Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesini Nasıl Bilirsiniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ulaşımı,kampusu,muhendislik eğitimi falan filan ...

• bende düşünüyorum cevaplıyacak olan yok mu
  • takipteyim.
  • Ulaşım açısından şöyle diyim.Okulun şehirle bağlantısı yok ama 20-25 dakikada inebilirsiniz merkeze.Merkeze 4-5 dakikada bir otobüs kalkıyor.Bu güzergahta bir ev tutabilirseniz süper olur.

Umuttepe Kampüsü gayet iyi her türlü ihtiyaçları karşılıyor yani.Buna sosyal ihtiyaçlar da dahil.Dersten çıkıp havuza gidebildiğiniz çok az devlet üniversitesi vardır emin olun.(Beden eğitimi spor yüksek okulu var kampüste)

Muhendislik eğitimi tıptan sonra en iyi seviyededir.Genelde millet gelen paranın çoğunun tıpa ayrılmasından şikayetçi ama mühendisliğin bir sıkıntısı yok.En büyük bina muhendislik fakültesinin zaten.İçinde kolaylıkla kaybolabilirsiniz.Sanayi bölgesi olması ve iyi bir teknoparkının olması ayrıca bu sanayiyle ilişki içinde olması da üniversite için sayabileceğim faydalardan.Gerçi bu ilişki daha ileri seviyede olabilir ama şimdi de gayet iyi bence.

• ben de bir başlık açmıştım bu konuyla ilgili. Bir tanıdığım karar veremiyor yazsam mı yazmasam mı diye. 2 senelik Turizm okuyacak. Kampus falan nasıl, eğitim nasıl, ev kiraları yurt olanakları falan nasıldır? Düzce üniversitesi ile kıyaslanabilir mi bir de bu açılardan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.