Bildirim
Kokoreç yarım ekmek 9 TL, Çeyrek 6 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
nasıl yapıyorlar değil neden diğerleri pahalı
ekrem coşkun gibi birinin ucuzlatması lazım herkes ucuzlatsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
9 tlye Bir yarim alip ikiye bolersek ceyrek 4,5 a gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c3206 -- 16 Ağustos 2019; 5:17:37 >
Çorlu'da 18TL'ye yediğim kokoreçi köyümde 10 TL'ye yiyorum, hem daha lezzetli hem daha bol malzemeli. Tek fark yerleri... -
Kokoreç bu fiyatı bile hakedecek bir yemek değil. Kimse işçilik vs demesin boşuna. Herşeyi makine yapıyıor. Yıkanmasını sarmasını ....
Bizim burda yarım 18 liraya satılıyor lan yarım et döner bile 15 lira sen kimsinalt üstü bağırsak...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güvenle yiyebilirsiniz gala kokoreç o arası bazen yolum düştüğünde yiyorum sadece gala dan yiyorum
Geçen ay 8 tl ye yemiştim oradan. İlk başta kuşkuyla yaklaştım ama gerçekten beklediğimden daha iyiydi. Neden ucuz bende bilmiyorum. Ama kesinlikle tavsiye ediyorum.
Bu arada avcılardaki gala kokoreç fiyatları daha yüksek. Eminönündeki şubeye özel sanırım fiyatlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 durak ötede veznecilerde de aynı para. Hiç yemedim ama temiz duruyorlardı.
Ahh bee o güzel üniversitem
Oralarda bedava verseler de bişey yenmez hele ucuza veriyorlarsa iki kere düşünquote:
Orijinalden alıntı: Havya Makinesi
2 durak ötede veznecilerde de aynı para. Hiç yemedim ama temiz duruyorlardı.
Ahh bee o güzel üniversitem
Niye la aksaray değil vezneciler galata kokoreç yazıyordu midyeleri temiz duruyordu.
bi rulosunu perakende de bile 70 liraya satıyorlar 2.5 kiloya yakın çıkıyor. 2.5 kilodan kaç tam ekmek çıkar?
Afyonda fabrikası varmış hazır geliyormuş. -
Kokoreçi hiç sevmiyorum. O fiyatı kesinlikle haketmiyor. 90 ların başında fakir yemeğiydi, sonra aldı başını gitti. -
Yok abi oranın esnafı da berbat sirkeci tarafında çok güzel bi lahmacun yapan yer vardı sonradan kapandı 2012 de gidiyorduk.Vezneciler de bence çok geçerli bir yemek yeri yok fotokopicilerin oradaki pilavcilar idare ederdi en azindan fiyat performans olarak onun disinda iç taraftaki yerler tamamiyle öğrencinin bolluğundan para kazanıyordu.Oraya 5 metrekarelik tost dükkanı aç o bile kazandırır müthiş bi öğrencj potansiyeli var hele orada bi ps cafe vardı adam paraya para demiyordu.Güzel yıllarım geçti benimde ama okulun deniz manzaralı yemekhanesi hepsini ezer geçer.quote:
Orijinalden alıntı: Havya Makinesi
Niye la aksaray değil veznecilergalata kokoreç yazıyordu midyeleri temiz duruyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malaustası -- 16 Ağustos 2019; 9:38:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İşte zeki bir kardeşimiz doğru. insanlar genelde yarım ekmek alıyorlardı ama tadına bakıp denemek isteyenler önce çeyrek alıyor. Bana da temiz bir yer geldi gördüğünüz gibi sıra var kapış kapış gidiyor.quote:
Orijinalden alıntı: c3206
9 tlye Bir yarim alip ikiye bolersek ceyrek 4,5 a gelir. -
Gala kokoreç İstanbul’da güvenle ve lezzetle yenilebilecek kokoreçlerden. Güvenle yiyin çok lezzetlidir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Muhtemelen gala kokereç. Bunların İstanbul da çok şubesi var ben 2 yerde yedim gerçekten lezzetli geldi. Eşim hiç yemezdi başka dükkanda yedi birgün gala da yedireyim dedim yerken kokereç kokuyor bir daha yemem dedi. Böyle de bir durum var
19 lira İzmir’de sürekli yediğim yerde . Dolara endeksli çalıştığını söyleyen yer bile tanıdım ama gerçek şu ki piyasada kuzu kokoreç bulmak çok zor ve dükkanlar için gerçekten tedarik etmesi de zor .
Eminönü sobacılar çarşısının köşesinde, önünden hep geçerim kuyruk olur. -
Dana kokoreç bu. Dana kokoreç 5 lirayı bile haketmiyor maalesef. Kuzu olsun canımı yesin. Denizli'de bu kokoreç sektöründe aşırı para var. Sürekli zam yapıyorlar.
Kokoreç bu fiyatı bile hakedecek bir yemek değil. Kimse işçilik vs demesin boşuna. Herşeyi makine yapıyıor. Yıkanmasını sarmasını ....
Bizim burda yarım 18 liraya satılıyor lan yarım et döner bile 15 lira sen kimsin ![]() ![]() |
nasıl yapıyorlar değil neden diğerleri pahalı
ekrem coşkun gibi birinin ucuzlatması lazım herkes ucuzlatsın |
kokoreç yiyeceğime 9 lirayı yerim
|
Oralarda bedava verseler de bişey yenmez hele ucuza veriyorlarsa iki kere düşün
|
Ayni fikirdeyim, talep oldugundan pahali oluyor. Billur, dalak, yurek, ciger bunlar hayvanin ucuz yerleri bunlarda populer olsa kilosunu 70-80 e satmaya baslarlar kokorec gibi..
|
Benzer içerikler
- tcl 65c755 yorum
- qnb maaş kampanyası
- ccleaner pro key
- setcard geçen yerler
- migros 1 alana 1 bedava hangi ürünler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X