ben şahsen düşünmüyorum. hiçbir işletmeci yüzlerce şubeyi riske atmak istemez. ha köftesinin %100 kırmızı et olduğunu sanmıyorum içine zararsız olmak kaydıyla başka şeyler de koyuyor olabilir (soya vs gibi) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 10 Ekim 2024; 17:38:8 > |
Köfteci yusufun domuz eti kullandığını düşünüyor musunuz?
Köfteci yusufun domuz eti kullandığını düşünüyor musunuz?
(En Son Oy Tarihi: 16.10.2024)
-
-
Köfteci Yusuf bizi batılı değerlerle tanıştırıyor
-
Nusretten başka yerde et yenmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
öyle olmasaydı işinin başında dururdu, kaçmazdı gibi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzayincani -- 10 Ekim 2024; 18:9:35 > -
sanmiyorum. yaptigi kari biraz daha arttirmak icin boyle bir risk alacak kadar bilincsiz olamaz kimse. eger gercekten bu riske girecek kadar safsa zaten kurtlar sofrasi olan serbest piyasada bu kadar sube acip buyuyemez.
denklem su yani ornek olarak:
aylik 10 milyon lira kazanmak vs bi anda sifira inme riskini goze alip aylik 10 milyon lirayi 11 milyon yapmak
siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz?
Ben de düşünmüyorum pek.
Son zamanlarda garip bir şekilde Türk markalarına saldırı var bundan birkaç ay önce isviçre mi ne beypazarı içmek sakıncalı demişti, sonrasında eyüp sabri tuncere saldırı oldu.
Garip garip şeyler yapılıyor ya gerçekten bunlar sakat markalar veya birileri kâr marjı olan şirketlere saldırıyor.
Köfteci Yusuf’un sahibi: “Ben garip bir kuşum.”
-
Batılı değerler derken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
🐦 derken nasıl yani ?
Anlarsın ya
-
O da aşırı derecede pahalı ya
Anlamadım
-
Kendi adınıza konuşun lütfen,
Batılılarda özel günlerde genel olarak hindi ve domuz eti yenir. Hindi ve domuz etine çok rahat ulaşamıyoruz zaten. Köfteci Yusuf ta bize domuz yedirerek batılıların özel günlerinde yediği lezzeti tattırıyor işte. G.O.A.T. restoran
-
Gıda Dedektifiyoutube00:00 Açılış ve Köfteci Yusuf’a ait analiz raporlarının açıklanması 03:00 Köfteci Yusuf'un kamuoyu açıklaması 07:37 Analiz raporundaki %0,1 değerinin anlamı 09:24 Tarım Bakanlığı’na yönelik bir gazetecinin şaibeli açıklamaları 11:30 Tarım Bakanlığı’nın basın duyurusu 13:26 Kapanış Gıda gündemini yakından takip etmek ve tüm içeriklerimize ulaşmak için Gıda Dedektifi Mobil uygulamasını AppStore ve Google Play'den ücretsiz indirebilirsiniz: http://www.onelink.to/gidadedektifi İçeriklerimizi geliştirmemize yardımcı olmak ve Youtube kanalımıza düzenli katkı sağlamak için Gıda Dedektifi'ne Katıl: https://www.youtube.com/channel/UCLMlZMw7vP9JlA76nIeTkdQ/join İşbirliği, talep ve düşünceleriniz için: info@gidadedektifi.comhttps://www.youtube.com/watch?v=R-NDFvtAS9s
-
İşin aslı nasıl aydınlığa kavuşacak ki?
-
bence kumpas gibi fiyatları düşürsün diye ama mesala gidip burger king mcdonalds starbucks gibi yerleri denetlemiyorlar
-
burgeri bk mc den daha lezizdi bakanlık neden 6 ay beklemiş? şüpheler var...
-
soya cart curt varken domuz eti niye kullansınlar ya bi sürü madde var
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
sanmiyorum. yaptigi kari biraz daha arttirmak icin boyle bir risk alacak kadar bilincsiz olamaz kimse. eger gercekten bu riske girecek kadar safsa zaten kurtlar sofrasi olan serbest piyasada bu kadar sube acip buyuyemez.
denklem su yani ornek olarak: aylik 10 milyon lira kazanmak vs bi anda sifira inme riskini goze alip aylik 10 milyon lirayi 11 milyon yapmak siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz? |
Benzer içerikler
- eşimle anlasamiyorum ve soğuyorum artık
- kurtlanmış zeytin yenir mi
- desoxyn eczane fiyatı
- orhan edip ertürk boyu
- arkadaşı doğum gününde paylaşılacak şarkılar türkçe
- exxen filmleri
- kasım indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
- türk çay emojisi
- yeşil nasim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X