Şimdi Ara

Koltuk alti spreyi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tereson kullan koltukaltı terlemesini %95 kesiyor. hem koltuk altın terlemez eee haliylede o çirkin görüntüde olmaz. koltuk altın terlemeyincede koku olmaz. sprey kullanmanada gerek kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: radres 

silver protect'in roll-on veya sprey olması bişey değiştirirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: radres 

silver protect'in roll-on veya sprey olması bişey değiştirirmi?

ben sprey tavsiye ederim...
  • spreyler hem doğaya zararlıdır hemde 1-2 saate uçar gider

ama roll on veya stick alırsanız çok daha iyi olur
    terledikçe aktif olur ztn ordaki madde de, daha uzun süre temiz kalırsınız

kıl temizliğinede dikkat etmek lazım tabi(:
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaspaz

bilmem kacıncı silver protect yazan üyeyim dikkate al artık 5-6 milyonluk mucize ürün
     Koltuk alti spreyi?

Çıktım banyodan , koltukaltı tertemiz ; kıl mıl yok yani. Sürdüm soldakini. Belli bir süre sonra terlemeye başlıyor koltukaltı. Bu sadece kokuyu mu engelliyor ,yani terlemekten dolayı oluşan görüntüyü engelleyemiyor mu ?
    Sürdükten belli bir süre sonra terlemesi doğal mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Köktürk

quote:

bilmem kacıncı silver protect yazan üyeyim dikkate al artık 5-6 milyonluk mucize ürün
     Koltuk alti spreyi?

Çıktım banyodan , koltukaltı tertemiz ; kıl mıl yok yani. Sürdüm soldakini. Belli bir süre sonra terlemeye başlıyor koltukaltı. Bu sadece kokuyu mu engelliyor ,yani terlemekten dolayı oluşan görüntüyü engelleyemiyor mu ?

terlemeyi hiç bişi engelleyemez koku önceler terleme engellemke için koltuk altı bezlerini aldirman lazim

• anti perspirant yazan ürünler engelliyor diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

quote:

Orijinalden alıntı: Köktürk

quote:

Koltuk alti spreyi?

terlemeyi hiç bişi engelleyemez koku önceler terleme engellemke için koltuk altı bezlerini aldirman lazim

Peki şu deodorantı kullandıktan sonra terleme olayı ne oluyor ? Hiç kullanmadığım taktirde terlemiyorum ; ama gelgelelim sürünce terliyorum. Bende mi bir ilginçlik var

• Gazınıza geldim ve az önce gidip şu ortadakinden aldım. Fiyatı 5.95Tl. Size güveniyorum hadi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr...daredevil

nivea silver protect man çok güzelldir sabahtan akşama kadar etkisini gösterir fiyatıda öle pahalı deildir

adam haklı beyler
  • Rexona sport defence aldım
    baya güzel etkili
    pudrali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 16 Haziran 2010; 20:25:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marsis

Gazınıza geldim ve az önce gidip şu ortadakinden aldım. Fiyatı 5.95Tl. Size güveniyorum hadi bakalım

nerden aldın bende alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azula77

quote:

Orijinalden alıntı: marsis

Gazınıza geldim ve az önce gidip şu ortadakinden aldım. Fiyatı 5.95Tl. Size güveniyorum hadi bakalım

nerden aldın bende alacağım

Vatan Market
  • silver protect alcam bende beyler bakalım.ama diyorlar koltuk altı terletmiyor felan reklamlar var
  • Deodorant pek bilmem ancak ter kokusunu önlemek için deo-tak diye bir krem gibi birşey var banyodan sonra kuru cilde birkere sürüyorsun 7 gün gidiyor.Tabi hiç denemedim gerçekten 7 gün gidiyor mu çünkü hergün duş alıp tekrar sürüyorum.

Terlemeyi önlemeyim ileride sıkıntı yaşarsınız.Bu dediğim kren ile terliyorsunuz fakat koku v.s olmuyor.
  • ben koltuk altının ıslak olmasindan nefret ediyorum ama :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: UserNameNotFound

ben koltuk altının ıslak olmasindan nefret ediyorum ama :/

Vucut kendini bir şekilde soğutmalı ve insanlar terleyerek soğurlar.Bu durum normal birşey koltuk altı ızlak olması önemli birşey değil önemli olan kokmaması.Terlemek kadar doğal bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

quote:

Orijinalden alıntı: UserNameNotFound

ben koltuk altının ıslak olmasindan nefret ediyorum ama :/

Vucut kendini bir şekilde soğutmalı ve insanlar terleyerek soğurlar.Bu durum normal birşey koltuk altı ızlak olması önemli birşey değil önemli olan kokmaması.Terlemek kadar doğal bir şey yok.

Anladım hocam tesekkur ederim :)

Herkeze cok tesekkurler arkadaslar önerinize karsi silver'lardan birini alicagim buldugum an

• Koltuk altındaki kılları aldıktan sonra koltuk altını anti bakteriyel sabunla yıka, tamamen kuruduktan sonra da deodorant kullan. Axe ya da süper market raflarında dizili parfümsü deodorantlardan alma sakın. Nivea'nın roll-on ya da sprey deodorantını veya Deotak'ın kremlerini kullan; koku ve terleme yaşamazsın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.