Bildirim
Koltuk altı terlemesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aynı sıkıntı bende de var. Terden gömleğin kol altları sırılsıklam olmuştu. En sonunda el kurutma makinesinde kurutmak zorunda kalmıştım gömleği -
doktora git, eğer sorun yok terse "terkur" vb kremler var, gece yatmadan sür, ertesi gün hiç terlemez sürdüğün bölge.. ama tabi doktora fln danış -
quote:
Orijinalden alıntı: W
Arkadşalar aşırı koltuk altı terlemesi yaşayan var mı aranızda?
Yaz kış tişörtle dururum, kalın hiç giyinmem. 2 günde bir yıkanıyorum, deorant kullanıyorum hiçbiri fayda etmiyor. Şu an bile sırılsıklam koltuk altım, acaba bezlerimde bir problem mi vardır?
aynı sorun bendede mevcut şu havada bile kısa kollu t-shirt ile dolaşıyorum(deli demesinler diye ince bi mont giyiyorum üste tabi)yinede terliyorum bi çare bulamadım insan sağa sola çıkmaya utanıyo doktora gidiyosun şunu kullan bunu sür diyo bi işe yaramıyo kısa süreler haricinde
-
quote:
Orijinalden alıntı: makarnacanavarı
quote:
Orijinalden alıntı: W
Arkadşalar aşırı koltuk altı terlemesi yaşayan var mı aranızda?
Yaz kış tişörtle dururum, kalın hiç giyinmem. 2 günde bir yıkanıyorum, deorant kullanıyorum hiçbiri fayda etmiyor. Şu an bile sırılsıklam koltuk altım, acaba bezlerimde bir problem mi vardır?
aynı sorun bendede mevcut şu havada bile kısa kollu t-shirt ile dolaşıyorum(deli demesinler diye ince bi mont giyiyorum üste tabi)yinede terliyorum bi çare bulamadım insan sağa sola çıkmaya utanıyo doktora gidiyosun şunu kullan bunu sür diyo bi işe yaramıyo kısa süreler haricinde
Aynen hocam tişört mont, dışarda yine iyi de evde beter oluyr
-
evlilikte boşanma nedenidir -
doktora git bence. Düzenli banyo sonucu yine varsa doktor bilir -
quote:
Orijinalden alıntı: baris195
evlilikte boşanma nedenidir
Destek için sağol
-
miami de yaşarken bana da oluyordu. ankarada kıçımız donuyor terleyecek takati kalmadı vücudun. -
Bazı kişilerde böyle sorunlar var. Doktor ameliyat önerirse bir iki sinire klips takıyorlar sanırım. Doktora gitmeni tavsiye ederim. -
Koltuk altı roll-on'larından kullanmanı tavsiye ederim yalnız
1)Bende her marka terlemeyi kesmedi, jaggler ve rexona kullanıyorum, nivea, 8x4 vs işe yaramadı.
2)Banyo sonrası temiz cilde uygulayacaksın, eğer koltuk altı temizliği yaptıysan kesinlikle sürme içinde alüminyum içeriği var tahriş olmuş ciltte emilim daha kolay olur
3) Uygulama sonrası ellerini başını altına koy yat dinlen, o şekilde kurumasını bekle, ıslak haldeyken gömlek atlet vs giyme, zarar veriyor -
Dostum iki günde bir duş almak senin benim gibi aşırı terleyen adamlar için yeterli değil. Öncelikle bir Roll-On edin, ben Adidas marka kullanıyorum, herhangi bir tanesi işini görecektir. Koltukaltında çok az da olsa tüy bulundurmamaya dikkat et, bu da çok etkiliyor. Her gün duş alıp, Roll-On'unu da her duş sonrası temiz cilde sürersen terleme olayın bir hafta içinde azalma gösterir, bir süre sonra durup dururken terleme olayı son bulur. -
Arkadaşlar sağolun öneriler için, roll on deneyeyim bari ben -
deodorantı uzaktan sık...gerçi denemissindir..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X