Şimdi Ara

Koltuk alti spreyi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer bundan memnun kalmazsan başka hiçbirinden memnun kalmazsın.2 gün kafadan götürüyor.

http://urun.gittigidiyor.com/GILLETTE-CLEAR-JEL-DEO-STICK-POWER-RUSH-BAY_W0QQidZZ28232292

http://forum.donanimhaber.com/m_24886806/tm.htm
  • o bölgenin kupkuru olmasızararlı arkadasım.hiçbir sekilde gözenekleri tıkayacak malzeme kullanılmamalı.parfum gibi kullanıacaksa elbisenin üstünden sıkılmal.koltuk altı belli periytlarla sabunlu suyla silinmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpgg

o bölgenin kupkuru olmasızararlı arkadasım.hiçbir sekilde gözenekleri tıkayacak malzeme kullanılmamalı.parfum gibi kullanıacaksa elbisenin üstünden sıkılmal.koltuk altı belli periytlarla sabunlu suyla silinmeli

neden zararli hocam

quote:

Orijinalden alıntı: 666

Eğer bundan memnun kalmazsan başka hiçbirinden memnun kalmazsın.2 gün kafadan götürüyor.

http://urun.gittigidiyor.com/GILLETTE-CLEAR-JEL-DEO-STICK-POWER-RUSH-BAY_W0QQidZZ28232292

http://forum.donanimhaber.com/m_24886806/tm.htm

internette degilde tansasta felan yada kipada bulunur mu hocam

• Valla hiçbir fikrim yok en son Kırıkkale Migrostan almıştım ben.Bayağı önce çıkan bir ürün,çok fazla tutulduğu için satıştan kalkmıyor.Ayrıca içinde pudra yok ve sıfır leke bırakıyor diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

Valla hiçbir fikrim yok en son Kırıkkale Migrostan almıştım ben.Bayağı önce çıkan bir ürün,çok fazla tutulduğu için satıştan kalkmıyor.Ayrıca içinde pudra yok ve sıfır leke bırakıyor diyebilirim.

owwww tam benim istedigim gibi
    Simdi Silver protection alicam birde bunu alicam
    Bir koltuk altina birini digerinede digerini sürecegim bakalım hangisi daha etkili olucak ona göre onu kullanmaya devam edicegim
    Tesekkurler hocam
  • terlemek istemiyorsan zayıf fit olacan olman gereken kiloda.yaglı yemiyeceksin.dersenki ben zayıfım zaten ama yineden terliyorum o bünyenden kaynaklı ona hiç bir şey kar etmez.

Soaklarda işyerinde görüyoruz fit bayanları hiç ter vss yok kıskanıyorum ben yürürken bile terliyorum hemde öyle böyle degil sakin 1 saat yürüyüş atlet su gibi tabi diger vucut kısımlarıda.

gençlikle veya bir kızla çıkacaksan bunlar dert ediliyor ama bunları kafaya takmayacaksın zira insanlar terler yoksa nasıl soguyacaksın hararetden yanar motor

sen dar kıyafet giyme naylon tarzı vs de giyme bol shırt giy sık deodarantı parfümü ohh ne güsel..

• quote:

Orijinalden alıntı: BMW 528

terlemek istemiyorsan zayıf fit olacan olman gereken kiloda.yaglı yemiyeceksin.dersenki ben zayıfım zaten ama yineden terliyorum o bünyenden kaynaklı ona hiç bir şey kar etmez.

Soaklarda işyerinde görüyoruz fit bayanları hiç ter vss yok kıskanıyorum ben yürürken bile terliyorum hemde öyle böyle degil sakin 1 saat yürüyüş atlet su gibi tabi diger vucut kısımlarıda.

gençlikle veya bir kızla çıkacaksan bunlar dert ediliyor ama bunları kafaya takmayacaksın zira insanlar terler yoksa nasıl soguyacaksın hararetden yanar motor

sen dar kıyafet giyme naylon tarzı vs de giyme bol shırt giy sık deodarantı parfümü ohh ne güsel..

Haklısın hocam asıl sorun hakketten kilo bende senin durumundayim aynen 1 saat normal bir yürüdügümde gittigim yerde en az bir yarim saat terliyorum oturdugum yerde en basta kilolardan kurtulmak gerekli basıma bela oldu su kilo 4 yıldan beri ne güzel vermiştim gecen sene 10 kilo yine aldım kısın

• ben 30 yaşında 90 kiloyum yaklaşık. Terleme sebebiyle kan ölçümü vs için doktora gittim beni dinledi tahlillere baktı gençligini anlattı sonra sana 2 ilaç öneriyorum dedi

1-20 kilo ver.
    2-Evlen.
  • O da bişey mi? Ben 27 yaşında 104 kiloyum ama nedense hiç terlemem.Hatta terlediğimi bile hatırlamam Vücudum kiloları göstermiyor zamanında body built yapmıştım Hiçbirşey yemeden body yaparım ben diyosanız acayip güzel olur.ama yiyipte body yaparsanız çok kilo alırsınız.
  • terleme bünyeden bünyeye farklı bizim alt şirkette abi vardı slim fitdi yani yaz kış adamcagız komple terlerdi yüzü boynu vs.
  • REXONA men v8 tuning naıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UserNameNotFound

quote:

Orijinalden alıntı: Alpgg

o bölgenin kupkuru olmasızararlı arkadasım.hiçbir sekilde gözenekleri tıkayacak malzeme kullanılmamalı.parfum gibi kullanıacaksa elbisenin üstünden sıkılmal.koltuk altı belli periytlarla sabunlu suyla silinmeli

neden zararli hocam

şimdi biraz ingilizceniz varsa arkadasım

http://naturalmedicine.suite101.com/article.cfm/aluminum_in_deodorant

aluminyum tabanlı deodorantlar alzheimer e yol acıyormus bir süre sonra.birde o ter bezleri sağlıklı calısamıyor tıkadıgın zaman .

• alzheimer mi o zaman ben stick kullanırım sadece terlesin ama kötü kokmasin

@BMW 528: Bende 17 yasindayim 85 kiloyum deli gibi terliyorum hocam kilo saglıga zarar li ama gece yemek yiyorum kendimi tutamiyorum sonrada yatip uyuyorum cok zararli kilo hiç bişi olmuyor üstüme biliyorum ama bir care bulamıyorum spor yapcam diyorum ne zamandan beri ama üseniyorum bütün gün işte oldugumdan dolayi işteyim diye bahane buluyorum kendi kendime
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.