Şimdi Ara

Kolay-hızlı kilo almak için? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Düzenli çalışan varsa body şu ürünü denesin:
    http://forum.donanimhaber.com/m_49301276/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49301276

KEsin yarıyor fakat düzenli çalışıldığında
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßλ®1$

quote:

Orijinalden alıntı: ßλ®1$

16 yaş

1.70 boy
    45 kilo falandım. body'e gidiyordum düzgün beslenmiyordum, düzgün beslendim düzgün antrenman yapmadım ara verdim falan. son 1 ay iyi beslenme - düzgün çalışmayla 47yi aştım 48 olmama da az kaldı.

yalnız ben bu halimle şunu yiyorum ancak aldım ve vücut biraz şekillendi ( bacaklar baya ince çalışmıyorum ona seneye çalışıcam yazı bi atlatalım )

sabah 4 beyaz 2 sarı kibrit kutusu kadar peynirden omlet. ( beyazını bugün itibariyle 5e çıkardım)
    öğlen okulda, tavuk döner nugget veya kumru vs.
    okul çıkışı bodyden sonra genelde dışarda yemek istersem bi tam tost alırım yanında ayran.
    evde de makarnaya ağırlık veririm, ve her gün süt.

arkadaşlar demeyin şimdi ya abi naptın sen nasıl kilo alamıyosun falan, yapı meselesi bu gerçekten siz nasıl veremiyorsanız biz de alamıyoruz. zayıflık ayrı bi sorun.

uğraştık yazdık ipleyen yok

güzel yazmışsın. bende zayıfım. 176 cm boy 55 feln kilo. bi 7-8 kilo alsam iyi olacak.
    yatılı öğrenci oldugumdan kışın kilo alamıyorum, okulu bitirdim eve geldim. 1 hafta kadar oldu. şu anda iyi beslendiğimi düşünüyorum :D
    hızlıca kilo alan bi arkadaş tavsiye etmişti: patates yoğurt ve ton balıgı makarna. öğleden sonra 2 orta boy patatesi haşlayıp baharatlayıp felan bide yanında yoğurt (küçüklükten alışkanlık şekerli yoğurt yiyorum ). aksam 11 gibi felan da 300 gram makarna + mayonez + bi küçük ton balığı.

• gece yatmadan önce pilav ve makarna ye
  • Kankam 1geçen sene 135 kiloydu. ben ise 62 kiloydum. Sınava hazırlanıyorduk. Bütün öğünleri birlikte yerdik 2mizde çok hayvani yemek yeriz.. Akşamları genelde 12 gibi eve giderdik. Sene bittiğinde o 146 kilo olmuştu ben ise 61. şimdi aynı okuldayız yine. Ben normal bir insan kadar yemek yediğimde kilo veriyorum birazda bünye ile alakalı.
  • Dostum sen şanslısın. Yemediğin için kilo alamıyosun. Ben günde 3 lite su içiyorum, 1 ekmek+gıda tüketiyorum. 1.5 yıldır sabit kilodayım.
  • Boy 190
    Kilo 60 idi.

73 kiloyum şu an... Bol bol kola iç. Çok fazla kilo yapıyor. Geceleri yatmadan yemeye çalış, ne olursa. Abur cubur vs. Ama sonra dişlerini fırçala yoksa çok çabuk çürür.

Fast-Food'a yönelebildiğin kadar yönel. Tıka basa ye. Bir de moralin hep yüksek, inancın tam olsun. Kilo alacağım de.
  • rezerve. benimde kilo almam lazım.
  • Praktene tekrar başladım en azından yiyip kendimi daha iyi hissediyorum.. karbonhidrat-protein tozlarını araştırıyorum...
  • suan sana soyliyorum yontemini bak bende senin gibiydim halada zayifim gerci ama az da olsa kilo aldim ve almaya devam ediyorum.
    kessinlikle ne yesem almiyodum kilo ama su yontemi cidden begendim

Bak simdi okuldan eve geliosun, mc soliosun eve ben genellikle buyuk big mc menu yaninda promosyon ne varsa iste mc dippers v.s ondan yiorum sonra yedikten sonra 2 saatlik uyku.sonra kalktigimda fitnesse gidiyorum.

Bunu yaklasik 2 bucuk hafta 3 hafta gibi bi surede yaptim ve kilom 55 den 61 e yukseldi.Boy 185

+ekleme Eti browni intense al.mc den sonra veya antremandan 30 dakika once 3 tanesini ye.55 gr karbonhidrat var.yiyebiliosan mc den sonra ye direk alirisn kiloyu 1 ayda cidden degisimin farkina varirsin.Intens de ciddi bi karbonhidrat soz konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZAGROSs -- 26 Mayıs 2011; 15:49:30 >
  • spora başladım ve hoşanın tavsiyesiyle karbonhidrat tozu kullanıyorum. Hardline Carbopure markası 1 kg'ı 25 tl civarı.
    1 ayda 5 kilo aldım şuan. Giderekte kilo alıyorum.
  • ben yedigim halde alamiyorum gunde en az 3 ekmek + her turlu yemek ama alamıyorum

boy : 176cm
    kilo : 52
  • 170\40
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

spora başladım ve hoşanın tavsiyesiyle karbonhidrat tozu kullanıyorum. Hardline Carbopure markası 1 kg'ı 25 tl civarı.

nerden alabiliriz hocam bu tozu
  • 1.76
    57 kiloyum..

uyurken ağzımdan salya akıyor.. kilo alabilir miyim acaba

ya bi doktora görünmem lazım.. off off

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuentiDarK -- 26 Mayıs 2011; 16:49:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bowers wilkins

quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

spora başladım ve hoşanın tavsiyesiyle karbonhidrat tozu kullanıyorum. Hardline Carbopure markası 1 kg'ı 25 tl civarı.

nerden alabiliriz hocam bu tozu

dostum ben bu siteden aldım kapıda ödeme ile. Hiçbi risk yok bu şekilde alırsan istersen kartlada alabilirsin.

ilk linkteki benim aldıgımdan.Bunda sadece karbonhidrat var
    http://www.naturalspor.com/?urun-313-Hardline-Carbopure--100-Kompleks-Karbonhidrat--1000-Gram-.html

ikinci linktekinde protein,yag,krbonhidrat gibi daha fazla enerji sağlayan öğeler var.Bendeki bitince bunu alıcam.
    http://www.naturalspor.com/?urun-336-Hardline-Progainer-Kilo-Aldirici--1000-Gram.html

diyetisyenede sordum kullanmanın herhangi bi zararı olmayacagını söyledi. Body sporuna baslarsan daha etkili olur.

• gereğinden fazla ekmek ye, yatmadan önce mideyi iyice doldur uyu..ne kadar abur cubur cola vs tüketebilirsen tüket ve en önemlisi fazla hareket etme yan gel yat...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.