Şimdi Ara

METRO GROSS MARKET -- GiLLETTE CLEAR GEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  METRO GROSS MARKET -- GiLLETTE CLEAR GEL

Arkadaşlar bilmiyorum sizin içinde "Sıcak Fırsat" sayılır mı ama bence duymanızda yarar var...

Gillette'in koltuk altı Clear Gel'ini geçen ay 7,50'ye almıştım. Dün Metro Markette iki tanesinin 8,80 olduğunu gördüm ve 3 tane 2'li aldım. İkili pakette ikincisi %50 indirimle yazmışlar ama indirim benim için %75 'in üzerindeydi...

Power Rush, Arctic Ice, Cool Wave çeşitleri vardı. Yalnız Power Rush'lar hızla tükeniyor(6 tane ben aldım, bu yazı kapattım)...

Umarım birinin işine yarar...

• bunlar t srtlerde iz yapıyormu yaw?

sanırım oyle bırsey duymustum??
  • Ben baya uzun süredir kullanıyorum. Öyle çok net bir iz yapmadı. Siyah t-shirtlerim dahil...
  • hmm azda olsa oluyor dimi:D
    ben yapmayan bulamadım ahh bulsam parası onemlı degıl tsrt atmaktan bıktım valla:)

ugrarsam alırım bende 2 lı 1 adet denemıs olurum, sagol
  • Çok az bir iz oluyor tabiki ama direkt görünmüyor, oraya yakından bakınca görülüyor.
  • anladm kardes hepsınde var o dert yaw artık en az yapanmı bulacaz sanırım:D

yada en iyisi yag bezesını aldırmak :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: kagan06

hmm azda olsa oluyor dimi:D
    ben yapmayan bulamadım ahh bulsam parası onemlı degıl tsrt atmaktan bıktım valla:)

Bende 0 iz yapıyor . Hep Gillette kullanırım hiç iz yaptığını görmedim. İz yapması insanın teriyle alakalı birşey her insanda ph farklı oluyor bu iz yapma olayıda onunla alakalı biraz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ünal eski kaşar / happy center
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu tip antiperspitrant ürünlerde alkol veya pudra kullanıldığı için çoğu yaa leke yapar (alkollü) , yada zamanla beyaz tabaka (pudra) oluşturur.
    Yapmayan çok azdır , onlarında tere karşı koruyuculuğu düşüktür. Ben terleme sorununda dolayı neredeyse her markayı denedim. Malum
    şıpır şıpır terlemesemde koltuk altında ıslaklık şu sıcak günlerde pek hoş gözükmüyor. Piyasada satılanlar arasında en iyisi REXONA. Ama
    2 aydır CERTAIN DRI kullanıyorum. Reklam gibi olacak ama gerçekten faydalı.İnsanın özgüveni yerine geliyor. 3 günde bir kullanıyorum.
    Birde MAXIM var.CERTAIN bitince onu kullanıp , hangisi daha iyi ise bundan sonra yoluma onunla devam edeceğim. İkisininde fiyatı pek makul
    sayılmaz.Ama 3 günde bir kullanıldığı ve sağladığı fayda düşünülürse bence düşünülmesi gereken bir ürün. Ayrıntı için GOOGLE :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Masticore

quote:

hmm azda olsa oluyor dimi:D

Bende 0 iz yapıyor . Hep Gillette kullanırım hiç iz yaptığını görmedim. İz yapması insanın teriyle alakalı birşey her insanda ph farklı oluyor bu iz yapma olayıda onunla alakalı biraz

Evet aslında doğru

• gillette traş gelinde kampanya olan bi yer var mı azaldı da :)

8 li maximum excel ile beraber gillet traş jelini toplam 9 ytl ye almıştım geçen sene.

şimdi gel 7 ytl o traş bıçağı 9 ytl :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ser_Tar

Bu tip antiperspitrant ürünlerde alkol veya pudra kullanıldığı için çoğu yaa leke yapar (alkollü) , yada zamanla beyaz tabaka (pudra) oluşturur.
    Yapmayan çok azdır , onlarında tere karşı koruyuculuğu düşüktür. Ben terleme sorununda dolayı neredeyse her markayı denedim. Malum
    şıpır şıpır terlemesemde koltuk altında ıslaklık şu sıcak günlerde pek hoş gözükmüyor. Piyasada satılanlar arasında en iyisi REXONA. Ama
    2 aydır CERTAIN DRI kullanıyorum. Reklam gibi olacak ama gerçekten faydalı.İnsanın özgüveni yerine geliyor. 3 günde bir kullanıyorum.
    Birde MAXIM var.CERTAIN bitince onu kullanıp , hangisi daha iyi ise bundan sonra yoluma onunla devam edeceğim. İkisininde fiyatı pek makul
    sayılmaz.Ama 3 günde bir kullanıldığı ve sağladığı fayda düşünülürse bence düşünülmesi gereken bir ürün. Ayrıntı için GOOGLE :)

su urunler hakkında bılgı versene yaw bıraz, zararı varmı?
    bunlar tam benlıkmıs:D

tshirt atmıcam artk sanırım:D

• quote:

deodorant kullansana kardeşim..ne leke ne beyazlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 20 Temmuz 2008; 5:18:37 >
  • Tshirt atmak istemiyorsan koltuk altı ter bezlerine Botox yaptır. senede 1kere 400-500 tl verirsin koltuk altı teri sorunun biter. :) büyük lokantalarda garsonlara zorunlu yapıyorlar. vücuda zararlı mı? ee tabi en az bir kola kadar zararlı. vücut atamadığı o teri başka yerlerden atıyor merak etme. el ayak vs. terlemesi için de kullanılıyor. fiyat biraz daha makul olsa çok iyi olurdu. özellikler ıslak koltuk altı bayanlarda berbat duruyor.
    Gillette in bu jeli ben de kullanıyorum öneririm de koltuk altında alerji fln yapmıyo, çok yoğun bir kokusu yok terle karışıp rahatsız etmiyor. uygulaması biraz uyuz yanlız deoroll gibi topun üstündeki ince bir tabakyı koltuk altınıza uygulayamıyorsunuz alttan döndürme aparatıyla jeli üstteki deliklerden çıkartıp koltuk aştınıza sürüyorsunuz yani aceleyle sabah çıkarken her zaman miktarı ayarlanmıyo bazen çok açıp boca ediyom geri gitmiyo ki melet.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ser_Tar

Bu tip antiperspitrant ürünlerde alkol veya pudra kullanıldığı için çoğu yaa leke yapar (alkollü) , yada zamanla beyaz tabaka (pudra) oluşturur.

Hocam aynı sorunları bende yaşadım , anlıyorum seni. Dediğim gibi şuana kadar da denediğim hiçbir ürün
    ter izi ve lekesine tam çözüm sağlayamadı. Araştırdığım kadarıyla bu ürünlerin (Maxim ve Certain dri) tabbi açıdan hiçbir zararı yok. Amerikan sağlık bakanlığı onaylı.
    Ürünlerin bazı kişilerde tek yan etkisi hafif tatlı bir kaşıntı hissi vermesi.Türkiyede her eczanede satılıyor mu bilmiyorum. Ben gitti gidiyordan aldım.
    Biraz daha uygundu fiyatı.Ama yasal bir ürün yani , yanlış anlaşılmasın. Sizin için birkaç link ekledim aşağıya. Dediğim gibi fiyatı sağladığı fayda düşünülürse uygun kalıyor.
    Çünkü berbat terleyen biri değilseniz tavsiye edildiği üzere ürünü 3 günde 1 akşam yatarken kullanıyor ve sabah yıkıyorsunuz. Öyle ilaç gibi de değil. Roll On ama su gibi akışkan

"Cerain dri" , Maxim'e nazaran daha ucuz , şuan onu kullanıyorum , gayet de memnunum.
    Denemek amaçlı Maxim'i de yedek aldım.Bitince onu kullanacağım.

http://www.kggroup.com.tr/

http://www.aksam.com.tr/haber.asp?a=43856,102&tarih=19.06.2006

http://www.eczanefatos.com/catalog/product_info.php?products_id=1130

http://www.eczanefatos.com/catalog/product_info.php?products_id=628&osCsid=2v6otlkk0k1ba3b8dm0ap046o7

http://www.hekimshop.com/index.php?do=catalog/show2&b=112&p=297&gclid=CIfBz7uUzpQCFQ6S1QodFi8jkA

• quote:

Orjinalden alıntı: tracy

quote:

deodorant kullansana kardeşim..ne leke ne beyazlık

Zaten lekelere sebep olan şey deodorant . Güzel kokması içine koyulan alkol sebebiyle , ter izleri zamanla kumaşa işliyor ve leke yapıyor.
    Aynı şey pudra özlü ürünler içinde geçerli. Kullanacağınız ürünün kokusuz,renksiz ve alkolsüz olması lazım. Böyle çok az var ürün zaten.
    Onlarda tam koruma sağlıyamıyor.Eğer ter kokusu/lekesi probleminden kurtulamadıysanız kalan tek yok tıbbi yolardır. Bununda ilk adımı
    yukarda bahsettiğim ürünlerdir. Dahada ilerisi artık botoks veya tıbbi operasyona gidiyor. Ama ben hiç tasvip etmiyorum bu yolları.

• ser_tar
    kardesım cok sagol bende alayım deneyeyım, fiyatlarıda pahalı diil o kadar;)
    eywalah
  • yeni bir urun buldum bende yeni kullanmaya basladim, kesinlikle ne iz yapiyor ne bisey

diger deodarantlardan farkli zaten bitane mineral tasiymis, islatip koltuk altina suruyorsun

markasi alvin connor bir arat istersen, senin de isine yarar aradigin tarz bir urun

quote:

ser_tar
    eywalah
  • iyi fiyat piyasada 6 ytl ye bulunabviliyor teki. ama yol parasıyla zarar ederim bana uzak. ama ben tansaş ve makromarket ten kampanya zamanında 3 ytl ye almıştım bi kaç ay önce.
  • metroya gitmişken bi bakam dedim.. fiyatta hata var sanırım kdvsiz 8 küsür.. kdvli 10 küsür.. pek bi anlamı yokk.. 1 lira oynuyor.. gerçi kalmamış zatenn ..

baktığım metro içerenköydeki..
  • quote:

ser_tar
    eywalah

Rica ederim hocam
    Umarım benim kadar memnun kalırsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.