Şimdi Ara

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.602
Cevap
305
Favori
638.448
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    %70-90 etil veya izopropil alkol dezenfektan olarak kullanılabilir. Konuyu kirletmek istemezdim ama mecbur kaldım.

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]

Kaynak:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anxiolytic -- 19 Mart 2020; 14:46:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Süleyman Çakır. kullanıcısına yanıt
    Maske ve eldiven ihtiyacım var. Alımım az olacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anxiolytic

%70-90 etil veya izopropil alkol dezenfektan olarak kullanılabilir. Konuyu kirletmek istemezdim ama mecbur kaldım.

Kaynak:https://ww2.health.wa.gov.au/~/media/Files/Corporate/general%2520documents/Infectious%2520diseases/PDF/Coronavirus/COVID19-Environmental-Cleaning-for-workplaces.pdf&ved=2ahUKEwi8uIDctqboAhVVmMMKHWPqBrIQFjAGegQICBAB&usg=AOvVaw0JEAFj5SjiVvR3oYDo7o7b
    80 ml izopropil alkole 20 ml çeşme suyunu kaynatıp ikisini karıştırıp fis fis a koymak yeterlimidir

• reactor1111 kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir yorum var bizdebu yazınca firma olarak burası çıkıyor

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]

• Arkadaşlar Toptanmarket.net üzerinden maske ve koloya siparişi etmiştim. %99,99999 dolandırıldım ürün falan yok ortada akakçede yorumları buldum sonradan millete ped (orkid) gönderiyormuş 175 tllik alışveriş yaptım Allahtan sanal kart açıp gerçekleştirdim. Şimdi bu parayı geri almanın bir yolu varmı bilgisi olan var mı ?

SAKIN KESİNLE BU SİTEDEN ALIŞVERİŞ YAPMAYINIZ

Uygun fiyatlı olarak denk gelirse paylaşır mısınız?

Orijinalden alıntı: iyoki

Arkadaşlar Toptanmarket.net üzerinden maske ve koloya siparişi etmiştim. %99,99999 dolandırıldım ürün falan yok ortada akakçede yorumları buldum sonradan millete ped (orkid) gönderiyormuş 175 tllik alışveriş yaptım Allahtan sanal kart açıp gerçekleştirdim. Şimdi bu parayı geri almanın bir yolu varmı bilgisi olan var mı ?

SAKIN KESİNLE BU SİTEDEN ALIŞVERİŞ YAPMAYINIZ
    Telefon numarasını aradın mı? İnşallah dolandırıcı değildir.

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    70'e 30 oraninda da kullanabilirsiniz. cesme suyunu kaynatip koyun.
    direk saf ipa da kullanilabilir, seyreltme amaci tahris oranini dusurmek.

sadece yuzunuze surmeyin ve fazla solumayin.

edit: bu konu altinda cesitli alkollerin viruse karsi etkisi hakkinda tartisma donuyor. saf hidroklorik asit de etkilidir, fakat derinizi de alip goturur. uzmanlarin 70-80 derece deme sebebi uzun kullanimda zararli etkisini azaltmak bunu unutmamak lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 19 Mart 2020; 17:5:28 >

• bağışıklık güçlendirici aldım aile boyu. bazı ilaçların stoğu yoktu zar zor bulabildim.

• Arkadaşlar bu gün eczanede gördüm. Piset adlı kaplara ilkel yollarla doldurulan dezenfektanlar sakın almayın. Üzerine birde yurtdışından gelmiş gibi süslü bir etiket yapıştırıp 100 ml dezenfektanı 20 liraya satıyorlar. Etikete kanmayın, nereden geldiğide belli değil, dezenfekte özelliği olduğuda belli değil. Merdiven altı dezenfektan almayın.
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Arkadaşlar bu gün eczanede gördüm. Piset adlı kaplara ilkel yollarla doldurulan dezenfektanlar sakın almayın. Üzerine birde yurtdışından gelmiş gibi süslü bir etiket yapıştırıp 100 ml dezenfektanı 20 liraya satıyorlar. Etikete kanmayın, nereden geldiğide belli değil, dezenfekte özelliği olduğuda belli değil. Merdiven altı dezenfektan almayın.
    şuan piyasaya bir sürü sahte ürün sürülmüştür kim kime itelerse artık,bir de eczanelere yetki verildi dezenfektan yapmaları için onlar da allah bilir nasıl bişey yapıp kaça satıyorlardır

Orijinalden alıntı: burrock

Mesaj silinmiştir.
    Bugün bahsetmiş olduğunuz yerden maske alımımı gerçekleştirdim. Çalışanlar oldukça kibar ve ilgiliydiler. Onlara ve haber vermiş olduğunuz için size çok teşekkür ederim hocam.

“If you have an apple and I have an apple and we exchange these apples then you and I will still each have one apple. But if you have an idea and I have an idea and we exchange these ideas, then each of us will have two ideas.”
  • Perejastore.com’dan alışveriş yapan var mı? Teslimatı yapılan?

• ASiL35 kullanıcısına yanıt
    2 gün önce kolonya siparişi verdim. Bugün kargoya verdiler. Gelince bilgi veririm.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.