kocaeli universitesi 2 yillik fotografcilik bolumune gitmeyi dusunuyorum bilgisi olan varmi ise yarar bi egitim alabilirmiyim dersleri gecmek cok zormudur fotografciligi cok seviyorum ve bu kara delige kendimi birakmak istiyorum onun icin bu isin egitimini almak istiyorum tesekkurler hepinize...
Bence gitme.Hayatını kurtar arkadaşım.Güzel paralar kazan.Fotoğrafı seviyorsan zaten belli bir kursla bu işi halledersin. Foto makinası alacak parayı bulamadıktan sonra ne yapacaksın bu okulu...
bence kimseyi dinleme gonlunden geceni yap...
cevaplar icin tesekkurler ben zaten kocaeli uni. end. otomasyon bolumunu bitirdim ama diyorum bide bunu okusammı cok seviyorum fotografciligi gidipte fabrikada calismak istemiyorum onun icin bu hobiye imkan vermek istiyorum
Baştan söylesene bende çocuk muamelesi yapıyorum :) Ben yinede ısrarlıyım okulunu okuyana kadar üniversitelerde verilen özel kurslara git.Mesela şu sıralar marmara üniv. göztepede veriyor...
quote:
Orjinalden alıntı: japonlaryapiyo
cevaplar icin tesekkurler ben zaten kocaeli uni. end. otomasyon bolumunu bitirdim ama diyorum bide bunu okusammı cok seviyorum fotografciligi gidipte fabrikada calismak istemiyorum onun icin bu hobiye imkan vermek istiyorum
hepinize cok tesekkurler en iyisi kursa gitmek herhalde tekrar saolun...