Şimdi Ara

KolaKoliğim Yardım Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktaki gibi kola koliğim vazgeçemiyorum 1 gün en az 1 litre içmesem titremeye başlıyorum nasıl kurtulabilirim

• azaltarak bırakabilirsin. ben önce gazoza geçtim. sonra onu da azalttım. kolayı ne zaman içmeye calıssam bir yudumu zor yutuyorum. 2 yıldır temizim. teşekkürler
  • Hocam bende bırakmaya çalışıyorum 3 haftadır. Kendi kendinize sorun bu kola benim ne yararıma diye. Bende eskiden 1 günde 1.5 lt 2 lt içerdim.
  • Komşunun midesi delindiydi çok içiyordu o da ameliyat falan çok sıkıntı çekti bende o günden sonra azalttım şimdilerde hiç içmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakılmıyor ama azaltabilirsin Veya kafeinli başka içeceklere başla.

• Her şey 2 yıl önce babamın gizli şekeri ile başladı eve kola almadı ben de para vermedim çünkü cimriyim teşekkürler baba 2 yıldır temizim

• Bizim rahmetli de son günlerinde böyleydi. Geçmiş olsun hocam.

• Valla ben sırf dişlerim yüzünden bıraktım 2 ay falan oluyor, yani tamamen bırakmadım da en azından devamlı içmeyi bıraktım. Baktım git gide dişlerin, damakların yapısını bozmaya başladı bu böyle olmaz dedim. Günde 2.5 litre, en kötü 2 günde 2.5 litre bitirirdim yani.
  • Bende en fazla 2 günde 2.5 Lt bitirirdim ve dediğiniz gibi belki de psikolojik kola içmediğimde elim titrerdi. Sonra ani bir kararla içmemeye karar verdim hatta çaya şeker atmayı bile bıraktım. Kola içmek istediğim zamanlarda limonlu ice tea içtim ve kolayı öyle öyle unuttum diyebilirim. 1 yıl falan olmuştu içmedim ama 1-2 aydır haftada 1 bardak falan denk gelirsem içiyorum
  • Aklima berkin abi geldi. Gunde 7.5 lt kola iciyormus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ludwik -- 12 Mayıs 2015; 12:47:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azaltarak olmaz aga bu iş ben 1 haftadan ber, içmiyorum bıraktım dedim ve bıraktım bende günde 2.5 litre içerdim su gibi baktım olmaz bu iş bok yoluna gitmeyelim bi kola yüzünden dedim ve bıraktım
  • ölmeden önce helvanı yapta yiyelim sonra benimki fıstıklı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 12 Mayıs 2015; 15:29:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.