< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kol uyuşması

-
-
Kalp krizi belirtisi olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam çocukluktan beri var zaten panik atak hastasıyım 20 den farklı kalp doktoruna göründüm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sara var mi
Panik bozukluk var
telefon çalması ile kol uyuşması? Gece uyanınca mı fark ediyorsun yoksa tetikleyii etki midir?
kolun üstüne yattığında uyuşur ve insan zorlanır kendini kurtarmakta. AMa sebebi yokken olunca araştırılmalı. EL uyuşmaları konu olur kimine. Cerrahi müdahaleden kaçınmanı doğal teavi ile çözüm aramanı tavsiye ederim. Gayet esaslı bitkiler var aktarda ve akıl verebilecek Proflar var. prof. ibrahim Saraçoğlu ve daha birçok doğal tedavi uzmanı
-
Bişey olunca oluyor açıkçası korku anında hocam küçük yaştan beri korkarsam kolum uyuşuyor hatta 5 yıl önce de konu açmışım aynı şeyi sormuşum burda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adminfalcaosandim -- 12 Şubat 2023; 15:26:20 >
Depremzedeler için yardım ettin mi
Korkularını da heyecanını da kontrol etmelisin. Korkunun çini yakmasına karşı mukaddir ol ve baş et. Her ne oluyorsa kendini bırakma ve son anına kadar sağlam ol!
bahsettiğim doğal tedavi için araştırma yap Saraçoğlu muhtemelen bahsetmiştir. Karpett tunell sendromu vb isimlerle ele alınan konular var. Bu dediğin bilekte sinir sıkışması için ama kol için de benzeri sebepler olabilir. Aslında sıkışma değil de başka birşey ama... el soğukluğu gibi sendromlar için siyah hardal tohumu, karabaş otu çayı ve ardıç yağı sürülmesi iyi geldiği mevzu. Bu isimler seni küçümsemeye itikleyebilir. Karabaş otu lavanta bitki grubundan ve elinde sıktığında çok değişik bir esans bırakıyor. Bunun 5 dakika mıydı neydi sürede kaynatılıp çayı içiliyor. bir iki tane atılıp. Sİyah hardal tohumu damar genişletici ve etkili. DOktora danışırsın, tabii doğal hakkında bilgisi olan doktora , aşırıya kaçmazsın. çay kaşığından az mıydı neydi. ARdıç yağı da sıkılaştırıcı etkisi de olan kokusu keskn bir ürün. Bu yağ grubu öyle değişik karakteristik kokular içeriyor ki tanımadığına pişman olursun. Pahalı da sayılmazlar. Nane yağı gözü vb yakıyor ama değdiği her yerde ferahlatıcı... KUlağına değdir ve ya başka yere hemen etki edip ferahlatıyor. BU ürünleri satan aktarlara da danışabilirsin.
Doğal ürünler neo lduğu muamma ve vücudda nerelerde yığılabileceği meçhul içerikler barındırmıyor diye tahmin ediyorum. Yani ilaçlara göre çok daha yakın bize...
-
Bir süredir antidepresan kullandığım için doğal ürünleri kullanamıyorumquote:
Orijinalden alıntı: karafetvaKorkularını da heyecanını da kontrol etmelisin. Korkunun çini yakmasına karşı mukaddir ol ve baş et. Her ne oluyorsa kendini bırakma ve son anına kadar sağlam ol!
bahsettiğim doğal tedavi için araştırma yap Saraçoğlu muhtemelen bahsetmiştir. Karpett tunell sendromu vb isimlerle ele alınan konular var. Bu dediğin bilekte sinir sıkışması için ama kol için de benzeri sebepler olabilir. Aslında sıkışma değil de başka birşey ama... el soğukluğu gibi sendromlar için siyah hardal tohumu, karabaş otu çayı ve ardıç yağı sürülmesi iyi geldiği mevzu. Bu isimler seni küçümsemeye itikleyebilir. Karabaş otu lavanta bitki grubundan ve elinde sıktığında çok değişik bir esans bırakıyor. Bunun 5 dakika mıydı neydi sürede kaynatılıp çayı içiliyor. bir iki tane atılıp. Sİyah hardal tohumu damar genişletici ve etkili. DOktora danışırsın, tabii doğal hakkında bilgisi olan doktora , aşırıya kaçmazsın. çay kaşığından az mıydı neydi. ARdıç yağı da sıkılaştırıcı etkisi de olan kokusu keskn bir ürün. Bu yağ grubu öyle değişik karakteristik kokular içeriyor ki tanımadığına pişman olursun. Pahalı da sayılmazlar. Nane yağı gözü vb yakıyor ama değdiği her yerde ferahlatıcı... KUlağına değdir ve ya başka yere hemen etki edip ferahlatıyor. BU ürünleri satan aktarlara da danışabilirsin.
Doğal ürünler neo lduğu muamma ve vücudda nerelerde yığılabileceği meçhul içerikler barındırmıyor diye tahmin ediyorum. Yani ilaçlara göre çok daha yakın bize...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Antidepresanı bıraksan? Sebep o olabilir mi?
-
Yeni başladım daha
Panik ataktan
İnşallah ondandır
Bende de oluyor ordan biliyorum
Gerçekten mi hocam tam nasıl oluyor yazarmısın
Hocam ?
Yani uyuşuyor gibi oluyor ağrı giriyor gobi de bazen sonra diyorum kendi kendime bu panik atak olum bir şeyin yok sakin ol fena geçiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X