Şimdi Ara

Kokoreç yarım ekmek 9 TL, Çeyrek 6 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
2
Favori
11.556
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Domatesli kokoreç mi olur? Kokoreçi dilim olarak kesecek biraz ızgarada pişirecek sonra ekmeğin içinde parçalayıp kimyon ve toz biberle servis edecek.
    Son yıllarda acayip şeyler türedi.
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    O gurme denen tipler ve televizyonda sakakat yiyin diyen doktorlar bizi bitirdi. Kadın televizyonda konuşunca ertesi gün sakatatçının önü ihtiyar doluyor.
    Eskiden kimse yemezdi sakatatları kuzu beyin alırdım artık satılmıyormuş kelleye gidiyormuş. Şimdi hepsine dadandılar etten pahalıya satılıyor.
  • dün önünden geçtim kalabaliktaki insan profilini görünce bedava verseler yine de yemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzon çardak kadar güzel pide yapan yer var mı İstanbul Avrupa yakasında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

Domatesli kokoreç mi olur? Kokoreçi dilim olarak kesecek biraz ızgarada pişirecek sonra ekmeğin içinde parçalayıp kimyon ve toz biberle servis edecek.
    Son yıllarda acayip şeyler türedi.
    Bahsi geçen mekanda domates felan koymuyorlar.Bilende yazmış bilmeyende kaç tane kokoreççide domates koyuldugunu görmüşler acaba?
  • Kokoreç değildir o, kokoreç olsa ağrıdan yerinde duramazsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yerel/il/ilçe bazlı fırsatlara ayrı başlık açılsa daha iyi olur
  • Eminönüne her gittiğimde gidiş dönüş 1 er tam gömerim burada ama en son 1.5 sene önce gittim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben buraya bir kaç ay önce denk geldim gezmeye gittiğimde. Bende şüphelendim ardından kaldırımda yemek sepetine girdim yorumlara baktım puanlamaya baktım şubelerini vs gördüm. Sonra içeri girip yedim. 4 masa falan var içerde, oturamıyorsun öyle, ama ben 9tlye beğendim. 15e 20ye yediğimden farkı yoktu

• Adnan Menderes bulvarında

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.