Şimdi Ara

Kohler, klozetiniz için yeni bir kamera tanıttı: Hedefi sağlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kohler, klozetiniz için yeni bir kamera tanıttı: Hedefi sağlık
    Kohler, banyoyu sağlık ve veri odaklı bir yaşam alanına dönüştürme vizyonuyla geliştirdiği yeni ürünü Dekoda’yı tanıttı. Bu yenilikçi cihaz, klozete monte edilen sensörleri sayesinde kullanıcıların dışkı ve idrarını analiz ederek hidrasyon seviyeleri ile bağırsak sağlığı hakkında önemli bilgiler sunuyor. Ayrıca cihaz, klozette kan tespit edildiğinde kullanıcıyı gizli şekilde uyarıyor, böylece potansiyel olarak ciddi sağlık sorunlarının erken fark edilmesini sağlıyor.

Sağlığınızı gözetleyecek

Kohler Dekoda, sensör, manyetik şarj pedi ve duvara monte edilen uzaktan kumandadan oluşuyor. Toplanan sağlık verilerine iOS için mevcut ve yakında Android’e de gelecek olan Kohler Health uygulaması üzerinden erişilebiliyor. Ancak bu veriler yalnızca, tek kullanıcı için aylık 6,99 dolar veya yıllık 70 dolar, beş kullanıcıya kadar aile planı için ise aylık 12,99 dolar veya yıllık 130 dolar ücretli Kohler Health üyeliği ile kullanılabiliyor. Bu arada Kohler Dekoda’nın fiyatı da 599 dolar.

Kohler, klozetiniz için yeni bir kamera tanıttı: Hedefi sağlık
    Kohler, koyu renkli klozetlerde cihazın ışık yetersizliği nedeniyle çalışmayabileceğine dikkat çekiyor. Cihazın iç kısmında ise optik spektroskopi sensörleri bulunuyor ve bu sensörler ışığın atıklarla etkileşimini analiz ederek veriyi topluyor. Kullanıcı gizliliğini korumak amacıyla sensörler aşağıya doğru açılı yerleştirilmiş ve yalnızca klozet içini görüyor.

Ayrıca Bkz.Dyson’ın yeni süpürgesi V16 Piston Animal Türkiye’de satışa çıktı: 315 AW emiş gücü, 70 dk şarj

Toplanan veriler, dışkının frekansı, kıvamı ve şekli gibi parametreleri kapsıyor ve uygulamaya aktarılırken uçtan uca şifreleme kullanılıyor. Duvara monte uzaktan kumanda üzerindeki parmak izi sensörü, birden fazla kullanıcıyı ayırt etmeye olanak tanıyor. Birkaç gün boyunca toplanan veriler, kullanıcıların daha sık su içmesi gerektiği zamanları ya da beslenme alışkanlıklarındaki değişikliklerin sindirim ve besin emilimi üzerindeki etkilerini gösteriyor.

Kaynak:https://www.theverge.com/news/802727/kohler-health-dekoda-toilet-camera-optical-sensors

• asdlkjhsdwq:EÇWQ:EQWE:QEQ:

• Malum siteler bunu beğendi.

• Hıhııı Tabi Tabi evet evet, ileri seviyesi biz size direk monte edelim.

• Valla bol acılı bir adanaya bakar, aklını alırız biz o kameranın.

• Sanki suyun üzerinde yansıma olmuyor... Bir de üyeliğe bağlamışlar, totomuzu bile subscribe ettiriyorlar...

• Kohler, klozetiniz için yeni bir kamera tanıttı: Hedefi sağlık 

• Mahremiyet alanı bi tuvalet kalmıştı. Oraya giremiyorlardı. İlk bahane tohumları atıldı. Bakalım ne zaman benimseyip kanıksayacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizde bir işi yapacak toto var mı yok diye mu anlıyorsa ben alırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Meta'nın kameralı gözlüklerine de ayar oluyorum mesela, hayatta almam tüm hayatını 1. kişi gözünden oturup izlesin.

Telefonda da kamera var da en azından %99 masanın üstünde duruyor öyle kapalı kameraları. Telefon mecburi ihtiyaç gibi,

geri kalanı bir zahmet kamerasız olsun. Robot süpürgeyi bile param yettiği halde bir alt kamerasız modellerinden aldım.

Gelecek bu dostum alışırsın, telefonlar da bir ara böyleydi. Ailemiz her yerden bize ulaşacak, diye almak istemediğim zamanlar oldu ama aldık. Açıkçası bokumuzu izlese ne izlemede ne umrumda değil ama Meta olayına katılmıyorum, gelecek orada her türlü telefonların ,tabletlerin ve konsolların yerini alacak o gözlükler 5-10 yıl içinde. Ve geliştikçe de koku alma , tat alma ve dokunma ile arşa çıkacak bir gün.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

100x100 piksel nedir arkadaş ya 4 K ile nokta gibi gözüküyor; 11 yıl önceki saçma imza kuralları var hala sitede, şaka gibi :D
  • Robot süpürge ile milletin orasını burasını kaydeden sistem bununla neler yapmaz

• Sıçma vergisi loading , orayada sayaç takacakları belliydi

• kakaCAM, artık bütün tuvaletlerde!

kakaCAM AlaTurca ile alaturka tuvaletleriniz güvende!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.