Bildirim
kolonlardan tısss diye ses geliyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
hoparlörlerin üzerindeki ayar düğmelerinden ses seviyesini eğer 10 kademeyse bunu 4-5'e getirmeyi dene.Hoparlörün ses ayarı yüksekteyse ve sen de kısık seste müzik dinliyorsan bu tıslama sesini duyabilirsin.Zaten 2 model hoparlör yazmışsın, demek ki bir bozukluk durumu söz konusu değil.gecenin 2 buçuğunda bunlar geldi aklıma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci541 -- 8 Kasım 2005, 15:43:43 > -
quote:
Orjinalden alıntı: erci541
hoparlörlerin üzerindeki ayar düğmelerinden ses seviyesini eğer 10 kademeyse bunu 4-5'e getirmeyi dene.Hoparlörün ses ayarı yüksekteyse ve sen de kısık seste müzik dinliyorsan bu tıslama sesini duyabilirsin.Zaten 2 model hoparlör yazmışsın, demek ki bir bozukluk durumu söz konusu değil.gecenin 2 buçuğunda bunlar geldi aklıma
birincisi creative hoparlör değil ses kartı
ikincisi zaten söylediğin gibi kullanıyorum
üçüncüsü başka çözüm önerisi olan
-
line in girisini kapat ses ayarlarından -
quote:
Orjinalden alıntı: hightowerfrl
line in girisini kapat ses ayarlarından
kapalı
ya aslında fazla seviyede değil
kulağını yaklaştırınca duyuluyor normal mi -
arkadaşım aynı sorun bende d oluyodu
http://forum.donanimhaber.com/m_4258001/tm.htm
bikaç öneri war belki işine yarar
başka setle deniyemediim için ööle kaldı(zaten 1 aylıına saolndan pc'ye taşımıştımgeri götürdüm)
-
valla bundan başka cozum yolu da bilmiyom
oda degilse sorun kablolardan olur baska yol yok yani -
bende ibm g40 laptop var ve kolonlardan aynen tıss tıss die ses geliodu. ne yaptıysam düzelmedi ve gidip ses kartı aldım o ses biraz azaldı sadece. sorun anakartta olabilirmiş ( bilgisayar mühensisi bi arkadaşın yorumu..) ama seninki bir çok sebepten olabilir. böyle bir sorundanda kaynaklanabilir haberin olsun diye söyledim.. -
quote:
Orjinalden alıntı: ubyz
quote:
birincisi creative hoparlör değil ses kartı
ikincisi zaten söylediğin gibi kullanıyorum
üçüncüsü başka çözüm önerisi olan
dördüncüsü sound blaster diye ses kartı üretmiyor creative haberin olsun.Creative Live 5.1 deseydin anlam karmaşasına yol açmazdın.
-
quote:
dördüncüsü sound blaster diye ses kartı üretmiyor creative haberin olsun.Creative Live 5.1 deseydin anlam karmaşasına yol açmazdın.
bu ne o zaman
http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=206&product=10315 -
creative'in nerdeyse tüm kartlarına soundblaster yazıyor arkadaşlar, yanlış bilgilendirme yapmayalım...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X