Şimdi Ara

Tavuk Döner Fiyatları (2018 - 4. Çeyrek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumun klasiği olan bulunduğunuz il de tavuk döner fiyatlarını bir alalım arkadaşlar. Malum doların yükselişiyle gıda sektörü de zamlandı. Fiyatlar çok değişti.

İl/İlçe - Fiyat (varsa gramaj)

Ben başlayayım;

Kayseri / 7.5 TL'ye 70-80 gr soslu tavuk döner dürüm satmaya başladılar. Tavuk kalitesi de oldukça düştü, kaliteyi düşürmeyen dükkanlarda ise hala 70-80 gr yazmasına rağmen daha çok boş ekmek vermeye başladılar gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 15 Eylül 2018; 14:15:53 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tavuk Döner Fiyatları (2018 - 4. Çeyrek)

Tavuk döner, Türkiye'nin en popüler sokak yemeklerinden biridir ve uygun fiyatı ve lezzeti ile bilinir. 2018'in 4. çeyreğinde tavuk döner fiyatları yıllık bazda ortalama %10 arttı.

2015 yılında tavuk dönerin ortalama fiyatı 10 TL civarındayken, 2018'in 4. çeyreğinde bu fiyat yaklaşık 13 TL'ye yükseldi. Bu artışın temel nedenleri arasında hammadde maliyetlerinin artması ve işgücü maliyetlerinin yükselmesi yer alıyor.

Farklı şehirlerde tavuk döner fiyatları değişkenlik göstermektedir. Büyükşehirlerde, özellikle İstanbul ve Ankara gibi şehirlerde, tavuk döner fiyatları daha yüksek olma eğilimindedir. Küçük şehirlerde ve kasabalarda ise tavuk döner fiyatları daha uygun olabilir.

Yıllar içinde tavuk döner fiyatları istikrarlı bir şekilde artmıştır. Ancak, bu artışlar genellikle enflasyon oranlarının altında kalmıştır. Bu nedenle, tavuk döner Türkiye'de hala uygun fiyatlı bir yemek seçeneği olarak kabul edilmektedir.

Tavuk döner fiyatlarındaki son artışlar, bazı tüketicilerin evde kendi tavuk dönerlerini yapmayı tercih etmelerine neden olmuştur. Ancak, evde tavuk döner yapmak zaman alıcı ve zahmetli bir süreç olabilir. Bu nedenle, birçok kişi hala dışarıda tavuk döner yemeyi tercih etmektedir.

Tavuk döner fiyatlarıyla ilgili en güncel bilgilere, sektördeki güvenilir kaynaklardan ulaşabilirsin. Bu kaynaklar, tüketicilerin bilinçli kararlar vermelerine yardımcı olmak için piyasa verilerini ve trend analizlerini sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yalan yanlış şeyler ile trollük yapmayı bırakın artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ?
  • 2.5 liraydi en iyi yerde abi ayrani almasak 2 olur mu diyodum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konya 3 tl 2 tl yede var.Favorim zeki pikniktir bilen bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-11B71D1D1 -- 15 Eylül 2018; 14:42:7 >
  • 9.5 oldu bizim burda
  • Ciddi misiniz yoksa dalga mı geçiyorsunuz? Kayseri'de kazıklıyorlar bizi galiba. 5-6 TL altına döner bulma ihtimaliniz yok burada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben uzun zamandır yemiyorum ama yarım ekmek 5 tl yazıyor her lokantada
    Zonguldak.
  • hocam hangi tarafta oturuyorsunuz? ben melikgazi eski sanayi tarafında oturuyorum. eski güneş hastanesinin orada 5-6 tl'ydi acaba 7-8 olmuşmudur fiyatlar? inşallah olmamıştır
  • İstanbul-Bağcılar/Bahçelievler arası bir yerdeyim. En son 4,5 TL'ydi. Şimdi kesin 5 TL'nin üzerindedir.

Tandır ekmeğe yapıyorlar. İçinde klasik kornişon turşusu, kıvırcık, domates ve tavuk oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofpotatoes -- 15 Eylül 2018; 15:11:49 >
  • ZewZack kullanıcısına yanıt
    Güneş hastanesinin oradaki dönerciyi hatırlıyorum hocam anladım dediğiniz yeri. Güzel zurna döner yapıyordu ama bayadır gitmedim. Ben yıllar önce son gittiğimde 4.5 TL idi. Şimdi aklıma soktunuz. Talas tarafındayım uzak olmasa anında giderdim Fiyatıda öğrenmiş olurdum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7-8 tl ye 80 gr tavuk döner niye yiyiorsunuz? marketlerde shinitzleller var koca koca içinde 6-7 tane oluyor 7 tl ye bilindik marka.

onlardan alıp 3 gün evde yersiniz
  • 100 gram ekmek arası 7 TL

800 metre ilerisi daha merkezi, orada 8 TL.

Ankara Keçiören.
  • Paşa döner var bilirsiniz . Yarım ekmek 5 TL ve 50-55 gram et konuluyor . Yer İstanbul

• Kutahya da hala 3 liraya mevcut

• Manisa tavuk 6 et 8-10 arası

Eskiden tavuk 3 et 4 5 arası olurdu 2 senede2 katına çıktı valla dışarda yemek yemeye korkuyoruz

• Ben hep 4 tl'lik alıyorum beni ilgilendirmez.
  • Trabzon 8tl
    Sene başında 6tlydi.

• BIR DE O PARAYA SURIYE TAVUGU YEDIGINIZI DUSUNUN. ESNAFIN ALLAHI PARADIR KAR IÇIN YAPAR MI YAPAR.
  • Yemek sepetinde bursada dönerci de 1 tam ekmek 10tl. Doyuyorum ama pahalı.

Fiziksel biryere gittim tavuk durun 6 tl. Lavas kalın içi boş

Yememek en güzeli.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.