Bildirim
= KODI KURULUM VE AYARLARI [ANA KONU] = (30. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Selam Arkadaşlar,
Kodiyi yükledim ve ardından covenant,nemesis gibi eklentilerle kurulum yaptım.
Sorunum şudur izlediğim yayınların kalitesi yetersiz dvd rip kalitesinde çogunlukla baktıklarım, tam 720p bile bulamadım.
sizlerde böylemi izliyorsunuz yoksa benim yanlış yaptığım yada atladığım bir şeyler mi var.
Yardımcı olabilmiseniz sevinirim. -
Evet çoğunlukta o kalitede veriyor internet çok yemesin hızı düşmesin dersen 720p yeterli.
Exodus eklentisini kullanıyorum çoğunlukta 720p kalitede veriyor bana yetiyor daha kalitelisini istiyorsan specto-fork diye eklenti var 1080p kalite dizi & filmler bulabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Exodus ve Uk Turks bence en iyileri
Bazı sunucularda ülke sınırları var ve yeni filmler istediğin kalitede çıkmayabiliyor. ülke sınırını aşmak için vpn kullanabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ramokachi43
Evet çoğunlukta o kalitede veriyor internet çok yemesin hızı düşmesin dersen 720p yeterli.
Exodus eklentisini kullanıyorum çoğunlukta 720p kalitede veriyor bana yetiyor daha kalitelisini istiyorsan specto-fork diye eklenti var 1080p kalite dizi & filmler bulabilirsiniz
Peki bu specto fork eklentisi exodus gibi türkçe altyazıyı içine koyabiliyor mu? -
Güncel durumda en iyi kaliteye ve içeriğe sahip eklenti hangisi
Exodus vs eski kalitesinde değil diye biliyorum, yaklaşık 2 Aydır hiç açmadım o yüzden
Bu arada bu specto eklentisi de göçmüş sanırım yükleme başarısız diyor 10 kere denedim eklenti yüklenmiyor. -
Quasar eklentisini tavsiye ederim.
Quasar - Torrent streaming for Kodi
https://quasar.surge.sh/ -
kodi de altyazı ayarlarını yaptıysan her eklentide altyazıyı varsa koyabiliyorsun. -
Specto eklentisinin ayarlar bölümünden opensubtitles hesabınızın bilgilerinizi girip ve sadece Türkçe olarak ayarlarsanız videoyu açınca altyazılarını indirir.
Specto-fork bende sorunsuz siz yanlış kaynaktan indirmiş olabilirsiniz bazı eski kaynaklar ölü olabiliyor başta anlaşılmıyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
covenant ve bob unleashed çok güzel çalışıyorlar 720p rahat bulunuyor bazı filmler için 1080p de mevcut -
quote:
Orijinalden alıntı: Ramokachi43
Specto eklentisinin ayarlar bölümünden opensubtitles hesabınızın bilgilerinizi girip ve sadece Türkçe olarak ayarlarsanız videoyu açınca altyazılarını indirir.
Specto-fork bende sorunsuz siz yanlış kaynaktan indirmiş olabilirsiniz bazı eski kaynaklar ölü olabiliyor başta anlaşılmıyor
Teşekkür ederim.
İndirdiğim kaynak URL:buradan indirdim install deyince 2 dakika bekletiyor sonra yükleme başarısız diyor.
Başka hangi kaynaktan indirebilirim yüklenmesi için?
-
Eklentilerimi bu siteden indiriyorum genellikle güncel oluyorlar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
TurkVOD diye bir video eklenti var tavsiye ederim, videolu anlatımı aşağıda. Ne ararsanız var.
-
Arkadaşlar merhaba. Covenant, bennu vs film izleyemiyorum, örneğin spider mani açmayı deniyorum yükleniyo fakat hiçbi şey olmuyo kaç kere sildim denedim olmadı, sürüm değiştirdim denedim yine olmadı bende mi bi sıkıntı var addonslarda mı anlamadım. Bi tanr build yükledim onda da durum aynı. Sizler şu anda ne kullanıyorsunuz, ne durumda kodi?
Edit: Ayrıca kodiden çıkmaya çalışırken exit'a bastıktan sonra donma yaşıyorum ancak görev yöneticisinden sonlardırmamla düzeliyo durum hala aynı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembelterazi -- 16 Ekim 2017; 13:56:18 >
Merhabalar android tv kullanıyorum. Kodi 17.4 kurulu 2 ay öncesine kadar exodus dan çok rahat film izelrken artık izleyemiyorum. Sanırım telif haklarında kaynaklı sıkıntılar olmuş. Sizin önerebilceğiniz aktif olarak çalışan eklenti var mı? covenant,bennu,elsyum gibi eklentileri denedim fakat yükleme problemi yaşadı hepsinde -
UP -
quote:
Orijinalden alıntı: DaLGacI
Arkadaşlar merhaba. Covenant, bennu vs film izleyemiyorum, örneğin spider mani açmayı deniyorum yükleniyo fakat hiçbi şey olmuyo kaç kere sildim denedim olmadı, sürüm değiştirdim denedim yine olmadı bende mi bi sıkıntı var addonslarda mı anlamadım. Bi tanr build yükledim onda da durum aynı. Sizler şu anda ne kullanıyorsunuz, ne durumda kodi?
Edit: Ayrıca kodiden çıkmaya çalışırken exit'a bastıktan sonra donma yaşıyorum ancak görev yöneticisinden sonlardırmamla düzeliyo durum hala aynı.
Covenant bende çalışıyor BENNU yüklü pek kullanmıyorum. Kullanırken çalışıyordu. Son sürüm ve önceki sürümde de sorunsuzdu. Başka bir repo deposundan indirmeyi deneyin. Covenant açtıktan sonra önbellek ve sunucu temizleyin. Kodi temiz bir kurulum için kalıntılarını filanda temizlemek gerekiyor bunu da deneyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X