şimdi Gördüm.İrin Dolu seyler Cıkmadı Bende.Sadece Kızarıklıklar Cıktı.Kotu Gorunuyor Gecmıs Olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 26 Eylül 2011; 18:51:53 >
  • Yalova'ya bağlı Çınarcık İlçesi'nde, sokak dövmecisine motif çizdiren bir gencin kolu iltihaplanarak şişti.

Egemen Bilaloğlu isimli 20 yaşındaki genç, koluna bir motif yapmak üzere sokak aralarında seyyar olarak çalışan bir dövmeciye gitti. Dövmeci, eline aldığı iğneyi kınaya batırarak, gencin istediği motifi koluna yapmaya başladı. Gencin bir süre sonra ağrıyan kolu iltihaplanarak şişmeye başladı. Olayı fark eden hemşire anne Gülsen Bilaloğlu, oğlunu en yakın sağlık ocağına götürdü. Burada yapılan incelemede, gencin kolunun sağlıksız bir ortamda yapılan dövme neticesinde mikrop kaparak iltihaplandığı tespit edildi. Yaraya derhal pansuman yapılarak müdahale edildi.

Mağdur genç Egemen Bilaloğlu, gençlere sağlıksız ortamlarda dövme yaptırmamalarını tavsiye etti. Hemşire olan anne Gülsen Bilaloğlu da, "Bu tip uygulamalar doktor kontrolünde ya da ehil kişilerce yapılmalı. Oğlumun kolu ilk zamanlarda çok kötü durumdaydı, doktorların verdiği ilaçlarla iyileşmeye başladı" dedi.

Kolu iltihaplandıktan sonra çalıştığı işinden de ayrılmak zorunda kalan genç, yaranın kapanmasının ardından yeniden işe başlayacak.

ALINTI...

• geldim.çok fena iltihap kapmış yumuşak deri enfeksiyonumu neymiş 2 tane krem verdi yarına kadar sürücem sabahta dermatoloğa git hemen dedi
    edit:çöpşişin arka kalın tarafıyla yaptım iğne felan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 26 Eylül 2011; 18:55:46 >
  • Bende yaptırmıştım, dövme geçmeye başlayınca böyle kabarmıştı ama seninki kadar abartılı değil 1 hafta kaşıntı yaptı o kadar.
  • hay .... o ne ya midem bulandı.

Kolun düşcek lan git doktora
  • bizim arkadaşında oldu öle hemen doktora gitti kangrene çevircekmiş nerdeyse demiş doktor alerjisi olanlar için çok sakat bi durummuuş.
  • Hint kınası'nı dayımlar yıllar boyunca yaptı. Abim'de yaptı hatta ama onda alerji oluyor. Alerji yapan madde alman taşıdır bazı kişilerin vücutları alman taşına direnç gosteremiyolar ve alerji oluşuyor.

Abiminki 1 haftada felan zor geçmişti sanırım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.