Şimdi Ara

= KODI KURULUM VE AYARLARI [ANA KONU] = (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.099
Cevap
282
Favori
409.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok basit kullanım için bir Android TV Box alacağım, aşağıdaki modeli beğendim, bu modele Kodi kurulmasında bir sıkıntı olur mu sizce, kurup rahatça kullanabilir miyim?

• eozen81 kullanıcısına yanıt
    linkteki gibi builds kurdum kodi coktu
  • Turkvod ve Seyirturk güncel repo adresleri nedir arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 29 Temmuz 2017; 2:03:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali beyendi

linkteki gibi builds kurdum kodi coktu

Arkadaşım, ben Exodus'u nasıl kurarım diyen arkadaşa tavsiye ettim. Bu iyi bir build'dir kurun demedim ki.

Ayrıca beğenmemiş olabilirsin ama önemli olan beğendiğini araştır bul, burada herkes için paylaş o zaman.
  • Kodi de bulunan eklentiler hep yabancı dilde. Türkçe dublajlı eklentiler var mı? Hangisini tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agronur17

Kodi de bulunan eklentiler hep yabancı dilde. Türkçe dublajlı eklentiler var mı? Hangisini tavsiye edersiniz?

türkçe dublajlı ben de bulamadım. vk.com uygulamasını kurdum. (rusya'nın facebook tarzı sosyal media sitesi)
    orada türkçe dublaj filmler bulunabiliyor fakat görüntü kalitesi kötü.
  • Arkadaşlar merhaba, Fransız bein sports kanallarını izlemenin en sağlıklı yolu nedir? önereceğiniz bir addon var mıdır?
  • Kodi de hiç bir eklentide G. Kore Çin Japon yani uzak doğu filmlerini izleyemiyorum.

Eklentilerde çıkan yazı hep "kaynak bulunamadı"

Bu sorunu çözen biri varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar showbox eklentisinde thevideo.me steamin.to vs linkler asla çalışmıyor türkiye tarafından kısıtlama getirilmiş olabilir mi?

+18 filmlar asla izlenmiyor.
  • qontak0 Q kullanıcısına yanıt
    seyirturk bence harika eklenti kurulumu çok basit dosya yöneticisine girerek bu işi yapın en basiti odur. nasıl yapıldığı yotube da var..
  • casual kullanıcısına yanıt
    qontak0 Q kullanıcısına yanıt
    Bende Android tv box'ı yeni aldım. Sürekli güncellenen Türkçe dublaj ve yerli filmler için, Seyirtürk, Turkvod, U.K Turk gibi eklentileri kurmayı düşünüyorum.

• Konuyla ilgisi yok ama Türkçe dublaj yabanci dizi izlemek isteyenler

Turkcedublajdiziler

Sineturk

Dizifilmdünyası

İzleorg.org

Sitelerine bakabilir.

• GÖKHANK kullanıcısına yanıt
    u.k turk tamamen gitmiş, hiç açılmıyor.. android tv kutularında aslında birçok eklenti yüklü geliyor. u.k turk bende yüklü geldi. çalışıyordu ama şuan kesinlikle çalışmıyor.

seyirturk ; Http://seyirturk.com/seyirTURK sanırım böyleydi en iyisi zip dosyası sağdan soldan indirmeden dosya yöneticinden bu linki girmek yalnız turkvod çok karışık adresini de bulamadım.
  • Aslında bu konu altında mı yoksa yeni bir konu açarak mı addon konusunu takip etmek faydalı olabilir. güncel ve başarılı addon ları burda tanıtsak ve daha fazla kişi faydalansa???
  • Arkadaşlar merhaba ,
    Bu konu popüler olduğu için sorunumu buraya yazayım dedim. Şimdi x96 android box'ım ve buna bağladığım kablosuz klavye fare setim var. 2 ayrı set denedim 2'side aynı. Klavyede birşey yazıp enter tuşuna bastığım zaman enter "q" tuşu görevi yapıyor. Sizde de böyle bir durum var mı? Yazım bitip enter'e basmak istediğimde ne yapacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: casual

u.k turk tamamen gitmiş, hiç açılmıyor.. android tv kutularında aslında birçok eklenti yüklü geliyor. u.k turk bende yüklü geldi. çalışıyordu ama şuan kesinlikle çalışmıyor.

seyirturk ; Http://seyirturk.com/seyirTURK sanırım böyleydi en iyisi zip dosyası sağdan soldan indirmeden dosya yöneticinden bu linki girmek yalnız turkvod çok karışık adresini de bulamadım.

http://bestforkodi.com/install-uk-turk-playlists-kodi-addon-repo/

Bu linktekiler cozum olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: crossfire

Arkadaşlar merhaba ,
    Bu konu popüler olduğu için sorunumu buraya yazayım dedim. Şimdi x96 android box'ım ve buna bağladığım kablosuz klavye fare setim var. 2 ayrı set denedim 2'side aynı. Klavyede birşey yazıp enter tuşuna bastığım zaman enter "q" tuşu görevi yapıyor. Sizde de böyle bir durum var mı? Yazım bitip enter'e basmak istediğimde ne yapacağım?

aynı x96 bende var bende 8.5 usd ye klavye almıştım (sanırım sizinkiyle aynıdır) ben enter tuşuna basında q harfi vs çıkmıyor. aslında enter tuşuuna bastım q tuşu filan çıkmıyor ama enter tuşu her durumda görevini yapıyormu tam emin değilim.

ben en büyük sorunum bu klavye de "oyunlar" malesef birçok oyun mause la çalışmıyordu klavye ile de çalışmıyor..

birçok oyun dokunmatik ekrana göre ayarlanmış sanırım.

not: yazdığınızı dikkatli okumamışım, sizin klavye fare ayrı sanırım. benim bilinen çinde satılan yekpare küçük dokunmatik alanı bulunan klavye (tahmin etmişsinizdir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 15 Ağustos 2017; 19:55:27 >

• mastor1 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim... kodi yüklü fakat çalışmıyor verdiğiniz link çalışırsa süper olur. tekrar teşekkürler.
  • selam hocam, bu rehber birçok kişiye ışık tutuyor.

son 1 aydır exodus yükleyemiyorum, şu an çalışan link-yöntem nedir ?
  • exodus ve daha bir çok kodi streaming eklentisi amerikada açılan telif davaları yüzünden kapandı ya da isim değiştirdi. kodi apps die internette aratın.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.