Şimdi Ara

Kayserili arkadaşlar???Erciyes Üniversitesine nasıl gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ben otogarınızda indikten sonra Erciyes Üniversitesine nasıl giderim?

• otogar ile kampüs arası yaklaşık 7-8 km dir. taksiyle de gidebilrsin. arkadaşın dediği gibi kayseri firmalarının servisi olur ve seni kampüsün içine kadar götürür. orayı mı kazanacaksın muhtemelen?
  • Üniversitenin yakınlarında İş Bankası var mı peki?
    Yoksa merkeze mi inmek gerek?
  • kampüs içerisinde iş bankası değilde atm si var die biliyorum
    fakat banka varmıydı yokmuydu şu an için hatırlayamadım ben
  • Otogar civarında yok mu?

Banka lazım para yatıracamda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jJj -- 5 Ağustos 2006; 23:49:11 >
  • 6 km düz git solda ya da sağda bi yerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

6 km düz git solda ya da sağda bi yerde

Ne kadar eğlenceli ve yardım seversin sen.
    Dalga geçmen için açılmadı bu konu. Gülmeni gerektiren ne var acaba?

Bilmediğimiz bir memlekete gideceğiz. Bilmediğimiz için soruyoruz seni eğlendirmek için değil.
    Yardım severliğin için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jJj -- 5 Ağustos 2006; 23:52:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya Teknik mi Selçuk Üni. mi?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kötümser olma bu kadar.
    atm'den de para yatırabilirsin.olmadı;

İş Bankası

Erciyes Üniversitesi/Kayseri 5308

Erciyes Üniversitesi Camisi Karşısı Vakıf Dükkanları No: 23-24 38039 MELİKGAZİ
    Tel: 352-4379894
    Faks: 352-4371042
    http://www.isbank.com.tr/enyakin/sube.asp?Il=38
  • kardeş bak
    terminale en yakın iş bankası
    şimdi terminalin önünde yool ikiye ayrılır farkedersin zaten kayseriye doğru giderken bunlardan sol tarafa doğru olanı çevreyol dur(gerçi pek artık önemi yok o çevreyolun ama neyse adı öyle). diğre düz olan ise merkeze doğru gider bu yol üzerinden içeriye doğru giderken sol tarafta hem bir ziraat bankası hemde bir iş bankası varburası terminale enyakın iş bankasıdır
    bundan başka merkezde yine bankalar caddesi denilen yerde iş bankası var kime sorsan söyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: kayseri_lee

kardeş bak
    terminale en yakın iş bankası
    şimdi terminalin önünde yool ikiye ayrılır farkedersin zaten kayseriye doğru giderken bunlardan sol tarafa doğru olanı çevreyol dur(gerçi pek artık önemi yok o çevreyolun ama neyse adı öyle). diğre düz olan ise merkeze doğru gider bu yol üzerinden içeriye doğru giderken sol tarafta hem bir ziraat bankası hemde bir iş bankası varburası terminale enyakın iş bankasıdır
    bundan başka merkezde yine bankalar caddesi denilen yerde iş bankası var kime sorsan söyler

Kardeş bu dediğin çevre yolundakine yürüyerek gidebilir miyim?
  • çevre yolundakine değil içeriye giden yola gideceksin 10 15 dakikanı alır yürüyerek
    hayırdır birader mesele nedir öğrencimisin ilk defa mı geliyorsun Kayseri ye nedir yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayseri_lee -- 6 Ağustos 2006; 0:14:23 >
  • jdj online mısın hala ??
  • Kayseri dediğin ne kadarlık yer Allah aşkına Ankara istanbul desen anlarım Yada Konya desen anlarım :p
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.