Şimdi Ara

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] (455. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.602
Cevap
309
Favori
614.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 453454455456457
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O da bize denk gelir, çarşaf gibi maske ile dolaşırız. Şu anda kullandığım Voinmed maske de normalden büyük, özellikle ipleri uzun. Benim kafa biraz büyük olduğu için sıkıntı olmuyor, tam kapatıyor ama eşim takınca resmen suratında sallanıyor. Umarım TY den sipariş verdiğimiz gelecek Evonyler de böyle kocaman çıkmaz. Yakında ev maske çöplüğüne dönecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşımdan 8. ay üretimi B-good maske aldım 1 adet denemek için. Kulak lastikleri şuan kullanmış olduğum 6. ay üretimi olanlardan çok çok iyi ve neredeyse kulakta takılı olduğunu hissetmiyorsunuz. Yalnız kulak lastiklerinin daha yumuşak olması 6. ay üretimleri gibi surata yapışma hissiyatını ortadan kaldırmış. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Koruyuculuk olarak bir fark yaratır mı bu durum ?
  • değerli dostlar bugün bim'de gördüm goodcare maske meltblown filitreli 10 adet 5 tl 5 paket alsak toplam 50 adet maskemiz oluyor hemde 25 tl ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Bu maske nasıl beyler?

Alıntıları Göster
    dostum bu maske ile sokağa çıkman tehlikeli kapabilirsin virüsü maskede mutlaka meltblown filtre olması lazım meltblown fitre ülkemizde malesefki üretimi yoktur maske üreticileri alibaba aracılığı ile çinden getirtirler kur farkındanda dolayı bu yüzden meltblown filtreli maskeler pahalı oluyor

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]

• Trendyol dan crystalin hijyenik yaşam seti olarak satılan ürünü almıştım, bugün elime ulaştı. Bir konuyu merak edip crystalinin sitesinden verilen telefonu aradım. Kendilerinin böyle bir ürünü olmadığını, gerekli girişimleri başlattıklarını öğrendim. Bilginize
    ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Akyel yorumları pek hoşuma gitmedi. Bgood en başından beri hep beğeniliyor. Adana'da 2 eczanede satıldığını öğrendim Bgood yetkilisinden ikisi de bana uzak, o yüzden internetten almak daha uygun benim için. Dediğiniz gibi 7. ay üretimi satan online mağazalar neresi? Var mı yakın zamanda alan?
    n11 de atcmed vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-894D9AB01

değerli dostlar bugün bim'de gördüm goodcare maske meltblown filitreli 10 adet 5 tl 5 paket alsak toplam 50 adet maskemiz oluyor hemde 25 tl ye
    Şaka mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evony maske kulaklıklar sıra sıra yüzeysel çok delikli ise sorun yok eğer az delikli ise hem kolay bollaşıyor hem büyük oluyor kadınlara özellikle büyük oluyor

• B-good temmuz olanın ipleri küçük değil,
    haziran olanın ipleri küçük

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

O da bize denk gelir, çarşaf gibi maske ile dolaşırız. Şu anda kullandığım Voinmed maske de normalden büyük, özellikle ipleri uzun. Benim kafa biraz büyük olduğu için sıkıntı olmuyor, tam kapatıyor ama eşim takınca resmen suratında sallanıyor. Umarım TY den sipariş verdiğimiz gelecek Evonyler de böyle kocaman çıkmaz. Yakında ev maske çöplüğüne dönecek.
    Üretim tarihine bakın 25.08 ve sonrası ise iade edin derim.

• TT Medikal’in maskesi.

• Yaşadığım yerde bgood satan eczane yok. Bgood firmasına msj attım. Talep edin gelir diye dönüşleri olmuştu. Bugün rastgele bir eczaneye girdim. Ecza deposundan bir kutu istettim. 2 saat sonra geldi. Papara ile aldım. 6. Ay Üretimi idi maske

• epivep E kullanıcısına yanıt
    Keşke ben de bulabilsem 6.ay üretim ama bulamıyorum. İnsanlar şikayet etmiş lastikleri bunlar da gevşetmiş ama bu sefer de maske korumuyor, bir işe yaramıyor. Maske yani bu rahatlık konfor vermeyecek elbette. Çok istiyorsan aparat tak başının arkasına. Mis gibi maskeyi hiç etti konfor düşkünleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysf87

TT Medikal’in maskesi.

Sitesindenmi aldınız diğer maskelere göre nasıl bir fark var

• yasin90 Y kullanıcısına yanıt
    Orayı yıkarlar,olmaz öyle şey.

• m3p3 M kullanıcısına yanıt
    Evet sitesinden aldım, şimdiye kadar aldıklarımın arasında en iyisi bence. Yüze oturmasını, telini beğendim. Kumaş olarak da görseli ekledim, iyi duruyor. Ama aradaki farka değer mi bilmiyorum 2₺’den satıyorlar. Anlatılana göre B-Good bozmasaydı daha iyiydi, kumaş olarak B-Good gibi ama tel ve lastikte B-Good’un önüne geçiyor. Ayrıca steril olması artı değeri, jelatinli kutuda geliyor.

• quote:

Akyel yorumları pek hoşuma gitmedi. Bgood en başından beri hep beğeniliyor. Adana'da 2 eczanede satıldığını öğrendim Bgood yetkilisinden ikisi de bana uzak, o yüzden internetten almak daha uygun benim için. Dediğiniz gibi 7. ay üretimi satan online mağazalar neresi? Var mı yakın zamanda alan?
    Direk gidip eczaneden aldım yakınınızdaki eczanelerden satış yapmasını isteseniz? 7. Ayda uzun ve kısa 2 seçenek var 6. Ay olanlar kısa lastikleri ben 5li 1 paket alıp eczanede açtım öyle 2 kutuya yakın aldım netten hangisi gelir belli olmaz.
    Akyel içinse bitirmek için uğraşıyorum 4 kutu aldım 2 kutu çevreme verdim burda mardenim ve akyel hep önde olduğu için ikisini almıştım akyel ince olmasa ve kesim yerlerine dikkat etseler biz bayanlar için cok ideal aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 15 Eylül 2020; 19:22:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alcatraz06

B-good temmuz olanın ipleri küçük değil,
    haziran olanın ipleri küçük
    Temmuzda 2 farklı üretim var temmuz ve öncesi küçük evet temmuz sans işi

• B-good maske 06/2020 üretim serisi şimdiye kadarki kullandığım en iyi maskeydi..(Akyel,roll,good care kullandım) 07/2020 üretiminden onlarca şikayet görünce B-good almaya cesaret edememiştim. Maske aramaya koyulunca yine aynısı olsun dedim N11'de Tosla kampanyası olunca N11'de B-good satan tüm satıcılara üretim tarihini sordum sadece birinden 06/2020 üretimi olduğu yanıtı geldi ve sipariş verdim.(Teslim almadan buraya yazmak istemedim her ihtimale karşı satıcının hiç siparişi yoktu) Maskeleri teslim aldım 06/2020 üretimi geldi, kutuya ve pat pat naylona sarılmıştı çok memnun kaldım, tosla ile 75 liraya geldi iki kutu.

B-good 06/2020 serisi arayan varsa linkini bırakıyorum,yine de mesaj atıp satıcıya üretim tarihini teyit edin siz..

Edit:Fotoğraf eklendi.

urun.n11.com
    BGOOD FİLTRELİ KALİTELİ MASKE Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/medikal-maske/bgood-filtreli-kaliteli-maske-P439377721

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagles2 -- 15 Eylül 2020; 19:44:50 >

• BlackEagles2 kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen haftaki kampanyadan ttendyoldan bende aldım ama hala gelecek bakalım hangi ay merak etmeye başladım firmaya mesaj atıyorum verdik diyorlar Trendyol u aradım belirtilen zaman içinde gelecektir diyor ayın 8 inde verdim siparisi 9 ile 22 si arası da gelecek yazıyor İstanbul içerisine bu kadar bekletiyorlarya yuh artik

• 
Sayfa: önceki 453454455456457
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.