Bildirim
Koltuk alti spreyi?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Roll-on kullan daha etkilidir. -
var ama etkili olmuyor -
nivea silver protect man çok güzelldir sabahtan akşama kadar etkisini gösterir fiyatıda öle pahalı deildir -
banada lazım ya 20 30 tl koltuk altı için sprey türü bişey , ne tavsiye edersiniz -
Axe alma da ne alırsan al.Çok çabuk kokusu geçiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
Axe alma da ne alırsan al.Çok çabuk kokusu geçiyor.
ne tavsiye edersin -
VEYA
-
Nivea silver protect al. -
arkadaslar adam kokuda degil kupkuru kalmasini istiyor benim gibi bunu nasil cozucez ya o goruntu igrenc oluyo kupkuru kalmasini istiyorum nasil olcakbi oneri verinn ? -
bilmem kacıncı silver protect yazan üyeyim dikkate al artık 5-6 milyonluk mucize ürün
-
anti-perspirant yazanların kanser yaptığını duydum doğru mu bu? -
quote:
Orijinalden alıntı: kaspaz
bilmem kacıncı silver protect yazan üyeyim dikkate al artık 5-6 milyonluk mucize ürün
raflarda bissürü koltuk altı spreyi dursa, hiç biri hakkında bi fikrim olmasa birini seç deseler kesin bunu seçmezdim, neden? çünkü ismini yanlış koymuşlar ben silver yazısını görünce gold'u neden yok hissi uyanıyo insanda
-
quote:
Şu ortadaki spreyden al 5-6 lira fiyatı var...Sabahtan akşama kadar etkili hem de pudralı
-
quote:
Bunun İcin Girmistim
-
niveanın ürünleri iyi. önce üstteki silver protect kullanıyodum güzeldi zaten netten beleşe gelmişti, şimdi de nivea fresh active diye bişey var pudrasız o da güzel -
quote:
Orijinalden alıntı: dr...daredevil
nivea silver protect man çok güzelldir sabahtan akşama kadar etkisini gösterir fiyatıda öle pahalı deildir
Arkadaş pudralı istememiş ama en etkili olanı bence pudralıdır. Ben de silver protect kullanıyorum. Çok çok memnunum. Üstelik kokusu da erkeksi ve güzel. Bence bunu kullan derim. -
cünkü icinde gümüş molekülleri war.rengini de adını da ordan alıyorquote:
Orijinalden alıntı: radres
quote:
raflarda bissürü koltuk altı spreyi dursa, hiç biri hakkında bi fikrim olmasa birini seç deseler kesin bunu seçmezdim, neden? çünkü ismini yanlış koymuşlar ben silver yazısını görünce gold'u neden yok hissi uyanıyo insanda
-
tamam arkadaslar silver protect alacagım -
silver protect'in roll-on veya sprey olması bişey değiştirirmi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radres -- 16 Haziran 2010; 19:14:36 >
Benzer içerikler
- cihetten gönderi çıkarıldı
- bütün kanallar çekiyor show tv çekmiyor
- damsız ne demek
- ankara evlilik cüzdanı istemeyen oteller
- toyzz shop çalışma şartları
- en ilginç rekorlar
- dünyanın en büyük vinci
- black friday 2025
- dc açıldı mı
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X