Yalova'ya bağlı Çınarcık İlçesi'nde, sokak dövmecisine motif çizdiren bir gencin kolu iltihaplanarak şişti.
Egemen Bilaloğlu isimli 20 yaşındaki genç, koluna bir motif yapmak üzere sokak aralarında seyyar olarak çalışan bir dövmeciye gitti. Dövmeci, eline aldığı iğneyi kınaya batırarak, gencin istediği motifi koluna yapmaya başladı. Gencin bir süre sonra ağrıyan kolu iltihaplanarak şişmeye başladı. Olayı fark eden hemşire anne Gülsen Bilaloğlu, oğlunu en yakın sağlık ocağına götürdü. Burada yapılan incelemede, gencin kolunun sağlıksız bir ortamda yapılan dövme neticesinde mikrop kaparak iltihaplandığı tespit edildi. Yaraya derhal pansuman yapılarak müdahale edildi.
Mağdur genç Egemen Bilaloğlu, gençlere sağlıksız ortamlarda dövme yaptırmamalarını tavsiye etti. Hemşire olan anne Gülsen Bilaloğlu da, "Bu tip uygulamalar doktor kontrolünde ya da ehil kişilerce yapılmalı. Oğlumun kolu ilk zamanlarda çok kötü durumdaydı, doktorların verdiği ilaçlarla iyileşmeye başladı" dedi.
Kolu iltihaplandıktan sonra çalıştığı işinden de ayrılmak zorunda kalan genç, yaranın kapanmasının ardından yeniden işe başlayacak.
ALINTI...
Alıntıları Göster
Doktora git aksatmaya gelmez zararları çok büyük pişman olmaktansa hemen gitmeni öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: Wide'Horizon
Doktora git aksatmaya gelmez zararları çok büyük pişman olmaktansa hemen gitmeni öneririm.
Alıntıları Göster
sabah gidiyorum doktora.izi kalmaz inşallah.
Midem bulandi ya.Sacma sapan isler yapmayalim.
quote:
Orijinalden alıntı: hdloader11
Midem bulandi ya.Sacma sapan isler yapmayalim.
insan ilk önce araştırır hint kınasına alerjim var mı diye.
quote:
Orijinalden alıntı: M_aTRa_X
üst mesajları okursan görürsün.sinirini bozma adamın
quote:
Orijinalden alıntı: emir.ksk
quote:
Alıntıları Göster
Aynısı benimde başıma geldi... Hint kınasına alerjim varmış :S Kalıcı dövme yaptırmak istiyorum ama ya onada alerjim varsa diye korkuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: alora35
Aynısı benimde başıma geldi... Hint kınasına alerjim varmış :S Kalıcı dövme yaptırmak istiyorum ama ya onada alerjim varsa diye korkuyorum
ne kadar sonra geçti dostum doktor gittinmi acaba ? bi iz felan kalmıyor dimi kabarıklık felan..
quote:
Alıntıları Göster
Geçmiş olsun kardeş. Doktora görün yoksa daha kötü olur Allah korusun.
quote:
Orijinalden alıntı: car_26
quote:
ne kadar sonra geçti dostum doktor gittinmi acaba ? bi iz felan kalmıyor dimi kabarıklık felan..
Benim 2 ayda o aleyji olan yer beyaz olmuştu ( o alerjik durum geçmişti) ama 6 ayda anca beyazlık geçti ...Ben zaten küçük bir noktaya yaptırmıştım tabiki biraz olsada iz kaldı :S ama ilaçlarını düzenli kullanırsan kalmıyor
quote:
Dün akşam koluma kına + alman taşıyla oksijenli suyla dövme yaptım kendim ve sonra yıkadım.Sabah kalktığımda acayip kabarmıştı.öğlene doğru ise şişkinlikler belirmeye başladı.akşam üstü ise irin dolu şeyler geldi.bölge sıcak dokununca acıyor.irin sızıntısı var.ne bu lann
Kolun kesilicek
Banada bu olay kucukken olmustu.Bu daha sanirim baslangici,hemen doktora git sana krem vericek.iste onu hergun sureceksin.o boloncuklar bende baya bi buyumustu.artik neredeyse dovmenin siyah kismi hic yokdu sadece dovme seklinde boloncuklar vardi,herkes bakmak istiyordu felanBu arada iz kalmidi
quote:
Orijinalden alıntı: Kütüphane
Banada bu olay kucukken olmustu.Bu daha sanirim baslangici,hemen doktora git sana krem vericek.iste onu hergun sureceksin.o boloncuklar bende baya bi buyumustu.artik neredeyse dovmenin siyah kismi hic yokdu sadece dovme seklinde boloncuklar vardi,herkes bakmak istiyordu felanBu arada iz kalmidi
em
quote:
Dün akşam koluma kına + alman taşıyla oksijenli suyla dövme yaptım kendim ve sonra yıkadım.Sabah kalktığımda acayip kabarmıştı.öğlene doğru ise şişkinlikler belirmeye başladı.akşam üstü ise irin dolu şeyler geldi.bölge sıcak dokununca acıyor.irin sızıntısı var.ne bu lann
ORA KOLUN DEĞİL
quote:
quote:
uww Atarlı genç. Ek olarak o resim kolundan değil başka bir yerinden koldan öyle sık kısa kıl çıkmaz.( Jilet vurmadıysan tabi )
quote:
quote:
quote:
uww Atarlı genç. Ek olarak o resim kolundan değil başka bir yerinden koldan öyle sık kısa kıl çıkmaz.( Jilet vurmadıysan tabi )
Alıntıları Göster
Ammaannnnn cekkk sunu bilader !!Cok fena seyler goruyorum Resimde su aygirina tecavuz eden orangutan goruyorum ..........
quote:
Orijinalden alıntı: TrMhMt
Ammaannnnn cekkk sunu bilader !!Cok fena seyler goruyorum Resimde su aygirina tecavuz eden orangutan goruyorum ..........
Alıntıları Göster
alman taşı ne olaki la!
quote:
Orijinalden alıntı: haklıolanadam
quote:
ORA KOLUN DEĞİL
eğer kolunu jiletlemiyor veya ağda yapmıyorsa mantıklı
etrafındaki kıllar daha önce kesilmiş
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Kardeş bence utanma cildiye ye git...
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
allah belanı vermiş kardeş.
quote:
Orijinalden alıntı: GodPan
allah belanı vermiş kardeş.
Alıntıları Göster
yarın dermatoloğa gidicem zaten olay daha bugün oldu.bugünlük bu kadar yarın haber ederim olanları