Şimdi Ara

kol uyuşması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

neden olabileceği hakkında bilgisiolan varmı acaba...

• kardiyolog veya nörolog
  • kardeş kalple ilgili olabilir..şu an da bir uyuşma varsa tansiyonu normalden aşağı ya da üstüyse bence vakit kaybetmeden bir kontrole gidin.
  • Benimde böyle bir gece vakti kol uyuşma vakaam var

Gecenin bir yarısı sıcacık yatağımda uyurken birden uyandım. Yanımda soğuk bişey vardı. sağ kolumla tuttum kaldırdım havaya baktım ne olduğunu anlamaya çalıştım. Bir baktımki kol birden sol kolumu hissetmediğimi fark ettim. oda ne kolumu hissetmiyorum kolum kopmuş kımıldamıyo hissetmiyorum sonra telaşlı telaşlı koluma masaj yapmaya başladım kolumla birsüre oynadıktan sonra kolum biraz açıldı. meğer üstüne yatmışım uyuşmuş

• quote:

Orjinalden alıntı: samed2005

Benimde böyle bir gece vakti kol uyuşma vakaam var

Gecenin bir yarısı sıcacık yatağımda uyurken birden uyandım. Yanımda soğuk bişey vardı. sağ kolumla tuttum kaldırdım havaya baktım ne olduğunu anlamaya çalıştım. Bir baktımki kol birden sol kolumu hissetmediğimi fark ettim. oda ne kolumu hissetmiyorum kolum kopmuş kımıldamıyo hissetmiyorum sonra telaşlı telaşlı koluma masaj yapmaya başladım kolumla birsüre oynadıktan sonra kolum biraz açıldı. meğer üstüne yatmışım uyuşmuş

o da birşey mi ya ben ne yapayım. sabah kalkmışım uyku sersemiyim sağ kolumu hissetmiyorum. yukarı kaldırıyorum hayattan bezmiş gibi yatağa düşüyor. akıl bu ya kolumu sağa sola bir sallamaya başladım. elimizin ayarı yok uyuşuk suratıma bir çarpmış. o uyku sersemliği şaşkınlığa döndü

• Kalp krizi geçirecek insanların ilk önce sol kolları uyuşuyormuş birkaç akrabamda biliyorum korkutmak istemem ama.Yarın hemen doktora acele çek kolundan götür şimdi bişey olmaz bana der gitmez.
  • Geçmiş olsun. Kardiyoloji yahut Nöroloji bölümüne görünsün peder bey. İhmale gelmez Allah korusun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dambıl ile kol kası yapmak
    19 yıl önce açıldı
    Sol kol uyuşması
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: samed2005

Benimde böyle bir gece vakti kol uyuşma vakaam var

hey allahım ya

• Sol kolda uyuşma varsa elektrokardiyogram(EKG) S-T parçasını incellettirsin...

Eğer S-T parçasında Allah korusun sorun varsa kalp krizi riski olabilir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.