Şimdi Ara

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.602
Cevap
305
Favori
638.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TARİŞ’TE ‘CEP KOLONYA’ MESAİSİ
    https://www.aydinhedef.com.tr/service/amp/tariste-cep-kolonya-mesaisi-11056h.htm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• BU ürün nasıl bilen var mı almalımıyım taksitte yapılmıyor ama mecbur 1 tanede olsa almak lazım ya

• reactor1111 kullanıcısına yanıt
    Yanlış kolonya yüksek alkollü olanları bakterilerin üremesini önlüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tamerbey

Perejastore.com’dan alışveriş yapan var mı? Teslimatı yapılan?
    14 martta Alışveriş yaptım ve bugün geldi.

Biz Galatasaray Cumhuriyeti değil, Cumhuriyet’in Galatasaray’lı çocuklarıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurcansiz

BU ürün nasıl bilen var mı almalımıyım taksitte yapılmıyor ama mecbur 1 tanede olsa almak lazım ya https://urun.n11.com/anti-bakteriyel-ve-dezenfektan/dermosept-zefiran-cozelti-1000-ml-antibakteriyel-P417224919
    Karar sizin hocam. Bu firma Ankara da faaliyet göstermektedir.

www.cnnturk.com/amp/turkiye/son-dakika-ankarada-dev-operasyon-8-ton-temizlik-malzemesi-ele-gecirildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Try it T kullanıcısına yanıt
    hocam doğru diyorsunuz güvenmek zor peki kolonya daha mı mantıklı sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: yazilimsever

https://www.aydinhedef.com.tr/service/amp/tariste-cep-kolonya-mesaisi-11056h.htm
    Harıl harıl ürettiklerini söylüyorlar ama nedense Migros, Carrefour, A101, BİM, Şok marketlerde kolonya yok. Acaba belli bir süre bu tür ürünlerin ihracatını yasaklasaklar mı ne..

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

06:20 den itibaren izleyin, kaynak için internetinizin olduğunu düşünüyorum..

Alıntıları Göster
    Oğuzhan Uğur düzenleme yapmış galiba videoda isterseniz siz de mesajınızda düzenleme yapın. Herkes hata yapabilir önemli olan hatayı düzeltip doğruyu yaymak olmalı

Biz Galatasaray Cumhuriyeti değil, Cumhuriyet’in Galatasaray’lı çocuklarıyız.

• quote:

Orijinalden alıntı: capricorn79

Harıl harıl ürettiklerini söylüyorlar ama nedense Migros, Carrefour, A101, BİM, Şok marketlerde kolonya yok. Acaba belli bir süre bu tür ürünlerin ihracatını yasaklasaklar mı ne..

Alıntıları Göster
    Ya rakam yanlış ya ürünler başka yerlere gidiyor. Haftalık 50bin litre iyi rakam ama geçen haftaki siparişler bile duruyor.
  • Geçen bir eczaneye gittim önde 1 er litrelik dezenfektanlar vardı. 60 tl idi. 2 adet aldım. Eve geldim. Anahtar, çakmak vs. Sıktım. Alkol kokusu çok az var. Su gibi. Kolonya ile temizliyordum uçup gidiyordu. Aldım geri götürdüm, bunlar su dedim. Eczacı kusura bakma abi dedi. Geri aldı. Satış devam. Benden tavsiye bu ara dezenfektan filan almayın. En garantisi kolonya. Ortalıkta çakal çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: djangobjk

Anahtarlar vs için sterilizasyon cihazı almayı düşünüyorum evde bebek de var hem emzik vs içinde kullanırım. Bu virüs bakteri vs bunlar içinde etkili oluyor mu? Kullananlar var mı?
    Sterilizasyon cihazı derken biraz açarsanız daha çok yardımcı olan çıkacaktır bir çok çeşiti var buharlı, uv ışınlı.

Orijinalden alıntı: capricorn79

Alıntıları Göster
    Millet egoist bencil,koli koli stok yapıyorlar,ben daha 1tane kolonya bulamadım maskede almadım. 20 kuruşluk maskeler 20-30 lira devlet bu işe el atmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.