Şimdi Ara

Koltuk alti kokusunu gun boyu bastiracak urun var mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Banyo yaptiktan 30 dk sonra gene ter kokmaya basliyor. Oturdugum yerde terliyorum. Portakalli veya limon aromali gun boyu bastiracak bir urun ariyorum.

• Rexona Black & White

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rexona man black and white var bende koltuk alti losyomumu deniyor adini unuttumda hani koltuk altina surulenden gün boyu koltuk altin birak kokmamayi guzel kokuyor.

• www.hepsiburada.com
    Prada L'Homme Deostick 75 Ml Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/prada-l-homme-deostick-75-ml-p-HBV0000081ITW?magaza=Missliva

@Starbucksunstari
    Kesin çözüm..
  • Ölüyen Yürüler kullanıcısına yanıt
    sprey mi surulen mi
  • Pislik herif

• Duştan sonra koltuk altlarınıza roll on sürüyor musunuz? Ben öyle yapıyorum hiçbir koku vs olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nivea man cool kick
    Rexona men cobalt pudrasiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surmuyorum, evdeyken uzerimde kimyasal kullaninca rahatsiz oluyorum. Gunde 3 defa falan bi soguk suyun altina girip cikiyorum. Deodarant ve parfum her aksam spora giderken suruyorum ama gecici cozum oluyor. Evdeyken bu kadar dusun altina girmeme ragmen belli bi sure sonra ter kokmasi hormonsal bozukluk mu var diye dusunduruyor.
  • Kes kurtul

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Starbucksunstari kullanıcısına yanıt
    Hormonsal bozukluk falan hikaye bunlar. Feromon salgılıyorsun bu gayet normal. O kimyasal, şu kimyasal diye diye millet teke gibi kokuyor. Daha az önce bununla ilgili konu açtım. Duştan sonra deodorant şart. İstersen koltuk altını sabunla yıka hiçbir faydası yok. Kokmasan bile her duştan sonra kullan ertesi güne kadar kokmadan durursun terlesen bile koku duyulmaz.
  • Hocam roll on kullan. Tavsiyem rexona black&white. Ötekiler iz birakiyor sari kiyafetlerde.

Beyaz olanlardan al. Sisede sıvı olanlar kalitesiz bence.

• Kızların koltuk altlarını yalamayı cok seviom

• Deotak

Roll on

Deodorant

Seç beğen kullan. Yalnız sadece evden çıkacağın zaman kullan. Kimyasal sonuçta, ne kadar az kullanırsan o kadar iyi.

• saçma sapan şeyler önermişler sakın bunları kullanmayın hepsi cilde zarar veriyor + kanser edici bile oluyor bazı ürünler

koltuk altı dediğin kokacak tabikide böyle şov aramaya gerek yok. 3-4 günde bir duşunuzu alın yeter.
  • Bi bende mi kokmuyor yav
  • hocam karbonat sür. hem kokuya hem de ıslak görünmesini engel oluyor
  • Hocam driclor roll-on %100 garanti. ben de aynı dertten muzdariptim şu an 0 sorun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gunde 3 t-shirt degistiriyorum tum gun evde otursam bile,oturdugum yerde terliyorum,elim ve ayagim da terliyor.Dustan cikiyorum yarim saat sonra t-shirt göl oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rexonanın pudralı ürünlerini kullanıyorum gayet başarılı teri önleme konusunda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.