Şimdi Ara

KOLTUK ALTI ÇOK TERLEYENLER İÇERİ !!1! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
26
Favori
33.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunca yıllık derdime kesin bir çözüm olabilir. Mesajım şurda dursun bi araştıralım bakalım bir zararı neyin yoktur umarım
  • arkadaşlar ilgili konulara hep yazıyorum ama hiç cevap veren olmadı.koltuk altıma deo,stick,rollon fark etmiyor, hepsi yakıyor.nasıl çözecem bunu koltuk altlarım hep balon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de avuçlarım çok terliyor. Onun için de ilaç filan var mı acaba?
  • benim lisede mavi gomlek zorunluydu ama bu koltuk alti teri yuzunden giyemeye utanir olmustum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evliya-ı rap

quote:

Orijinalden alıntı: makarnacanavarı

quote:

tişört giyemiyodum 100 metre yol yürüsem sırılsıklam oluyodu en sonunda bi ilaç buldum 2 kere kullandım gece yatarken size yemin ederim sporda bile koltuk altım terlemedi. İlacın adı Driclor koltuk altı gibi sürüyosunuz gece yatarken ertesi gün çıkarken üstüne deodrant sıkın ve rahat olun kesinlikle terlemiyosunuz. Allah bunu yapandan razı olsun ya

kardeşim medikalci yarın sorayım bakalım doğruysa eğer

normalde doktor başka bi ilaç vermişti ama eczacı kadın bunu önerde yan etkisi daha azmış gerçi ben bi yan etki göremedim daha

yan etki diyince aklıma kötü şeyler geliyo sonra haberlere felan çıkmıyalım bilinçsiz ilaç kullanan gençlerde aşırı göğüs büyümesi felan oldu diye

• quote:

quote:

quote:

quote:

tişört giyemiyodum 100 metre yol yürüsem sırılsıklam oluyodu en sonunda bi ilaç buldum 2 kere kullandım gece yatarken size yemin ederim sporda bile koltuk altım terlemedi. İlacın adı Driclor koltuk altı gibi sürüyosunuz gece yatarken ertesi gün çıkarken üstüne deodrant sıkın ve rahat olun kesinlikle terlemiyosunuz. Allah bunu yapandan razı olsun ya

kardeşim medikalci yarın sorayım bakalım doğruysa eğer

normalde doktor başka bi ilaç vermişti ama eczacı kadın bunu önerde yan etkisi daha azmış gerçi ben bi yan etki göremedim daha

yan etki diyince aklıma kötü şeyler geliyo sonra haberlere felan çıkmıyalım bilinçsiz ilaç kullanan gençlerde aşırı göğüs büyümesi felan oldu diye

yok ya en fazla tahriş falandır heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Pluton*

İlac pahaliymis yav.Bende deotak kullandim bi ise yaramadi son care bu.

nasıl işe yaramadı

masanın üstünde deotak var kullanmadım hiç yarın kullanmayı düşünüyodum ama
  • Böyle roll-on ların jinokomasti yaptığını duymuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

nasıl işe yaramadı

deotak terlemeyi önlemez sadece koku yapmasını önler. ve gerçekten önlerde 3-4 gün banyo yapma yinede koku olmaz koltukaltında.bende kullanıyorum bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devoure

quote:

quote:

nasıl işe yaramadı

deotak terlemeyi önlemez sadece koku yapmasını önler. ve gerçekten önlerde 3-4 gün banyo yapma yinede koku olmaz koltukaltında.bende kullanıyorum bu arada

aradığım buydu teşekkürler konu kapanabilir

• roll on ların en babası bile işe yaramıyor yahu
  • Bırakın Allah ne güzel yaratmış günde bir güseul al 5 vakit namaz kıl her zaman en pislenen yerler temizleniyor varmı ötesi bırakın koksun terlesin ne olur.
  • quote:

quote:

nasıl işe yaramadı

Koku icin kullancaksan on numara ama terlemeyi onlemiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

Bırakın Allah ne güzel yaratmış günde bir güseul al 5 vakit namaz kıl her zaman en pislenen yerler temizleniyor varmı ötesi bırakın koksun terlesin ne olur.

bu konuyu kafama çok takmıştım artık bi yere gitmek istemiyordum dersaneden erken çıkıyordum rahat rahat yürüyemıyodum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

Bırakın Allah ne güzel yaratmış günde bir güseul al 5 vakit namaz kıl her zaman en pislenen yerler temizleniyor varmı ötesi bırakın koksun terlesin ne olur.

bu konuyu kafama çok takmıştım artık bi yere gitmek istemiyordum dersaneden erken çıkıyordum rahat rahat yürüyemıyodum

orası ayrı derdi veren allah dermanınıda vermiştir kullan o zaman 100 mt yürümek terlemek için erken 5 km yol koşsam anca terlerim ben .
  • quote:

Orijinalden alıntı: xceza94

Benim de avuçlarım çok terliyor. Onun için de ilaç filan var mı acaba?

Arkadaşım bu sebepten askerde ameliyat olup hava değişimi aldı...
  • Rezerve
  • takip edelim bakalım
  • Bu mesajım burda dursun. İlacın adını aldım, çevremde mağaradan yeni çıkmış, plaj avcısı ayılara ve krolara bundan önericem, en azından yanımda buhar kazanı gibi terlemesin kokmasın.
  • Koltuk altından terleyemezsen vücut başka yerden daha çok terleyecek.Onu nasıl önleyeceksin?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.