Şimdi Ara

kola içince idrardan kan gelmeye başladı. (bağımlıydım artık bıraktım) bırakmak zorundaydım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler su an kendimi cok kotu hissediyorum. yas 30 a geliyo. cok kola iciyodum. uzun sure ictim. daha once de koladan hastanelik olmuştum. sonr birakmistim falan tekrar baslamistim. bu 7-8 sene onceydi. belki daha fazla.

bu sene icinde cok kola ictim oldukca fazla. kilo da aldim. ara ara kendime birak artik birak desemde birakamiyodum. hep iciyodum. bundan tam 1 ay once birakma kararimi uyguladim 2 hafta icmedim 15 gun icmeden durdum. 15 gun sonunda 1 kere ictim 1 ltre. sonra yine 1 hafta icmedim. diger hafta tekrar ictim. ve ne olduysa o hafta oldu.

idrarimda kan ve yaparken yanma hissettim. cozemedim neden. yediklerimi ictiklerimi dusunuyodum kolayi da hesaba kattim ama ondan olcagini zannetmedim. son 1 hafta icinde ara ara ictim kola. son 1 haftadir bazen oluyo bazen olmuyo idrarimda kan.

dun gece dolapta 1lt koladan az bisey vardi. bi ictim o kadar guzel geldi ki. saat gece 3 o saatte disari cikip kola almak istedim ama almadim.

bugun oglen kola almaya ciktim. bi tane 2 litre bi tane de 2.5 litre aldim. eve geldim 2 litreyi actim. 330 ml lik bardakta 2 tane gomdum direk. bi 30 dk sonra bi bardak daha gomdum. az once tuvalete ciktim. bu sefer idrarim full kan. oldukca fazla kan isemisim. cok tirstim cok korktum. neremden geliyo bu kan. nerem zarar gormus olabilir. efsane kan isemisim oyle boyle degil kipkirmizi. su an sekerim dustu gibi boyle bi halsizlik coktu uzerime korkuyorum. aileme soyleyemem. bizim aile hastalik konusu acildiginda cok gerilimli oluyo. bu zamana kadar hep hastaliklarimi hic anlatmadim. daha bi cok sorun var da hic birisi saglimi tehlikeye atacak kadar ciddi degil. ama bu kan işeme mevzusu ciddi. soylemeden once sizlerden yorum almak istedim. nerden geliyo bu kan. koadan oldugu kesin artik.

surekli ictigim zamanda hic boylr bisey yoktu. habire iciyodum hic bisey olmuyodu. birakmaya basladim. 15 gun icmedim. simdi iciyorum iseyince kan isiyorum. neden boyle oldu yaa. cok tirsiyorum. bi daha icmiyim dimi??? o biraktigimda 15 gun hic icmedigimde idrarimda hic bisey yoktu. tekrar icince kan basladi. her sabah uyanip cisimi yaptigimda idrarda yanma.oluyo 1 haftadir boylr. ve bugun az once cok fena kan isedim hemen konu actim acil cevap beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhardware -- 18 Ekim 2016; 18:10:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler yemin ediyorum kola icmeyin. kola icerken o kadar güzel ki. kola yuzunden bir hasta olunca o hastalik dunyanin en zor hastaligi oluyor. sizin caninizi aliyor resmen. koladan hasta olmak sacma geliyo ama cok icenler söke söke hasta oluyor bir gun ve hasta oldugunuzda allaha yalvariyorsunuz hergun allahim bi daha icmicem nolur hasta olmuyim diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samed Bey -- 15 Ekim 2016; 19:09:10 >

• su mu içmeliyim şimdi napmalıyım. şu an karnımın içinde sanki bişeyler hissediyorum yada pskolojikmen oluyor. o son çişi gördüm korktum gözlerime inanamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhardware -- 15 Ekim 2016; 19:11:45 >

Orijinalden alıntı: drhardware

su mu içmeliyim şimdi napmalıyım. şu an karnımın içinde sanki bişeyler hissediyorum yada pskolojikmen oluyor. o son çişi gördüm korktum gözlerime inanamadım.

korkman bırakmanda yardımcı olacak. içmeye devam edersen böbrekler pert. her hafta diyalize gidersin. su bile içemezsin diyaliz gününü beklemekten.
  • adamın kafeine duyarlılığı var ben o kadar içmiyom ice tea varsa genelde onu içiyorum organlarının ırzına geçecek kola az kaldı içeceksen bile 1-2 haftada 2.5 litre içiyorsan iç be adam hergün 1 litre içmek nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 15 Ekim 2016; 19:22:47 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• eski ictigim zamanda yani bundan 1 ay once devamli ictigim zamanlarda gunde 2.5 lt ve daha fazlasi oluyodu. 1 lt yi ben sabah kahvaltısında iciyodum. biraktiktan sonra oyle siseler falan devirmedim 15 gun sonra 1 lt koladan sadece 1-2 bardak aldim. bu kan mevzysu gecmedi kac gundur sebebini ariyordum. bugun 1 lt ye yakin kola icincr ve wc ye cikinca koladan kaynakli oldugu belli oldu.

bunye alisikken her gun iciyoken neden boyle bisey olmadi da biraktiktan sonra oldu. kac gundur icmiyodum. icince neden idrarda kan oldu. o gun birakmasam da hala icerek devam etsem kanama olcak miydi. ne sacma kafam almiyor. karaciger falan mi hiç oldu noldu anasini satim

Orijinalden alıntı: drhardware

eski ictigim zamanda yani bundan 1 ay once devamli ictigim zamanlarda gunde 2.5 lt ve daha fazlasi oluyodu. 1 lt yi ben sabah kahvaltısında iciyodum. biraktiktan sonra oyle siseler falan devirmedim 15 gun sonra 1 lt koladan sadece 1-2 bardak aldim. bu kan mevzysu gecmedi kac gundur sebebini ariyordum. bugun 1 lt ye yakin kola icincr ve wc ye cikinca koladan kaynakli oldugu belli oldu.

bunye alisikken her gun iciyoken neden boyle bisey olmadi da biraktiktan sonra oldu. kac gundur icmiyodum. icince neden idrarda kan oldu. o gun birakmasam da hala icerek devam etsem kanama olcak miydi. ne sacma kafam almiyor. karaciger falan mi hiç oldu noldu anasini satim

YA BİRADER NE ANLATIYORSUN SABAHTAN BERİ ICMEYECEKSIN İŞTE ICMEYECEKSIN.

Yaşım 30 diyorsun ailemden mi cekiniyorsun ben çıkıyorum de çık evden git acile anlat durumu gerisini doktorla konuş gerisi boş hadi güzel kardeşim kalk doktora git bir daha da kola içme

• Lan ben burada cildirdim adam umarım geçer ailem ogrenmesin olay çıkar filan diyor yaşım 30 diyor Ahahahaha.

sende suç yok 30 yaşına gelene rağmen seni böyle vasifsiz yetiştiren ailede suç var

İç iç lıkır lıkır iç. Günde 10 litre iç. Doktora falan da gitme. Ne olacak kan işemekten en fazla böbreksiz kalırsın.

Aynı durum yengemdede mevcuttu.Fakat baktıkı böbrekten önce dişleri eline gelecek kolayı felan kesti.Çok kola içmekten dişleri aşınmaya başlamıştı aynı zamanda hassaslaşmaya başlamıştı.Olmadı yıne içeçekcesnızde kolanın arkasından 1-2 bardak su gömün.Bir yerde okumuştum yararlıymış asitli bir içecegin arkasından su içersenız yanlış hatırlamıyorsam asidi etkisiz halemi ne getiriyormuş.Google amcadan biraz araştırırsanız görebilrsiniz.
  • 15 Ekim kolayı kesinlikle bıraktığım gün olarak kayıtlara geçecek. O kanlı görüntü gözümün önünden gitmiyor. Neden sürekli içiyorken hiçbir şey olmadı da bıraktım 1 ay sonra içtiğimde idrardan kan gelmeye başladı.

Şimdi kolayı bıraktım ama 3 gündür çay içiyorum. Çay içme ihtiyacı hissediyorum. Benim şeker hastalığı problemim mi var ???
  • Kardeşim burası doktorların olduğu bir foruma mı benziyor? Kaldı ki öyle bile olsa buradaki doktor sana hastaneye gitmeni ve muayene olmanı önerir. Gerekli testleri yapmadan hiç kimse kesin tanı ko ya maz. Git artık şu hastaneye.

Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.