Şimdi Ara

koltukları silicem nasıl olcak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • carpex koltuk temizleyici iyi diyorlar ondan alıcam nasıl kullanıcam nasıl oluyor bilen varmı

koltukları silince kiri yağı alttaki süngere geçmezmi

koltukları silicem nasıl olcak

• Ben ondan aldim bir ise yaramadi sonra aspirin diye birsey aldim iki liraya piril piril oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işin özü uygulamada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koltuk temizlemede en etkili deterjan yeşil sabun bence. Önce koltuğu süpürün sonra oklava ile vurup tekrar süpürün. Bir kovaya sıcak su koyun. Bir kalıp yeşil sabunu suya batırıp batırıp koltulara sürün iyice. Sonra bir kovaya ılık su koyup güzel bir koltuk bezi ile silin koltukları. Pırıl pırıl olur.
  • parcifal P kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parcifal

Ben ondan aldim bir ise yaramadi sonra aspirin diye birsey aldim iki liraya piril piril oldu

bende aldım ondan bir işe bendede yaramadı
    hocam en iyisi kosla oxi action.
    bir sildim bembeyaz oldu koltuklar.
    tül için olanı aldım köpürttüm sildim tavsiye ederim.
  • Ben koslanın spreylerinden kullanıyorum. Koltuklar füme renginde. Ben çok memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla bugün arabamın içini halı yıkama makinası+kosla ile yıkadım makineyi temizlerken bu kadar pisliğin içindemi seyahat ediyoruz dedim....
  • jjuuddaass kullanıcısına yanıt
    Denemedim ama halı için olan daha iyi sonuçlar verebilir eğer reklamlardaki gibiyse.
  • Halı yıkama makinesi gibi bir aletle yapmadığınız sürece temizlendiğini sandığınız kirler alt kısımdaki süngerin içine dağılacaktır. Yani koltuğun üst kısmı temiz gözükür ama iç kısımı yine kirli kalır. Tam temizlik için makine ile temizlemek gerekir.
  • Geçenlerde pasta cila yaparken bez arabanın ön koltuğuna düşmüş beyaz beyaz iz yapmış elle biraz sürtünce geçer gibi oldu ona işe yarar mı?
  • koltuk rengi ney hocam bende ki açık krem asla bişey sürmem çok kirlendi ise 100-150 tl ye bu işi çok iyi yapan yerler var...
  • ben hep kosla halı şampuanı ile siliyorum
    gayet güzel oluyor. taban halısını da güzel temizliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Denemedim ama halı için olan daha iyi sonuçlar verebilir eğer reklamlardaki gibiyse.

muhtemelen çok iyi sonuç alırsınız.
    çünkü 13 yıllık pis koltukları cam gibi yaptı.
    ama işin özünde işçilik var iyice bastırıp fazlaca siliceksin ılık suyla köpürtüp köpüğüyle siliceksin
  • Anyway gibi birşey var, ismi lok. Kadınlar satıyor, al dua edersin bana. Evde ki perdeyi bile yıkasan daha parlak yapıyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yaz 100 lira verip yaptırmıştım 6 ay sonra kirler hep yüzeye çıktı, hiç memnun kalmadım.Kendiniz senede 2 defa yapsanız kafi bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.