Şimdi Ara

Kolbastı ne muhteşem bir oyun öyle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=fxGWg9GZF-E

bayıldım ilk defa duyuyorum ama bayıldım valla

• bu ne be

• çerkezlerin(adige-abaza vs.) ki kadar güzel ve estetik ve vakur halk oyunu görmedim ben..!

kolbastı kadar da dengesizini(;
  • BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 05/05/2008 tarih ve 2008/402 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.

Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 05/05/2008 of 2008/402.
  • Bu oyunda ne kadar çok saçmalarsan o kadar güzel oluyor

• cok iyimiş ya

• quote:

Orjinalden alıntı: TrDr_22

çerkezlerin(adige-abaza vs.) ki kadar güzel ve estetik ve vakur halk oyunu görmedim ben..!

Ben de çerkezim... Hergün düğün olsa da oynasak diyorum ama kış geldi düğün olmaz buralarda...
  • Hehe çok hoş bi oyun
  • kolbastı müziğini duyunca aklıma düğün geliyor ama oyununu sevmiyorum karadeniz bölgesi çok oynar bu oyunları düğünlerde stres atmanın en iyi yolu
  • çok hareketli ve hoş bir oyundur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tony00

BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 05/05/2008 tarih ve 2008/402 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.

Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 05/05/2008 of 2008/402.

Youtube Jacker ile erişilmeyen sitelere kökten çözüm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: T.R.U.G.

quote:

Orjinalden alıntı: TrDr_22

çerkezlerin(adige-abaza vs.) ki kadar güzel ve estetik ve vakur halk oyunu görmedim ben..!

Ben de çerkezim... Hergün düğün olsa da oynasak diyorum ama kış geldi düğün olmaz buralarda...

çerkez degilim ama dernekleri varsa ben de gidip ögrenecegim az kaldı(;

link>>http://www.youtube.com/watch?v=UQYr8j0oUSc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 7 Eylül 2008; 17:03:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.