Şimdi Ara

Köklü Yerli Oyuncu Değişimine Gidilmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Servet Çetin - Yedek olması bile büyük hata.

    Barış Özbek - Çöp.

    Mustafa Sarp - Çok zorunlu olmadıkça oynatılmayacak yedek.

    Ayhan Akman - Vadesi doldu.

    Hakan Balta - Formunu yeniden yakalayabilirse belki yedek bekleyebilir.

    Ali Turan - Mutlaka stoper yedeği olarak düşünülmeli, 1 sezon sabredilebilir.

    Gökhan Zan - Çöp.

    Aykut Erçetin - Takımda kalacaksa 3. kaleci olarak düşünülmeli.


    İnanın yukardaki değerlendirmeleri en iyimser yaklaşımla yazdım. Bu kadar kötü yerli oyuncuların biriktiği bir kadro belki de tarihte ilk kez olmuştur. Üstüne bir de bu sezon, iyi-kötü idare eder derecede oynayanlar da çok kötüye gidiyor. Bu köklü değişim olmadıkça ne kadar iyi yabancı alınırsa alınsın bu iş olmaz.



  • aynen katılıyorum..eğer şampiyon olmak istiyorsak en iyi yerlileri toplamamız lazım..
  • Tamam hocam aynen katılıyorum da bu oyuncuların ne günahı var? Bu adamları Galatasaray'a yakıştıranlar, fahiş paraları yabancılara ödeyip yerli futbolcuyu görmezden gelenler kimler?
  • hem kaliteli yerli futbolcuları toplmalıyız hemde kadroda revizyon(yani bazı futbolcuları göndermeliyiz) yapmalıyız. kaliteli yerli futbolcu transferini uzun süredir göz ardı ettik. mesela Halil Altıntop, bonservisi yoktu. santfor krizi çektiğimiz şu dönemlerde ilaç gibi gelirdi.

    Gönderilmesi gerekenler belli. En başta Hakan Balta. dün o pozisyonda elim ayağım titredi. maç satmak gibi birşeydi o pozisyon. Ayhan. Gülerek ''dışarıda seyirci var mı'' diyor. birde bu takımın ikinci kaptanı bu adam. Diğer futbolcular içerisinde de revizyon yapılmalı ama önce bu ikisiyle başlanmalı. Bunları artık Galatasaray'ın bünyesi kaldıramaz.
  • paramı var. 2012 kriterlerini düşünüyor başkanınız
  • Son şampiyonluğumuzda büyük katkıları olan ve 11'in değişmezleri olan Barış ve Servet hakkındaki görüşlere katılmıyorum. Gerisine katılıyorum sayılır. Servet'in geçen seneki çalım ve uzun top sevdası arada bir hortlasa da bu seneki performansı daha iyi gibi. Özellikle doğru teknik direktörle, doğru motivasyonla çok daha iyi olacaktır. Defansa takviye istedim almadılar, kalitemiz belli diyen teknik direktörün yanında ben olsam Servet kadar profesyonel olamazdım, kafa göz dalardım Rijkaard'a her halde. Son şampiyonluğumuzda defansın göbeğindeki isimler Servet ve Emre Güngör (2. yarı) idi. Şimdi Neill'in gelmesiyel daha iyi bir savunmamız olması gerekirken köy takımlarına karşı bile zor durumda kalıyorsak, sorun defans oyuncularında değil, onların zafflarını örtecek sistemi geliştiremeyen teknik direktördür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.