Merhaba arkadaşlar. 32 yaşımdan sonra sol koluma kaplama bir dövme yaptırma isteği geldi ![]() |
Kol kaplama dövme.

-
-
Valla Hocam Size Şöyle Diyim Ben Çok Kıl Bi İnsanımdır Haliyle Bu Şekilde Olunca da Ölene Kadar Vücudunda Duracak Şeyin Kıllığı da Extra Tutuyor
Ben Kendi Beğendiğim Dövmeyi Türkiyede Yapabilecek Birisini Bulamadım Her Sanatçının Kendi Alanı Oluyor Sanırım Renkli Siyah Beyaz Gölge Vs. Eğer Gölge Ağırlıklı Bir Şey Beğenirseniz Ve Biraz Kıl Bir İnsansanız Geçmiş Olsun Yurtdışı Keser Artık Sizi
Ama Dövmeyi Buldunuz Sanatçının Çalışmalarına Baktınız Hoşunuza Gitti Direk Kendisiyle Konuşmalısınız Size zaten Özel Tasarım Yapıcaktır İşinin Ehli Adamlar Diye Tahmin Ediyorum
Süreç Dövmeye Bağlı Tek Bir Seferde Bitmesi Çok Mümkün Değil Diye Düşünüyorum Komple Kolu Boyamak. Seans Seans İlerleme Olucaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çetooooo -- 5 Ağustos 2020; 22:47:12 >
-
Kolun en az 45 cm değilse yaptırma torbacı gibi olursun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
anlık bi hevesle yaptırma derim sonra sildirmesi de ayrı bi çile olur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X