Şimdi Ara

Kol kaplama dövme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 32 yaşımdan sonra sol koluma kaplama bir dövme yaptırma isteği geldi Kol kaplama dövme.  İstanbul'da oturuyorum. El işçiliği güzel, malzemeleri kaliteli ve hijyene dikkat eden bir stüdyo arıyorum. Düşündüğüm modelin kabataslak hali paylaştığım fotoğrafta var. Böyle hafif olmasını istiyorum ve içeriğine ekleyeceğim bazı detaylar olacak elbette. Açıkçası bu konu hakkında da pek bir fikrim yok. Yani fiyat aralıkları nedir, süreç nasıl işler vs. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

    Kol kaplama dövme.







  • Valla Hocam Size Şöyle Diyim Ben Çok Kıl Bi İnsanımdır Haliyle Bu Şekilde Olunca da Ölene Kadar Vücudunda Duracak Şeyin Kıllığı da Extra Tutuyor Kol kaplama dövme. 


    Ben Kendi Beğendiğim Dövmeyi Türkiyede Yapabilecek Birisini Bulamadım Her Sanatçının Kendi Alanı Oluyor Sanırım Renkli Siyah Beyaz Gölge Vs. Eğer Gölge Ağırlıklı Bir Şey Beğenirseniz Ve Biraz Kıl Bir İnsansanız Geçmiş Olsun Yurtdışı Keser Artık Sizi Kol kaplama dövme. 


    Ama Dövmeyi Buldunuz Sanatçının Çalışmalarına Baktınız Hoşunuza Gitti Direk Kendisiyle Konuşmalısınız Size zaten Özel Tasarım Yapıcaktır İşinin Ehli Adamlar Diye Tahmin Ediyorum Kol kaplama dövme.  Süreç Dövmeye Bağlı Tek Bir Seferde Bitmesi Çok Mümkün Değil Diye Düşünüyorum Komple Kolu Boyamak. Seans Seans İlerleme Olucaktır Kol kaplama dövme. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çetooooo -- 5 Ağustos 2020; 22:47:12 >




  • Kolun en az 45 cm değilse yaptırma torbacı gibi olursun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • anlık bi hevesle yaptırma derim sonra sildirmesi de ayrı bi çile olur

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.