Sık sık kafelerde çalışıyorum ve gördüğüm birşeyi paylaşmak istedim. Erkekler tuvaletinde nerdeyse sürekli gördüğüm ve artık lanet ettiğim bu durumu dile getirmek istiyorum. Kocaman adamlar bir deliği tutturamayıp klozetin etrafına işiyor, damlatıyor bu da yetmiyor o şekilde bırakıp gidiyorlar. Gerçekten yazıklar olsun yani, onca sene yaşayıp şu kadarcık insanlıktan uzaksa bir insan gerçekten yazıklar olsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi littlestewie -- 11 Eylül 2024; 20:6:10 > |
Koca koca adamların işemeyi becerememesi
-
-
becerememek değil bence toplumda çok sayıda şımarık kişi var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sene 2014 yozgat merkezde simtiçi dünyası diye bi kafedeyim zaten toplasan 3 tane kafe vardı o zaman yozgate'de. neyse wc'ye bir girdim duvarlardan ve tavandan sidik damlıyordu tuvalet kağıtlarının üzerine işemişlerdi bir de. müthiş bir manzaraydı. kapıyı geri kapattım ve oradan ayrıldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 11 Eylül 2024; 20:11:45 > -
Akaryakıtta pompacılık yaparken tuvaletimi yapmaya gitmiştim adam peçetenin üstünde yüzüğünü unutmuştu sonra yüzüğü alıp markete teslim etmiştim adam sonradan gelip almış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 11 Eylül 2024; 20:32:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kadınlar tuvaletine gir
-
alakası yok
40 yasından sonra alet küçülür 10 cm altına duser bıde kalkmaz...bu yuzden buzülür içeri kacıyor..yanı damlatma yoluyla oluyor
babanızı izlerseniz anlarsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 11 Eylül 2024; 21:32:32 > -
hımm
Halbuki bu eşek kadar olan bu adamlar bir din kitabını açıp okusalar, ayakta işemeyle üstlerine sıçrayan idrarın kabir azabına neden olduğunu, sırf bu azaba uğramamak için oturarak işemeleri gerektiğini anlarlardı. Bu şekilde 2. bir faideye de kavuşup oturarak işeyenlerde mesane torbasındaki tüm idrarı attıkları için sağlık açısından ayakta yapılana göre daha sağlıklı ve iyi olması açısından da avantaja kavuşurlardı....Ayakta işeyerek hem kendilerini yakıyorlar, hem de konuyu açan üye gibi arkalarından bir de kendilerine sövdürtüyorlar...
-
Yaş ilerledikçe delik tutturulamıyor...
-
namlunun kısaldığını bilmiyodum ben. kısa namluyla nişan almak zor demiş arkadaş üstteki mesajda.
ben ayakta işeyemiyom. küçük yaştan alışmadığım için ayakta olunca tabanca ateş almıyo. ama dışarıdaki hiçbir klozet'e oturmam asla. buyüzden işerken squad pozisyonu alıyorum. yani, pantolonu indirip normal şekilde klozete oturuyomuş gibi çömeliyom, ama, totom klozete hiç temas etmeyecek şekilde iki parmak aralık bırakarak öyle duruyorum. diz kaslarına fena yük biniyor tabi ama işeyene kadar dayanıyorum. asla dışarıda hiçbir yere temas etmem. kapı kollarını bile tuvalet kağıdıyla tutarak açıyom.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 12 Eylül 2024; 11:13:7 >
Sende şimdi ne bacak kası vardır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sorun damlatmak değil aslında, sorun o şekilde bırakıp gitmeyecek kadar insanlıktan nasiplerini almamış olmaları.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
becerememek değil bence toplumda çok sayıda şımarık kişi var.
|
sene 2014 yozgat merkezde simtiçi dünyası diye bi kafedeyim zaten toplasan 3 tane kafe vardı o zaman yozgate'de. neyse wc'ye bir girdim duvarlardan ve tavandan sidik damlıyordu tuvalet kağıtlarının üzerine işemişlerdi bir de. müthiş bir manzaraydı. kapıyı geri kapattım ve oradan ayrıldım. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X